FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
48
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 200

revolt
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la revolt » 03 apr 2022, 20:52

Ajla je dosla da uzme pare od Ismira dok jos daje. Tako ce i otici.

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 03 apr 2022, 20:53

revolt je napisao/la:
03 apr 2022, 20:50

Ako su milionska pljacka i historijska bruka kluba s puncem solidan posao onda su ga radili.
o pljacki ne znam nista, ali ne znam o kakvoj bruki govoris? o onoj za koju je azmir platio kaznu zbog klevete?
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 apr 2022, 20:55

MortemHz je napisao/la:
feniksptica je napisao/la:
03 apr 2022, 20:48
Nemojte nas zajebavati, ova prosla je barem znala nesto o fudbalu. Ovo je samo potez koji nas vraca korak nazad jos vise u provaliju.
Zavisi, ja sam opet miran jer se Ismir pita za sve. Nam je Sabrini dozvolio da radi sve dok to ovdje neće biti slučaj sigurno.
Kako god, volio bi da dovodimo kvalitetne ljude na ovakve pozicije.
:rol:
Zadnja izmjena: SarajevoJeBordo, dana/u 03 apr 2022, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 apr 2022, 20:55

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
Ova je bar dokazano negdje radila. A jeKo Nenad Podgorac, ljudi dragi ne moze se covjeku naci ni koju je osnovnu zavrsio :urnebes:
:rol: :rol: :rol:

Neno u fazonu

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 apr 2022, 20:55

revolt je napisao/la:
03 apr 2022, 20:52
Ajla je dosla da uzme pare od Ismira dok jos daje. Tako ce i otici.
+1

Svi sad nesto vole kod nas, sa ovim napuhanim "CV-ovima"

Samo sto jos nisu poceli stavljati iz mekteba da su ucili sufaru
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 apr 2022, 20:59

Da hoce "navijaci" vise otici iz foruma.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 03 apr 2022, 21:04

Ismir se pita vjerovatno, ali ovo rusi reputaciju kluba. Ovdje treba doci neko izgradjen kome ce ovo bit vrhunac karijere i nagrada za dosadasnji rad. A ne neko kome ce ova funkcija bit jedan plus u CV.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 apr 2022, 21:08

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 apr 2022, 21:13

Zeko87 je napisao/la:
03 apr 2022, 20:13
bordobijeli je napisao/la:
03 apr 2022, 17:06
ledesma je napisao/la:
03 apr 2022, 17:01
Hadaljima po ko zna koji put dajemo priliku da se vrate u zivot, jeb.iga ovaj put su je fulili.

Mi jedino preko kupa mozemo u Evropu.. bit ce yebeno
Oni imaju 8 bodova manje od europe ne znam kako im mi dajemo šansu, oni ne mogu izboriti Europu ni pomocu trikova.
Ako mi li Tuzla uzmemo kup, četvrti ide u evropu. A to im je daleko tri boda.
Ako mi uzmemo kup sa pozicije br 4 ili 5 nebitno ,onda ne idu.

Njima samo igra da TC osvoji a pri tome da nas prestignu do kraja.Uglavnom najmanje o sebi zavise nekako
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 03 apr 2022, 21:17

revolt je napisao/la:
SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
03 apr 2022, 20:32
slika

slika

Koliko su ove ljude tjerali iz kluba, koji su radili sasvim solidan posao... Dabogda nam žena trener bila.
Ako su milionska pljacka i historijska bruka kluba s puncem solidan posao onda su ga radili.
Da je najbolja atmosfera u klubu u zadnjih 20 godina bila kad su oni bili bila je. Prosjek na Kosevu je bio 10k+. Ne kazem da nisu uzimali i za sebe ali su sigurno radili dobar posao i sigurno je to bila najbolja uprava u zadnjih 20 godina.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 03 apr 2022, 21:21

03 apr 2022, 21:17
revolt je napisao/la:
slika

slika

Koliko su ove ljude tjerali iz kluba, koji su radili sasvim solidan posao... Dabogda nam žena trener bila.
Da je najbolja atmosfera u klubu u zadnjih 20 godina bila kad su oni bili bila je. Prosjek na Kosevu je bio 10k+. Ne kazem da nisu uzimali i za sebe ali su sigurno radili dobar posao i sigurno je to bila najbolja uprava u zadnjih 20 godina.
Cega 10k+ daj ba nosi ovog selimovica kriminalca daleko od nas... Bila je dobra posjeta jer smo bili bez trofeja 7-8 godina i uhvatila nas euforija

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 apr 2022, 21:35

MortemHz je napisao/la:
03 apr 2022, 21:08
slika
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 apr 2022, 22:01

UPRAVA NAPOLJEEEE :bih:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 apr 2022, 22:16

NisamInSajder je napisao/la:
03 apr 2022, 20:46
03 apr 2022, 20:30
NisamInSajder je napisao/la:
03 apr 2022, 20:21

Pa to su najvažnije funkcije u klubu. Posebno marketing i generalni direktor. Oni trebaju da donose pare klubu od kojih će kasnije sportski direktor sklapati ekipu. Eto vidjeli smo prije godinu dana šta bude kad imas relativno ok sportskog direktora za Bosnu i kad imaš na "nebitnoj" poziciji generalnog direktora nekog kao što je Sabrina bila. Sportski direktor nađe kvalitetne igrače, ali dobije odbijenicu od generalnog jer nisu uspjeli naći pare.
Kod nas su za pare zaduženi vlasnici Ismir i Tan a ovi uopslenici su serveri. Nisu oni nju zaposlili da ona donosi novac a niti da ga rasporedjuje, nego da radi po njihovim notama.

Pa Ismir cijelo vrijeme govori kako on neće da popunjava budžet, nego hoće da klub bude samoodrživ, dakle da investitor ne mora dat svoj milion za plate, već da to sam klub prihoduje kroz sponzore, projekte, rezultate i transfer.

@zlo87 Upravo tako. Na svakoj funkciji moraš imati sposoban i kvalitetan kadar da bi napravio rezultat.
Ma nema šanse da budes samoodrziv, ima al treba prvo mnogo, mnogo uloziti. Ne kazem da je ova Ajla neki potez al nije ni za dramu i unaprijed osudjivanje

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 apr 2022, 22:55

Nek neko kaže Ismiru da ne mora sve što klamfa zaposliti u klub. Ovo je jedno ogromno razočaranje, pa neka priča ko šta hoće. Kaže gospođa, naučila sam puno o fudbalu posljednjih mjesec dana. :urnebes: Pa onda mlatne ovo za najbolji klub Balkana u naredne dvije godine, ovo isto da nekog od nas s foruma bace na mjesec. Na stranu što je gurbet i sve to, ali kod nas će odrati i "dobar" posao kao i u ZOI-u što je ova uhljebka mrtva odradila. Neće proći još dugo moj Ismire, a i tebi će se s tribina početi hebavati neko. Mrtva Sabrina je za ovu TV u boji, a to dovoljno govori.

SFK tuke nam u klubu kolo vode, nećemo daleko dobaciti. Da je bar nekako kup osvojiti, da bar nešto u ovoj usranoj sezoni liči na naš klub.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sahbazkirija
Kontakt:

Post Postao/la Sahbazkirija » 03 apr 2022, 23:02

Samo Šoja ostao od muških. Ako Vasoski ne izbori Evropu, ide Samira Hurem po duplu.
...natoči mi bokal dobrog vina, jer Sarajevu pjevat' će se himna.

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 03 apr 2022, 23:08

Koliko su ove ljude tjerali iz kluba, koji su radili sasvim solidan posao...
Prekucavanje igrice, mozga, nerva... Iluzija ili glupost, boze spasi ga.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 apr 2022, 23:08

joker90 je napisao/la:
03 apr 2022, 22:55
Nek neko kaže Ismiru da ne mora sve što klamfa zaposliti u klub. Ovo je jedno ogromno razočaranje, pa neka priča ko šta hoće. Kaže gospođa, naučila sam puno o fudbalu posljednjih mjesec dana. :urnebes: Pa onda mlatne ovo za najbolji klub Balkana u naredne dvije godine, ovo isto da nekog od nas s foruma bace na mjesec. Na stranu što je gurbet i sve to, ali kod nas će odrati i "dobar" posao kao i u ZOI-u što je ova uhljebka mrtva odradila. Neće proći još dugo moj Ismire, a i tebi će se s tribina početi hebavati neko. Mrtva Sabrina je za ovu TV u boji, a to dovoljno govori.

SFK tuke nam u klubu kolo vode, nećemo daleko dobaciti. Da je bar nekako kup osvojiti, da bar nešto u ovoj usranoj sezoni liči na naš klub.
Pitanje ko bi nama odgovarao i koga bi podrzali, postoji li uopšte takva osoba ??
Vodili su ovaj klub posljdnji 15 god i legende kao Fazlagic, Merdanovic, Hadzialagic, Pašić pa mahala jedno vrijeme Mućo, Zijo Blekić, pa intelektualci i biznismeni Kusturica, Selimović, Jahic, Tan, Nam, Sabrina, svega je bilo . Koga dovesti ??
Treba podrzati i zahvalite se Mirvicu sto je pristao uloziti u klub.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 apr 2022, 23:11

03 apr 2022, 23:08
joker90 je napisao/la:

Pitanje ko bi nama odgovarao i koga bi podrzali, postoji li uopšte takva osoba ??
Vodili su ovaj klub posljdnji 15 god i legende kao Fazlagic, Merdanovic, Hadzialagic, Pašić pa mahala jedno vrijeme Mućo, Zijo Blekić, pa intelektualci i biznismeni Kusturica, Selimović, Jahic, Tan, Nam, Sabrina, svega je bilo . Koga dovesti ??
Odjbi, živ bio sa svojim hinjalukom, već ti je @zlo87 normalno odgovorio i rekao što ti je trebalo biti rečeno. Ajla je taman kapacitet za naš klub koliko si i ti za normalnog forumaša.
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 apr 2022, 23:15

joker90 je napisao/la:
03 apr 2022, 23:11
03 apr 2022, 23:08
joker90 je napisao/la:

Odjbi, živ bio sa svojim hinjalukom, već ti je @zlo87 normalno odgovorio i rekao što ti je trebalo biti rečeno. Ajla je taman kapacitet za naš klub koliko si i ti za normalnog forumaša.
Ok.zaobidjem tvoje postove ti moje i sve ok. Ma da ovdje nema nista hinjski ovo je istina sto sam napisao.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Kyle88, perodeformero, Posejdon, Proximic, Rule_hz, skoJaa i 51 gost.