0:2SPY je napisao/la:Ljubicic - Dodig 2
Uplata 10, dobitak 27.
Dobitak 82Miami 2
Boston 1
San Antonio 2
Howard over
Gay over
Pierce over
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
0:2SPY je napisao/la:Ljubicic - Dodig 2
Dobitak 82Miami 2
Boston 1
San Antonio 2
Howard over
Gay over
Pierce over
Bilo mi je smrdljivo od početka, mada je trebala biti golijada, Dortmund se momački nafulao, a i Schalke je mogao do gola.SPY je napisao/la:Usput, hvala Virtual za šalke.
Nebitno, izbjegao sam. 4 KM je i dalje u igri.Virtu4l je napisao/la:Bilo mi je smrdljivo od početka, mada je trebala biti golijada, Dortmund se momački nafulao, a i Schalke je mogao do gola.SPY je napisao/la:Usput, hvala Virtual za šalke.

Druze, koja slucajnost ovaj prvi imam isti, i ovaj Miami ne ide na dobro(barem na pocetku) zajedno sa Jamesom.Donnie Darko je napisao/la:
ovaj drugi idem na srecujbg moraju i ovi sabani nekoga dobit.
drug kako stoje Wade i Beasley (MIN)?legenda reala je napisao/la:evo vraćaju se 15:17
20:19, ali mi je James idalje slab, a treba mi over(je*e ovaj IIgauskas)legenda reala je napisao/la:evo vraćaju se 15:17
po 2 poena obojica ,šta ima dobija li se ,imal šta sigurnomandraX je napisao/la:drug kako stoje Wade i Beasley (MIN)?legenda reala je napisao/la:evo vraćaju se 15:17
Po 2 i jedan i drugi( za sad)mandraX je napisao/la:drug kako stoje Wade i Beasley (MIN)?legenda reala je napisao/la:evo vraćaju se 15:17
Nista od Wade-a sut za 2 2/5, bolji Millerhare_king je napisao/la:Hajde Wadee raspucaj seeeee
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.