po 2 poena obojica ,šta ima dobija li se ,imal šta sigurnomandraX je napisao/la:drug kako stoje Wade i Beasley (MIN)?legenda reala je napisao/la:evo vraćaju se 15:17
James 9
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
po 2 poena obojica ,šta ima dobija li se ,imal šta sigurnomandraX je napisao/la:drug kako stoje Wade i Beasley (MIN)?legenda reala je napisao/la:evo vraćaju se 15:17
Po 2 i jedan i drugi( za sad)mandraX je napisao/la:drug kako stoje Wade i Beasley (MIN)?legenda reala je napisao/la:evo vraćaju se 15:17

Nista od Wade-a sut za 2 2/5, bolji Millerhare_king je napisao/la:Hajde Wadee raspucaj seeeee

Ako je granica 26,5 i ako dadne 26 to se računa ispod.mangupp je napisao/la:jedno pitanje, igrao sam stoudemire manje od 26 koseva, sta u slucaju ako da bas 26

Sjetićeš mu se čitave familije nekoliko puta, prije nego zaspeš...mangupp je napisao/la:jedno pitanje, igrao sam stoudemire manje od 26 koseva, sta u slucaju ako da bas 26

izgleda da hocu, vec 19 dao, a jos 10 min do krajaSexmachineboy je napisao/la:Sjetićeš mu se čitave familije nekoliko puta, prije nego zaspeš...mangupp je napisao/la:jedno pitanje, igrao sam stoudemire manje od 26 koseva, sta u slucaju ako da bas 26

cavsi vode a on ne moze preko 26.
  cavsi vode a on ne moze preko 26.
 , jos duncan preko 13 koseva  i 84 KM
 , jos duncan preko 13 koseva  i 84 KM  

Dosta za večeras sikirancije, laku noć svima. Sutra ponuda debela k'o studentska knjiga.
 Dosta za večeras sikirancije, laku noć svima. Sutra ponuda debela k'o studentska knjiga.  
Ovo je popravilo dan.Virtu4l je napisao/la:Pennetta - Stosur 1 @2,10
31/2010 WTA San Diego (USA) Hard Flavia Pennetta Samantha Stosur 6-4 6-3 1/4 1.95 - 1.84
2/2010 WTA Sydney (AUS) Hard Flavia Pennetta Samantha Stosur 6-3 6-1 First 1.48 - 2.63
31/2009 WTA Los Angeles (USA) Hard Flavia Pennetta Samantha Stosur 6-4 6-3 Final 2.09 - 1.73
Stosur nikada nije uzela set protiv Pennette. Meni dovoljno... meč se igra nekad u jutro.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.