po 2 poena obojica ,šta ima dobija li se ,imal šta sigurnomandraX je napisao/la:drug kako stoje Wade i Beasley (MIN)?legenda reala je napisao/la:evo vraćaju se 15:17
James 9
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
po 2 poena obojica ,šta ima dobija li se ,imal šta sigurnomandraX je napisao/la:drug kako stoje Wade i Beasley (MIN)?legenda reala je napisao/la:evo vraćaju se 15:17
Po 2 i jedan i drugi( za sad)mandraX je napisao/la:drug kako stoje Wade i Beasley (MIN)?legenda reala je napisao/la:evo vraćaju se 15:17
Nista od Wade-a sut za 2 2/5, bolji Millerhare_king je napisao/la:Hajde Wadee raspucaj seeeee
Ako je granica 26,5 i ako dadne 26 to se računa ispod.mangupp je napisao/la:jedno pitanje, igrao sam stoudemire manje od 26 koseva, sta u slucaju ako da bas 26![]()
Sjetićeš mu se čitave familije nekoliko puta, prije nego zaspeš...mangupp je napisao/la:jedno pitanje, igrao sam stoudemire manje od 26 koseva, sta u slucaju ako da bas 26![]()
izgleda da hocu, vec 19 dao, a jos 10 min do krajaSexmachineboy je napisao/la:Sjetićeš mu se čitave familije nekoliko puta, prije nego zaspeš...mangupp je napisao/la:jedno pitanje, igrao sam stoudemire manje od 26 koseva, sta u slucaju ako da bas 26![]()
Ovo je popravilo dan.Virtu4l je napisao/la:Pennetta - Stosur 1 @2,10
31/2010 WTA San Diego (USA) Hard Flavia Pennetta Samantha Stosur 6-4 6-3 1/4 1.95 - 1.84
2/2010 WTA Sydney (AUS) Hard Flavia Pennetta Samantha Stosur 6-3 6-1 First 1.48 - 2.63
31/2009 WTA Los Angeles (USA) Hard Flavia Pennetta Samantha Stosur 6-4 6-3 Final 2.09 - 1.73
Stosur nikada nije uzela set protiv Pennette. Meni dovoljno... meč se igra nekad u jutro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.