Ako se ovako nastavi,nece nam pomoc ni sve sudije svijeta,zajedno sa Ronaldom,Messijem i Mbappeom
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ajde svakako svakih 8 il 10 godina se malo pojavite pa vas nema nigdje. Joj kad se sjetim televisa presenta sa Siljkom one komedije hahaha pa vi ste hodajuci cirkus samo nastavite. Kao sto sam i rekao ovim vasim ublehama mada je to vecina kod vas Diglisic pojma nema da sa njim pregovarate hahah pa vi ste show program cigojle iz svrakina
1,2,3,4,5,...,17,18,19,...,25,26 navijaca Sarajeva na tribini... dobra brojka s obzirom koliko ih inace zna doci a i da njihova ljubav ima cijenu a to je 5KM....
Sloboda ima ubjedljivo najtezi raspored od svih ekipa koje su u borbi za opstanak. trebaju bodove iz Prijedora ili Posusja za opstana obavezno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tanka Sloboda
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uz Leotar po samoj igri na terenu Sloboda je najgora ekipa lige.Tu su negdje,kako igraju obje ekipe su za niži rang.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Antipolitika3
- Kontakt:
Svrakino postoji sansa da proslavimo titulu na Grbavici pa moze li kakva preporuka za nekog tko se bavi ugostiteljstvom,gdje otic ,popit,poklopit?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
GradKamena2
- Kontakt:
Nisu svijesni koliko su blizu ispadanja ,iako bodovno ne izgleda da gori toliko.
Ma ispadaju Sloboda i Radnik, iskreno najlosiji klub u ligi muka za gledanje..
- tutankamon1905
- Kontakt:
Protiv komsija ce se poklopit slavlje, pa da skupa proslavimoAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:44Svrakino postoji sansa da proslavimo titulu na Grbavici pa moze li kakva preporuka za nekog tko se bavi ugostiteljstvom,gdje otic ,popit,poklopit?
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Na Tušnju marka po marka i 270 maraka danas.
Golemo
Golemo
Svašta sam gledao u ovoj idiotskoj ligi, ali ovo šta Sloboda igra ne pamtim. Zalutali u sport.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I pored užasne forme mislim da mogu ostati u ligi. Imaju tu prednost i vala mogu negdje neki bod uzeti do kraja, neće im trebati mnogo.GradKamena2 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:46Nisu svijesni koliko su blizu ispadanja ,iako bodovno ne izgleda da gori toliko.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
BarvećeAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 17:43Istinski derbi sa gospodom iz Sarajeva.
Nema mi draze utakmice za pogledat.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Sloboda laganim korakom ide u federalnu, sky vodja navijaca
Pobijede Leotar i par njih se ne može snositi. Šta bi bilo da se bore za nešto. 

jbte sta ziza uradi od Slobode! ovo je njegovo maslo, nadam se da ce tuzlanski klub o(p)stati u pl!
Pobjeda protiv pitara nam je titula.Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:44Svrakino postoji sansa da proslavimo titulu na Grbavici pa moze li kakva preporuka za nekog tko se bavi ugostiteljstvom,gdje otic ,popit,poklopit?
ne moze bolje zenicani u podrumima federalne lige jos izbaciti ovaj tuzlanski hrkljus i liga ce biti savrsena
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AvantiBL i 38 gostiju.