Ako se ovako nastavi,nece nam pomoc ni sve sudije svijeta,zajedno sa Ronaldom,Messijem i Mbappeom

Ako se ovako nastavi,nece nam pomoc ni sve sudije svijeta,zajedno sa Ronaldom,Messijem i Mbappeom
Ajde svakako svakih 8 il 10 godina se malo pojavite pa vas nema nigdje. Joj kad se sjetim televisa presenta sa Siljkom one komedije hahaha pa vi ste hodajuci cirkus samo nastavite. Kao sto sam i rekao ovim vasim ublehama mada je to vecina kod vas Diglisic pojma nema da sa njim pregovarate hahah pa vi ste show program cigojle iz svrakina
Protiv komsija ce se poklopit slavlje, pa da skupa proslavimoAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:44Svrakino postoji sansa da proslavimo titulu na Grbavici pa moze li kakva preporuka za nekog tko se bavi ugostiteljstvom,gdje otic ,popit,poklopit?
I pored užasne forme mislim da mogu ostati u ligi. Imaju tu prednost i vala mogu negdje neki bod uzeti do kraja, neće im trebati mnogo.GradKamena2 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:46Nisu svijesni koliko su blizu ispadanja ,iako bodovno ne izgleda da gori toliko.
BarvećeAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 17:43Istinski derbi sa gospodom iz Sarajeva.
Nema mi draze utakmice za pogledat.
Pobjeda protiv pitara nam je titula.Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:44Svrakino postoji sansa da proslavimo titulu na Grbavici pa moze li kakva preporuka za nekog tko se bavi ugostiteljstvom,gdje otic ,popit,poklopit?
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 106 gostiju.