Nadamo se da ce ispasti tuzlanska rava. Ne postoji besmisleniji klub na kugli zemaljskoj. City je za njih Rejal.Meraak1921 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:53Rudar ispada uz Leotar ili Slobodu , Sloboda ce sljedece sezone vjerovatno ispasti ako se izvuku ove sezone, tolki kanton taj gore, nema ih 500 na stadionu, da ne govorim o Fukaricama
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jos nemaju igru ali ti ih opet pratisPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:49Igra? Koja igra? Pratio sam im poneku utakmicu ma tv i nisam vidio nikakvu igru.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:23Ljudi pobjedili zadnjih put ja bio godinu mladjiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:20
Hvala na savjetu jer baš smo se opekli u Mostaru, morat ćemo biti oprezniji.
Nego reci mi kakva je to taktika da se igračima duguje 6 plata a ulaz stavi 1 KM? I uzalud sto je marka oper dođe jedva 300 ljudi. Nikako mi ne ide u glavu.
A opet nije toliko losa brojka
Respekt
A igra je jako losa![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Bravo only. Ovom pomosnjom se svaki post vrti oko Slobode, kompleksi ubiseOnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:59Jos nemaju igru ali ti ih opet pratisPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:49Igra? Koja igra? Pratio sam im poneku utakmicu ma tv i nisam vidio nikakvu igru.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:23
Ljudi pobjedili zadnjih put ja bio godinu mladji
Respekt
A igra je jako losa![]()
Volim tebe, više od sebe
Zeljeznicar - Leotar 4,000
Borac - Zrinjski 2,500
Siroki - Posusje 2,100
Sarajevo - Rudar 1,400
Sloboda - Velez 1,000
Tuzla - Radnik 100
Borac - Zrinjski 2,500
Siroki - Posusje 2,100
Sarajevo - Rudar 1,400
Sloboda - Velez 1,000
Tuzla - Radnik 100
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Meraak1921
- Kontakt:
CocaCola1 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:54Nadamo se da ce ispasti tuzlanska rava. Ne postoji besmisleniji klub na kugli zemaljskoj. City je za njih Rejal.Meraak1921 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:53Rudar ispada uz Leotar ili Slobodu , Sloboda ce sljedece sezone vjerovatno ispasti ako se izvuku ove sezone, tolki kanton taj gore, nema ih 500 na stadionu, da ne govorim o Fukaricama
Da je nekako 4 kluba izbacit , Leotar,Radnik,Rudar,Slobodanku, nek uNidje Igman a iz RS da Vico odma sredi one iz Teslica, sto imaju bar nekak'e navijace
-
- Kontakt:
Pa pratim sve koliko mi obaveze dopuste. Pratim čitavu ligu. Pratim i neke strane. Nisam znao ako navijam za TC da ne smijem pogledati druge ekipe.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:59Jos nemaju igru ali ti ih opet pratisPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:49Igra? Koja igra? Pratio sam im poneku utakmicu ma tv i nisam vidio nikakvu igru.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:23
Ljudi pobjedili zadnjih put ja bio godinu mladji
Respekt
A igra je jako losa![]()
Posebno one koje mozda više nećemo nikad imati priliku gledati na tv jer ako i rezultatski izbore povoljnu poziciju neće dobiti licencu zbog velikih dugova.
Ja se iskreno nadam da će Sloboda presložiti stvari i opstati u premijer ligi, a iduće sezone da budu klub sa zdravim ambijentom. Iako je bilo kratkog daha, lijepo je bilo gledati onaj jesenji entuzijazam.
-
- Kontakt:
Posusje ako dobije Slobodu iduce kolo rijesili su opstanak.
Slobodi su iduca tri kola jednaka finalu lige prvaka. Poslije toga, samo mogu nas uzeti u zadnjem kolu jer protiv nas redovno dobro odigraju.
Posusje i Rudar u napadu i imaju nekog izbora, par brzih igraca i uvijek mogu do gola. Nazad su tanki, a Leotar je jos gori od te dvije ekipe. Steta za Slobodu je sto igraju na strani dvije od te tri utakmice, ali valjda su svjesni sta im znaci poraz u tim utakmicama. Pet bodova vise od Radnika nije puno, ali trebali bi izdrzati.
Posusje i Rudar u napadu i imaju nekog izbora, par brzih igraca i uvijek mogu do gola. Nazad su tanki, a Leotar je jos gori od te dvije ekipe. Steta za Slobodu je sto igraju na strani dvije od te tri utakmice, ali valjda su svjesni sta im znaci poraz u tim utakmicama. Pet bodova vise od Radnika nije puno, ali trebali bi izdrzati.
Kome smeta Evropska Sloboda ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Sloboda ima toliko mladih igraca, toliko talenta ima u tom kantonu, Zrinjski im redovno pomocu Husare i slicnih kupi talente, kao i FKS, sto bi trebalo bit nedopustivo za ekipu s tradicijom kakva je Sloboda.
Ovaj Spahic je radio top posao s juniorima godinama, treba covjeku omoguciti redovna primanja igracima i pustit ga da isforsira 70% ekipe u21 uz par iskusnih koji su spremni igrati za manje pare i odgajati te momke. Pa pola mladih momaka bi igralo za platu do 1500KM.
Ali naravno, sve to uz sistem neki, i ti stariji ne smiju bit bilje i balvani, nego pazljivo odabrani. Problem je isto tako sto im se godinama preko raznoraznih menadzera uvaljuju Predragovici, Balici, Zlicici, besperspektivni igraci u prajmu od kojih nemaju nikakve koristi kao klub, gdje se samo ugradi Uprava i menadzer i kad tad naplate cifre.
Uglavnom, uvijek mi je Sloboda bila ispred raznih Olimpika, Radnika i slicnih i volio bih da se malo dignu iz letargije.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
killafrommanilla je napisao/la: ↑10 apr 2022, 21:36Sloboda ima toliko mladih igraca, toliko talenta ima u tom kantonu, Zrinjski im redovno pomocu Husare i slicnih kupi talente, kao i FKS, sto bi trebalo bit nedopustivo za ekipu s tradicijom kakva je Sloboda.
Ovaj Spahic je radio top posao s juniorima godinama, treba covjeku omoguciti redovna primanja igracima i pustit ga da isforsira 70% ekipe u21 uz par iskusnih koji su spremni igrati za manje pare i odgajati te momke. Pa pola mladih momaka bi igralo za platu do 1500KM.
Ali naravno, sve to uz sistem neki, i ti stariji ne smiju bit bilje i balvani, nego pazljivo odabrani. Problem je isto tako sto im se godinama preko raznoraznih menadzera uvaljuju Predragovici, Balici, Zlicici, besperspektivni igraci u prajmu od kojih nemaju nikakve koristi kao klub, gdje se samo ugradi Uprava i menadzer i kad tad naplate cifre.
Uglavnom, uvijek mi je Sloboda bila ispred raznih Olimpika, Radnika i slicnih i volio bih da se malo dignu iz letargije.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sve si dobro rekao,osim za Balica.Odlican igrac,tip igraca kao sto je Savic u Zrinjskom,samo sto je dosta stariji od njegakillafrommanilla je napisao/la: ↑10 apr 2022, 21:36Sloboda ima toliko mladih igraca, toliko talenta ima u tom kantonu, Zrinjski im redovno pomocu Husare i slicnih kupi talente, kao i FKS, sto bi trebalo bit nedopustivo za ekipu s tradicijom kakva je Sloboda.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Šta bi sa Haskićem? Čini mi se da se povrijedio, bezveze bi bilo ako je nesto ozbiljnije, radi opklade bi mi bilo zao najvisekillafrommanilla je napisao/la: ↑10 apr 2022, 21:36Sloboda ima toliko mladih igraca, toliko talenta ima u tom kantonu, Zrinjski im redovno pomocu Husare i slicnih kupi talente, kao i FKS, sto bi trebalo bit nedopustivo za ekipu s tradicijom kakva je Sloboda.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Hvala care na tako finom misljenju. Zalosno je samo sto je Spahic u najgorem momentu preuzeo ekipu i nadam se da nece bit istrosen na najgori moguci nacin i bit zabiljezen u jos jedan crni dio historije Slobode.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 apr 2022, 21:36Sloboda ima toliko mladih igraca, toliko talenta ima u tom kantonu, Zrinjski im redovno pomocu Husare i slicnih kupi talente, kao i FKS, sto bi trebalo bit nedopustivo za ekipu s tradicijom kakva je Sloboda.
Samo mi navijaci smo se previse uspavali i dopustili da nam ovo rade sa kluba. Mi sto doalzimo smo uspavani, a veliki dio davno digao ruke. Politika u klubu i oko njega nas unisti
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Strasna posjeta na Kosevu i TusnjuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 21:09Zeljeznicar - Leotar 4,000
Borac - Zrinjski 2,500
Siroki - Posusje 2,100
Sarajevo - Rudar 1,400
Sloboda - Velez 1,000
Tuzla - Radnik 100
- Antipolitika3
- Kontakt:
2500Vjeverica777 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 21:54Strasna posjeta na Kosevu i TusnjuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 21:09Zeljeznicar - Leotar 4,000
Borac - Zrinjski 2,500
Siroki - Posusje 2,100
Sarajevo - Rudar 1,400
Sloboda - Velez 1,000
Tuzla - Radnik 100
1200
Nisam vidio tribine mozda i jeste 2100
1000
400
28
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Sve je to dzaba kad ti ekipa koja je prva i najaca bez premca mora biti pokradena u korist nekog nebitnog,ocajnog Borca koji ima 3 faula a Zeinjski 22,kad ti svakom rivalu Borca prije tekme sa njima podijeli 66 zutih kartonaCesc44 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:21Inace ne pratim HNL, al upratio sam sad zadnja 4 derbija Hajduk-Dinamo, Osijek-Hajduk, Rijeka-Dinamo i kup Rijeka - Hajduk sve utakmice puni stadioni, ljep travnjak, atmosfera, ma sve. Tek tad vidis koliko je ovo sabanska liga.
Bio reporter Germanijaka u Banja Luci, sjebo se covjek u zivot.
Pod hitno radit terene i kratit ligu na 10 klubova...
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Hrasno15, Venom i 92 gosta.