Mislim da je to Zvezda završila zimus.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 apr 2022, 21:55Ovaj Kaheem Pariss strašan igrač, sad zabio Celju. Obavezno ga probati dovesti na ljeto, taman bi mu platu mogli dati dobru, jer odose nam 3 ofanzivca.
Samo je pitanje koliku bi odstetu trazili ovi iz Kopera.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Šteta, top igrač. Imaju i nekakvog garonju u vrhu napada, i on je interesantan.michplatini je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:21Mislim da je to Zvezda završila zimus.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 apr 2022, 21:55Ovaj Kaheem Pariss strašan igrač, sad zabio Celju. Obavezno ga probati dovesti na ljeto, taman bi mu platu mogli dati dobru, jer odose nam 3 ofanzivca.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ima dosta dobri igraca u Sloveniji za male pare. treba dovesti Mak Varesanovica ipak je bio u Udinese 

Ali je zato bio top zvuk kad neko od njihovih kaže "ništa" a sekundu kasnije čuješ naše kako se deru aaaaaa

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Catakovic 3 gola 4 asistencije
Suljic 4 gola
Avramovski 2 gola 3 asistncije
Secerovic 2 asistencije
Al smo ga uboli sa pojacanjima
Suljic 4 gola
Avramovski 2 gola 3 asistncije
Secerovic 2 asistencije
Al smo ga uboli sa pojacanjima

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Al ljepote vidjet sve igrace koji su ponikli u Sarajevo aferim. Otjerati sve strance i dovest par bas kvalitetnih stranaca i pojacat sa nasim omladincima nek napreduju uz njih
Na ljeto probati sa Mihovecem dogovoriti ako nista posudbu, ne igra u Turskoj nikako. Upariti ga sa Mujakicem i Lazic i Trako na klupi. U Evropi realno nemamo sta tražiti sa ovim prosječnim stoperima plus dovesti krilo i po mogućnosti bekove jer Pidro ide a Sabanovic svakako tanak, može za klupe. Ostalo se zna samo da svi budu zdravi aBd.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
https://m.nogomania.rs/Mobilna-vest/Crv ... -ili-BabicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:24Šteta, top igrač. Imaju i nekakvog garonju u vrhu napada, i on je interesantan.michplatini je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:21Mislim da je to Zvezda završila zimus.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 apr 2022, 21:55Ovaj Kaheem Pariss strašan igrač, sad zabio Celju. Obavezno ga probati dovesti na ljeto, taman bi mu platu mogli dati dobru, jer odose nam 3 ofanzivca.
Obeštećenje 1.000.000€
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Hamza 4 gola ima,Suljic mogao danas hladno jos najmanje
2-3 gola da je htio.Covjek ih ko cunjeve prolazio bar 10 puta
Kepcija pogodio vise pojacanja za jedan rok nego Hadzija za 3 godine

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 10 apr 2022, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Masne pare, al predobar igrac yebo sebe. Veceras kad je gol zabio, ko cunjeve ih je driblaoumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:56https://m.nogomania.rs/Mobilna-vest/Crv ... -ili-BabicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:24Šteta, top igrač. Imaju i nekakvog garonju u vrhu napada, i on je interesantan.
Obeštećenje 1.000.000€

Lamin Colley je spic, garonja, i on je dobar. Imaju strašne individualce, žara baš.
Sa kojom lakoćom Suljić danas probi po strani nekoliko puta i uđe u šesnaest, nešto kao Fanimo, samo što Suljić to radi nekoliko puta po utakmici, ne samo u ovoj
Sa druge strane se vidi da je Avramovski veliko znalac možda nema tu brzinu kao Suljić, al zna opaliti po golu, ne znam što Suljić to ne radi a ima priliku mnogo puta
Sa druge strane se vidi da je Avramovski veliko znalac možda nema tu brzinu kao Suljić, al zna opaliti po golu, ne znam što Suljić to ne radi a ima priliku mnogo puta
- ElCartel11
- Kontakt:
Tako ti je tebra kad dovedes kvalitetne igrace. Kvalitet uvijek ispliva na vidjelo. Kad se samo sjetim kako su neki pisali sta ce nam Suljic nije mogao igrati u Izraelu i drugoj madjarskoj ligi.
Momak je ono sto nam je falilo na lijevom krilu nakon Tatara. A to sto nije igrao u tim klubovima je do sistema, trenera ili jednostavno igracu neodgovara ta sredina. A kod nas je vec igrao tako, da mu se nije bilo tesko uklopiti. Isto vrijedi i za Hamzu koji jos moze napredovati.
Avramovski je kvalitet i sjecam se ga iz Olimpije kad je bas dobar bio. Poslije kao, da je malo lutao, ali ipak dovesti pojacanje direktno iz prve Turske lige znači, da si doveo kvalitet za ovu ligu. Pa do juce smo se busali u prsa kad dovedemo nekog iz druge turske ili kad im prodamo igraca.
Sto se tiče Secerovica za njega nisam bio i kontao sam da ce biti flop. No demantova me lik. Za sad dobro igra.
Kapic nam je falio samo tako. Kao sto kazem nema ga cesto u statistiki ali radi drugi nevidljiv posao na sredini terena, bez kojeg ti ekipa izgleda nepovezana. Nesto kao Crepulja kad je bio.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Da si mene slusao prije godinu dana kad sam ga spominjao sad smo si mogli rastaliti ovaj milionGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 apr 2022, 23:11Masne pare, al predobar igrac yebo sebe. Veceras kad je gol zabio, ko cunjeve ih je driblaoumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:56https://m.nogomania.rs/Mobilna-vest/Crv ... -ili-BabicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:24
Šteta, top igrač. Imaju i nekakvog garonju u vrhu napada, i on je interesantan.
Obeštećenje 1.000.000€![]()
Lamin Colley je spic, garonja, i on je dobar. Imaju strašne individualce, žara baš.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da smo pametni bili moj Cartele..A mi pare trošili na Kanurića, Pejovića i ostale pokemoneElCartel11 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 23:31Da si mene slusao prije godinu dana kad sam ga spominjao sad smo si mogli rastaliti ovaj milionGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 apr 2022, 23:11Masne pare, al predobar igrac yebo sebe. Veceras kad je gol zabio, ko cunjeve ih je driblaoumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:56
https://m.nogomania.rs/Mobilna-vest/Crv ... -ili-Babic
Obeštećenje 1.000.000€![]()
Lamin Colley je spic, garonja, i on je dobar. Imaju strašne individualce, žara baš.![]()

Na ljeto treba prioritetno odbranu srediti. Lijevi bek i stoper. Eventualno ako bi izletio neki dobar desni bek ne treba bjezati ni od toga.
Samo da je kup osvojiti, molim te bože

Sve je ovo bajno i krasno ali cemo sve vidjeti sada protiv Zrinjskog . Brzo sta zaboravili igru protiv leotara ,borca i zelje . Sad tek idu prave utakmice i gostovanja kod zrinjskog i borca. To ako uzme Makedonac možda i ostane . 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ne mora on uzeti Zrinjski, pogrešno mu je takav uslov i očekivanje postavljati. Ali nek se pokaže da imamo glavu i rep i smisao u igri, pa makar tri razlike zijanili. Puno nam je to bolje dugoročno nego da odigramo kao neki dan Borac, nekako iščupamo bod i herojski se vratimo kući, a ono imali sreću kakvu nikad više nećemo imati.
--------------------------Dizdarević-------------------------
Šabanović-Mihojević?-Mujakić-Bureković?
-------------------Kapić-Alex Gogić?-------------------
------Avramovski-Varešanović-Suljić------------
-------------------------Čataković--------------------------
Ubaciti kojeg top igrača još, po izboru nekog crnca klasu. Nisam rasista, ali znate šta mislim
Ubaciti kojeg top igrača još, po izboru nekog crnca klasu. Nisam rasista, ali znate šta mislim

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Davno se spominjao i davno izgubljen igrač za nas.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 apr 2022, 21:55Ovaj Kaheem Pariss strašan igrač, sad zabio Celju. Obavezno ga probati dovesti na ljeto, taman bi mu platu mogli dati dobru, jer odose nam 3 ofanzivca.
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ali zato glavni ovdje jeste rasistaBenkara21 je napisao/la: ↑11 apr 2022, 00:00--------------------------Dizdarević-------------------------
Ubaciti kojeg top igrača još, po izboru nekog crnca klasu. Nisam rasista, ali znate šta mislim![]()

Možemo Enesa Alića dovesti na lijevog beka ako ne može Bureković. Mihojević na posudbu bi top bilo ( možda mu i ugovor ističe na ljeto pa ga za stalno dovesti )
Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, bibula, boki86, Bosanac1991, bosnas_, dark44, gh0stHZ, head88, kanarinac, keli, Kyle88, Lecler, MaroonWhite1946, mire971, mnon46, MokraKifla, muhamedhulk, N3R3D, nedimmmm1337, Pitaristok, Proximic, SamoDaKazeem, sarajevo19461987, SHZ82, Tatamata1946, UltraSa46 i 174 gosta.