Alić je često u timu kola u Sloveniji, znači ništa od njega, snašao se. Desno Ovčina i ovo je extra ekipa. Iako uvijek može upasti i neki kapitalac, po mogućnosti tamnoputi, jer sad smo na Avramovskom i Laziću što se tiče upotrebljivih stranaca.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 apr 2022, 00:09Ali zato glavni ovdje jeste rasistaBenkara21 je napisao/la: ↑11 apr 2022, 00:00--------------------------Dizdarević-------------------------
Šabanović-Mihojević?-Mujakić-Bureković?
-------------------Kapić-Alex Gogić?-------------------
------Avramovski-Varešanović-Suljić------------
-------------------------Čataković--------------------------
Ubaciti kojeg top igrača još, po izboru nekog crnca klasu. Nisam rasista, ali znate šta mislim![]()
![]()
Možemo Enesa Alića dovesti na lijevog beka ako ne može Bureković. Mihojević na posudbu bi top bilo ( možda mu i ugovor ističe na ljeto pa ga za stalno dovesti )
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Dobra igra, nevazna pobjeda protiv nimalo loseg protivnika.
Cudno mi sto dobismo obzirom da forumski analiticari rekose da smo odustali od lige svaki put kad kiksamo, fina izvlakusa za katastrofalne partije.
Iako je kao uhvatio neku formu, meni Dal ne bi ni 20min dobijao, medjutim ne pitam se ja pa neka gura dokle moze.
Za danas bih pohvalio volju za golovima, bez stajanja i nakon 4:0, te efikasno sredjene uslove nakon losih vremenskih uvjeta.
Cudno mi sto dobismo obzirom da forumski analiticari rekose da smo odustali od lige svaki put kad kiksamo, fina izvlakusa za katastrofalne partije.
Iako je kao uhvatio neku formu, meni Dal ne bi ni 20min dobijao, medjutim ne pitam se ja pa neka gura dokle moze.
Za danas bih pohvalio volju za golovima, bez stajanja i nakon 4:0, te efikasno sredjene uslove nakon losih vremenskih uvjeta.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
VARESANOVIC DAL!!! 

Zadnja izmjena: Harakiri79, dana/u 11 maj 2022, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sta je falilo u partiji protiv borca osim sto nismo krunisali igru pobjedom? Razumijem kada neko kritikuje al ti to radis tako hinjski i vec se moze vidjeti da ces se prihvatiti foruma ako izgubimo dole. Ako dobijemo ili ces naci novi hinjaluk za komentar ili ces nestati na par dan. Evidentno ti nesto smeta.
-
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Svaka čast na današnjoj pobjedi. Vidjećemo je li ova najava neke dobre i konstatne igre ili samo bljesak. Ne bih previše hvalio, jer dok ne spoje par dobrih utakmica, ja ne vjerujem da je to to.
Čestitao bih Dalu i Vasoskom. Prvo Dalu, zato što momak trenutno igra odlično, dobro ga je zavukao prvo meni, pa ostalim. Samo neka ovako nastavi. Odličan potez i Vasoskog, jer je konstatno podržavao Dala i ovaj mu je to vratio. Vidi se da ima njuh i znanje da prepozna kvalitet.
Polako samo s hvalospjevima i svrsvavanjem, da ne bi opet naredno kolo bilo pljuvanja i tjeranja. Presmiješan smo mi narod. Nakon Leotara ebanje svega, sad sve fenomenalno.
Čestitao bih Dalu i Vasoskom. Prvo Dalu, zato što momak trenutno igra odlično, dobro ga je zavukao prvo meni, pa ostalim. Samo neka ovako nastavi. Odličan potez i Vasoskog, jer je konstatno podržavao Dala i ovaj mu je to vratio. Vidi se da ima njuh i znanje da prepozna kvalitet.
Polako samo s hvalospjevima i svrsvavanjem, da ne bi opet naredno kolo bilo pljuvanja i tjeranja. Presmiješan smo mi narod. Nakon Leotara ebanje svega, sad sve fenomenalno.

- SedrenikHz
- Kontakt:
Majke mi ovaj forum je zlo, sta sve pisu ljudi, zato i nmgu uci kad izgubimo, jos ako postis..
taman pet primili Vasoski mora ostati
taman pet primili Vasoski mora ostati
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Uvalimo nekome 12 golova u 2 tekme i dizemo se u nebesa. Dal novi Rahmanovickeli je napisao/la: ↑11 apr 2022, 01:19Sta je falilo u partiji protiv borca osim sto nismo krunisali igru pobjedom? Razumijem kada neko kritikuje al ti to radis tako hinjski i vec se moze vidjeti da ces se prihvatiti foruma ako izgubimo dole. Ako dobijemo ili ces naci novi hinjaluk za komentar ili ces nestati na par dan. Evidentno ti nesto smeta.

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Niko od Vasoskog ne ocekuje da pobjedi na gostovanju ekipu koja 2.mjestu bjezi 19 bodova.To bi vec bilo nerealno.U toj utakmici sta god da bude nema mu se sta zamjeriti,a ako nekim slucajem izvuce povoljan rezultat onda odlicno.Isto tako niko od Sablica nije ocekivao da dobija Zrinjskog,Borca,Tuzlu ali lik kuci izgubio od Leotara,mrtvi Rudar mu otkinuo bod,ono Posusje jedva 1-0 dobio,patnja protiv poluamaterske ekipe Ljubica i frljoka u 86.min.Izbaci ga faking Milsami 4.ekipa iz Moldavije,Velez ga razbije na Kosevu,nijednu utakmicu nije zabio vise od 2 gola,18 golova za 19 utakmica..
I neko dodje i napise,"Nema napretka nista"

Vasoski u potpunosti ima povjerenje 90% navijaca i po meni kako god da zavrsi ova sezona ja bi ga ostavio za sljedecu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Mene jedino strah da razne individue ne izvrse pritisak na Mirvica nakon ove sezone da smijeni Vasoskog i zaposli Husrefa ponovo. A Mirvic realno dosta ide niz dlaku mahali, tako da me nista ne bi iznenadilo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kakav crni Husref on je zavrsio sa trenerskim poslom.napoleon72 je napisao/la: ↑11 apr 2022, 08:08Mene jedino strah da razne individue ne izvrse pritisak na Mirvica nakon ove sezone da smijeni Vasoskog i zaposli Husrefa ponovo. A Mirvic realno dosta ide niz dlaku mahali, tako da me nista ne bi iznenadilo.
-
- Kontakt:
U kakvoj je formi Kadusic?Vidim da je slobodanBenkara21 je napisao/la: ↑11 apr 2022, 00:00--------------------------Dizdarević-------------------------
Šabanović-Mihojević?-Mujakić-Bureković?
-------------------Kapić-Alex Gogić?-------------------
------Avramovski-Varešanović-Suljić------------
-------------------------Čataković--------------------------
Ubaciti kojeg top igrača još, po izboru nekog crnca klasu. Nisam rasista, ali znate šta mislim![]()
Volio bi kad bi zaganjali ili njega ili Ovcinu,mada i Sevelj moze posluziti desno ako dobro odradi posudbu.
Sto se tice stopera jedan od ove dvojice bi valjao
https://www.transfermarkt.com/renato-go ... ler/238058
https://www.transfermarkt.com/milos-sat ... ler/266941
Obojica imaju nase papire
Lijevi bek i jedan vezni moraju biti prioritet.Jedno krilo ne bi bilo lose ako se nedaj Boze Avram/Suljic povrijede,mozda Kuzmanovic?Ne bi bio los kao back up opcija.Rijesit se 7-8 igraca,dovesti 3 igraca na ove pozicije (DM,CB,LB)
(RW/LW,RB (?) )
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 11 apr 2022, 08:48, ukupno mijenjano 4 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nije Mirvić glup da to uradi. Niko biznismenu kalibra Mirvića ne može određivati šta će raditi, niti bi njega to nešto posebno tangiralo.napoleon72 je napisao/la: ↑11 apr 2022, 08:08Mene jedino strah da razne individue ne izvrse pritisak na Mirvica nakon ove sezone da smijeni Vasoskog i zaposli Husrefa ponovo. A Mirvic realno dosta ide niz dlaku mahali, tako da me nista ne bi iznenadilo.
Sve su prilike da ce biti sampioni, 22 mu godine... a svrsavamo na strane i stare opatke.Gomis99 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 17:46A ja gledam Slovan Bratislavu, Alen Mustafic standardan u prvih 11 kod najtrofejnjje i trenutno prvoplasirane ekipe Slovacke. A za nas je ubjedljivo najgori zadnji vezni bio.Cokituki je napisao/la: ↑10 apr 2022, 17:38Definitivno smo najgora sorta do mjere gadenja kad je u pitanju futbalsko znanje i kritika istog ali apsolutno je da povratis kakve sve nazive koriste ljudi za sopstvene igrace koji nose bordo dres, pogotovo za one koji stvore lice legende pa i ove sa prezimenom legendi. Zato jesmo pogan nakaradan narod, zato kad nam treba sreca bog je i oduzme.emir79 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 17:32Gledam danas Dala i razmisljam. Mislim da nema kluba na svijetu da ima navijace koji su nestrpljivi ili bez sabura kao mi.
Toliko smo igraca rastjerali da su progledali tek kad su otisli u novu sredinu.
Hajde sto im ne dajemo sansu ni vrijeme, nego puni smo
kojekakvih zavjera koje nemaju veze sa zdravim razumom.
Nadam se da se pepelom posipaju svi oni koji su momka popljuvali, a i babu mu.
Debilna nacija svi kolektivno sta drugo reci.
NEMA NAZAD
Sve ok, lijepa pricaholyman je napisao/la: ↑11 apr 2022, 08:53https://theglobalfrontier.com/ismir-mir ... ll-kosevo/
Mirvić za anadolu agency
Al mene ovo ubija: self-sustainable and profitable
Kako druže, objasni? Ako nista ne ulozis i imas samo njive za trening, ako ne igras Evropu... kako?
Neka magija nesto
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Možda nama bude trebao neko umjesto Kapića, i vidjeti šta ima za Stanojevića.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ima blizu 30 godina + stranac. nema nista za njega
odlicna utakmica,6 komada ne mozes zabiti reprezentaciji vatikana a tek ekipi koja se bori za opstanak.
Ono sto mi smeta je sto mi ne guramo svoje igrace dovoljno,o ovom Dalu treba pisati i dan i noc,novi modric,novi messi,novi ronaldno bla bla,i hampu dizati,napises 10 clanaka o njemu i on sl kolo zabije gol i ko onda smije osporavati clanke.
Podici mu cijenu do neba i probati zaraditi rekordne pare
ovo je samo primjer ,isto tako i za ramica treba,da se ne skidaju sa naslovnica
Ono sto mi smeta je sto mi ne guramo svoje igrace dovoljno,o ovom Dalu treba pisati i dan i noc,novi modric,novi messi,novi ronaldno bla bla,i hampu dizati,napises 10 clanaka o njemu i on sl kolo zabije gol i ko onda smije osporavati clanke.
Podici mu cijenu do neba i probati zaraditi rekordne pare
ovo je samo primjer ,isto tako i za ramica treba,da se ne skidaju sa naslovnica
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Ja kao prozvani husrefoljubac kazem da bi to bila velika glupost. Ne treba dirati Vasoskog ni slučajno, svaka cast Husrefu al realno nama treba svjeze krvi kao Vasoski i mladji momci.napoleon72 je napisao/la: ↑11 apr 2022, 08:08Mene jedino strah da razne individue ne izvrse pritisak na Mirvica nakon ove sezone da smijeni Vasoskog i zaposli Husrefa ponovo. A Mirvic realno dosta ide niz dlaku mahali, tako da me nista ne bi iznenadilo.
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 36 gostiju.