JVVVST je napisao/la: ↑11 apr 2022, 16:16
Pitar6785 je napisao/la: ↑11 apr 2022, 15:58
Direktorica ponovo dokazala da nezna nista o nogometu u bh, i da je dosla tu iz neba u rebra..
Dogovoreno? Kako ona moze M telu areni vicu zabranit da utakmica bude u 13:00 ako oni to hoce.. NEMOGUCA MISIJA, osjecaj imam sa je dosla tu da bi se promovisala
Mozda ti ne znas nista?
Ja sam zadnji koji bi je branio, ali nemam pojma o procesu odlucivanja termina, isto kao ni ti. Mozda nam ponude vise opcija, pa su nasi iz nekog razloga birali ovu u 13, a vise nece?
Kako god nadam se da ce nesto rijesiti povodom toga. Licno nikad kao ove sezone nisam propustio toliko utakmica zbog ranih termina subotom ili radnim danima. Da padaju cuskije dosao bih kad ne radim a nije mi 20 godina da mogu zanemariti posao i porodicu. Sto se tice nedjelje odgovara mi svaki termin jer tad ne radim. Cak mi nije problem nedjeljom otici i na gostovanja dok se islo. Mislim da ima puno raje kojima ne odgovaraju rani termini subotom zbog posla a da ne govorimo o utakmicama radnim danom. Svi klubovi imaju ovaj problem. Izmisljaju se cak utakmice i petkom i ponedjeljkom umjesto da se sve igraju nedjeljom ili subotom iza 17 sati npr.
Sad ce neki reci eto igralo se protiv Posusja i Rudara nedjeljom pa niie bilo vise gledalaca ali to je drugi problem (sezona je nezanimljiva rezultatski i Zrinjski je puno pobjegao, publika je malo razocarana sto nismo otisli korak dalje sa proslim investitorima i sto smo dalje u rangu klubova koji nemaju investitore, pa vremenski uslovi i stadion gdje nam fali makar jedna natkrivena tribina i jos neki razlozi).