FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Daj nam ljoze anketu da vidimo vjeruje li iko u pobjedu u gostima 

- manijacikonjic87
- Kontakt:
ne razumijem ovaj mentalni sklop pojedinaca da konstantno pljuju po svemu i svacemu.. ako ikad isplivamo iz ovih govana trenutnoj upravi treba dići spomenik na Grbavici u kakvu situaciju su usli i sa cim se sve nose.. hvala vam u ime svih nas kojima je Željo mnogo vise od kluba za koji se navija !!
sto se tice utakmice sa leotarom najvise mi je zapeo za oko Blažević na lijevom beku.. lavovski odrađen posao i naprijed i nazad.. Malić kao da je izgubio volju za fudbalom.. i kad je ušao u par situacija kad ispadne nije se ni potrudio da trči nazad.. u prijedoru bih volio vidjeti ponovo Blaževića na beku dok se mali Malić skonta sta hoce od zivota..
Fatai u ono malo vremena pokazao da je po brzini 10 nivoa iznad nase lige i nadam se da ce uskoro biti u prvih 11.. Ćerimagić isto tako potvrdio klasu za nase uslove pa se i njemu nadam sto prije u prvih 11 kako bi Štila mogao igrati ono što najbolje zna..
3 boda u prijedoru za punu Grbavicu protiv zrinje.. vrijeme je da se skine taj maler gostujucih utakmica.. GAZI !
sto se tice utakmice sa leotarom najvise mi je zapeo za oko Blažević na lijevom beku.. lavovski odrađen posao i naprijed i nazad.. Malić kao da je izgubio volju za fudbalom.. i kad je ušao u par situacija kad ispadne nije se ni potrudio da trči nazad.. u prijedoru bih volio vidjeti ponovo Blaževića na beku dok se mali Malić skonta sta hoce od zivota..
Fatai u ono malo vremena pokazao da je po brzini 10 nivoa iznad nase lige i nadam se da ce uskoro biti u prvih 11.. Ćerimagić isto tako potvrdio klasu za nase uslove pa se i njemu nadam sto prije u prvih 11 kako bi Štila mogao igrati ono što najbolje zna..
3 boda u prijedoru za punu Grbavicu protiv zrinje.. vrijeme je da se skine taj maler gostujucih utakmica.. GAZI !
Mi smo Željini, Željo je naš !
- MocMahale444
Nema kritike
to nije dozvoljeno.
Samo ako hvalis i velicas onda zemo.

Samo ako hvalis i velicas onda zemo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
A de mi reci ko je obezbijedio tri plate (uskoro ide i četvrta) za igrače od početka godine? Ko finansira gostovanja, noćenja, prevoz, doručak, večera? Ko finansira plate za ostatak uposlenika kluba i omladinskog pogona? Ko obezbijedi novac za organizaciju utakmica, sudija i ostala službena lica, zaštitarska agencija (security), hitna i sve ostalo što je potrebno za odigravanje jedne utakmice? Puno, puno više od dvojice ima desetogodišnje ulaznice.
Novac koji su navijači sakupili je isključivo iskorišten u procesu licenciranja, znači ništa drugo isključivo proces licenciranja.
I opet nam i to nije dovoljno, mnogi se smijete kada ja napišem da ljudi rade lavovski posao. Ljudi izdvajaju svoje vrijeme jer vole ovo, rade do 16h i onda dođu na stadion da rade, da stvore nešto, da pokušaju. Možda ne mogu donijeti 500 hiljada mjesečno kako ovdje neki očekuju i maštaju ali sigurno donesu onoliko koliko je potrebno da preživimo mjesec.
Koliko su samo pregovora obavili sa licima koji NISU BILI pristali na nagodbu, pa moli, vuci za rukav da nešto oproste, da izađu u susret da dobijemo tu licencu za narednu sezonu. Eto stavi se ti u tu poziciju da li bi se ti ponizio da moljakaš za nešto što aposlutno NE MORAŠ uraditi a radiš jer voliš to i jer želiš nešto napraviti?
mosa lošmi stićko tit-ula!
Čemu objašnjenje, lik svakako nije navijač Želje nego po zadatku. Čuj registrovan prije mjesec dana. Vjerovatno ovdje ima više nikova.1921boy je napisao/la: ↑11 apr 2022, 18:25A de mi reci ko je obezbijedio tri plate (uskoro ide i četvrta) za igrače od početka godine? Ko finansira gostovanja, noćenja, prevoz, doručak, večera? Ko finansira plate za ostatak uposlenika kluba i omladinskog pogona? Ko obezbijedi novac za organizaciju utakmica, sudija i ostala službena lica, zaštitarska agencija (security), hitna i sve ostalo što je potrebno za odigravanje jedne utakmice? Puno, puno više od dvojice ima desetogodišnje ulaznice.
Novac koji su navijači sakupili je isključivo iskorišten u procesu licenciranja, znači ništa drugo isključivo proces licenciranja.
I opet nam i to nije dovoljno, mnogi se smijete kada ja napišem da ljudi rade lavovski posao. Ljudi izdvajaju svoje vrijeme jer vole ovo, rade do 16h i onda dođu na stadion da rade, da stvore nešto, da pokušaju. Možda ne mogu donijeti 500 hiljada mjesečno kako ovdje neki očekuju i maštaju ali sigurno donesu onoliko koliko je potrebno da preživimo mjesec.
Koliko su samo pregovora obavili sa licima koji NISU BILI pristali na nagodbu, pa moli, vuci za rukav da nešto oproste, da izađu u susret da dobijemo tu licencu za narednu sezonu. Eto stavi se ti u tu poziciju da li bi se ti ponizio da moljakaš za nešto što aposlutno NE MORAŠ uraditi a radiš jer voliš to i jer želiš nešto napraviti?
- lijevapolutka
- Kontakt:
Sad bi se svi oni vratili, al sto merlin zapjeva gdje si bio ti kad je bilo najteze;)
moSa ljoŽe
Kada sam ga ja zvao i kada sam okupljao ljude da uđemo u klub odbio je zbog obaveza, ne vjerujem da se nešto u međuvremenu promijenilo.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Tabela koja je objavljenja na zvanicnoj nije ni za bilo kakvu analizu i ona kaze nesto drugo,tu se ne vidi transparentno trosenje novca bilo koje vrste, dug sa 31.12.2021 god.milion i kusur moze biti relevantan neko je to vjerovatno dobro izracunao,uplate kluba u periodu 01.01-- 31.03.2022 god.ne uticu na taj dug iz prostog razloga sto je u istom periodu stvorena nova obaveza od 3 plate upslenika (pa i svih rezija,vjerovatno i rate duga prema dobavljacima) vratimo se na plate koje su u nasem klubu za taj period neto cca do 200.000 ili bruto (oporezive) cca preko 300.000,ovdje je neko oduzimao od duga milion i kusur na dan 31.12.2021, uplate kluba u 2022 god.,oprosteno od strane svih koji su na plati, a zanemario cinjenicu da je to plata za prva tri mjeseca ove godine i dobio dug od osamsto i kusur hiljada sto bi za Zelju bilo idealno, da je tako,tabela ne pokazuje tako ili je greska u datumima,ja ne vidim pare od akcija navijaca izuzev da su u uplatama u ovom periodu 2022 god.a to znaci da su otisle na plate(ovdje dozvoljavam da je klub imao druge prihode iz kojih je isplatio place a sredstva navijaca usmjerio u licencu, to se onda mora prikazati tabelarno ), finansijska sluzba je stvarno isplatila place za januar,februar i mart ali ove godine,treba dodati da je navedeni dug kompletan prolongiran do kraja sezone,mislim da je oprosteni dio od strane igraca i ostalih mizerija i nije 30% kako je navedeno nego tri i nesto u postocima kako stoji na ovoj tabeli,stvarno bih volio znati pojedinacno i transprentno oprostene sume iz jednostavnog razloga zato sto mi imamo odreďenih igraca i strucnjaka kojima se duguje par stotina (pa i vise) hiljada km,pametnom dosta da izracuna 30% ili 3 i nesto%.Ja ovo dozivljavam kao lazna transparentnost,igra rijeci,oduzmi nesto iz ovog u ono,dozvoljavam da vjerovatno nemam sve cinjenice,matematika trazi stopostotne brojke da bi nesto bilo tacno,za ovu tabelu mogu reci da je smijesna u kontekstu kako je postavljena.
Poslozilo im se u klubu znaci igraju normalno u petak.Iz Prijedora posljednjih dana najavljuju da dolazi bolje vrijeme, a večeras je održana izborna Skupština kluba.
Nista od lahke utakmice, nema potrebe za anketom.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovaj 1921 kad je vidio da Amerikanac dolazio,sklonio se s svojim ljudima 
jel mene neko zajebaje ovo? I takav nama ovdje pametuje da neko radi lavovski posao a ne ide na utakmice uopće. A sve frajer zna kao da je ispred stadiona 24 sata. De odmori jarane malo,ne brukaj se živ bio.
Jednostavno ko dan,troše pare koje je skupila raja nisu donijeli u klub marku što im je posao i šta se tu dalje ima raspravljati,tumačiti a naš ukupni dug pet miliona. Ako neko s namjerom želi da nešto predstavi nije problem Al ispadate glupi.
Čuj ti njega donose koliko je dovoljno za funkcioniranje kluba tobe yarabi koje laži na mjesec Ramazana.
Jednostavno ko dan,troše pare koje je skupila raja nisu donijeli u klub marku što im je posao i šta se tu dalje ima raspravljati,tumačiti a naš ukupni dug pet miliona. Ako neko s namjerom želi da nešto predstavi nije problem Al ispadate glupi.
Čuj ti njega donose koliko je dovoljno za funkcioniranje kluba tobe yarabi koje laži na mjesec Ramazana.

Zato ti imaš dokaze, gdje se troše pare, priznanice, uplatnice sve imašHulahopka je napisao/la: ↑11 apr 2022, 22:00Ovaj 1921 kad je vidio da Amerikanac dolazio,sklonio se s svojim ljudimajel mene neko zajebaje ovo? I takav nama ovdje pametuje da neko radi lavovski posao a ne ide na utakmice uopće. A sve frajer zna kao da je ispred stadiona 24 sata. De odmori jarane malo,ne brukaj se živ bio.
Čuj ti njega donose koliko je dovoljno za funkcioniranje kluba tobe yarabi koje laži na mjesec Ramazana.![]()
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Sad ce halid, stara svalercina, namaci pare od neke obozavateljke, dok nasi gledaju gdje sunce hodaMrkiMedo je napisao/la: ↑11 apr 2022, 21:52Halid Muslimovic u upravi. Bice veselo![]()

Sta je po tebi rjesenje, evo bez sprdancije.? Koja je tvoja vizija, njih otjerat popljuvat i koga dovest ?Hulahopka je napisao/la: ↑11 apr 2022, 22:00Ovaj 1921 kad je vidio da Amerikanac dolazio,sklonio se s svojim ljudimajel mene neko zajebaje ovo? I takav nama ovdje pametuje da neko radi lavovski posao a ne ide na utakmice uopće. A sve frajer zna kao da je ispred stadiona 24 sata. De odmori jarane malo,ne brukaj se živ bio.
Čuj ti njega donose koliko je dovoljno za funkcioniranje kluba tobe yarabi koje laži na mjesec Ramazana.![]()
Hajde da vidimo ko te filuje.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
nece ti jos uvijek odg cek dok lik prvo nauci koje znacenje ima ekonom u klubugodrina je napisao/la: ↑12 apr 2022, 07:58Sta je po tebi rjesenje, evo bez sprdancije.? Koja je tvoja vizija, njih otjerat popljuvat i koga dovest ?Hulahopka je napisao/la: ↑11 apr 2022, 22:00Ovaj 1921 kad je vidio da Amerikanac dolazio,sklonio se s svojim ljudimajel mene neko zajebaje ovo? I takav nama ovdje pametuje da neko radi lavovski posao a ne ide na utakmice uopće. A sve frajer zna kao da je ispred stadiona 24 sata. De odmori jarane malo,ne brukaj se živ bio.
Hajde da vidimo ko te filuje.

-
- Kontakt:
Je li moguće da još nije odustaoRobust je napisao/la: ↑12 apr 2022, 09:48nece ti jos uvijek odg cek dok lik prvo nauci koje znacenje ima ekonom u klubugodrina je napisao/la: ↑12 apr 2022, 07:58Sta je po tebi rjesenje, evo bez sprdancije.? Koja je tvoja vizija, njih otjerat popljuvat i koga dovest ?Hulahopka je napisao/la: ↑11 apr 2022, 22:00Ovaj 1921 kad je vidio da Amerikanac dolazio,sklonio se s svojim ljudimajel mene neko zajebaje ovo? I takav nama ovdje pametuje da neko radi lavovski posao a ne ide na utakmice uopće. A sve frajer zna kao da je ispred stadiona 24 sata. De odmori jarane malo,ne brukaj se živ bio.
Hajde da vidimo ko te filuje.![]()

Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lekqqq1921, zlatandr i 47 gostiju.