FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A otkud uopšte prica da smo odustali od lige ?? Ima 8 utakmica i odtigrat cemo ih sigurno maksimalno a finale kupa se podrazumjeva kao velika utakmica. A bit ce sto mora biti.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne bih se slozio, nema tu realnosti. Valjda smo i ovdje vidjeli da ces razmontirati Rudara ili Posusje, a onda protiv Leotara da ne mozes meda, a rekao bih da su jos losija ekipa od navedene dvije.
Barcelona ubije Reala 4-0 u gostima, samo dva kola poslije u 92 izvlace pobjedu protiv Levantea kao najgore ekipe u Spaniji vjerovatno
Te oscilacije imas svugdje i nikakav nije garant kao sto kazes realnost je da ce nas Zrinjski dobiti. Dobro, realnost je da su favoriti i imaju sanse za pobjedu mozda 70-30, 60-40 nebitno ali nije to bas ono izgubili smo vec, a nismo ni krenuli put Mostara. Ja to bar tako ne mogu gledati
Apropo objava na instagramu, stvarno znam da smo najpametniji na svijetu, ali nema se sta prigovoriti za neke stvari koje su se trenutno spominjale. Mjesta za napredak ima i ide se tim putem, kritikovali smo kada smo svi vidjeli neke greske, ali za ovo sada nema stvarno razloga
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Konyaspor stao u odbranu Rahmana❤Po komentarima cini mi se da je i 95% navijaca takodjer stalo uz Amara
Pitanje glasi,kakva bi reakcija bila da je kod nas to uradio?Posto znamo da su mu pojedini psovali zbog zutog kartona...
Joj koliko se drka na taj Osijek a ustvari zvanicna im nije nista bolja od nase.Sve basic objave i po neka kvalitetna.Takodjer,imaju 14.000 pratilaca manje od nas.
Ako se vec ugledamo,volio bi da se ugledamo na profile neki Evropski velikana.Novi IG admin skroz ok vodi,samo jedna veca zamjerka sto prati onoliko ljudi.Prate se pojedine osobe koje mrze klub iz duse ili nisu nikakav znacajan trag ostavili.Dovoljno je da se prate igraci,ljudi u klubu i neki bivsi igraci koji su bas legende.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Mahmić raskinuo ugovor sa Murom zbog neisplacenih obaveza 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosanac, 18 godina, stoper i lijevi bek.. potencijalno zamjena za Pidru i neka se bori za mjesto sa IslamovićemTarpiTarpi je napisao/la: ↑12 apr 2022, 16:59Mahmić raskinuo ugovor sa Murom zbog neisplacenih obaveza![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma vole turci srcanost i borbenost, ne sumnjam da ce stati na njegovu stranu. Temperament je nesto sto njima nije strano. Samo im moze postat drazi zbog ovoga hahaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 apr 2022, 16:47
Konyaspor stao u odbranu Rahmana❤Po komentarima cini mi se da je i 95% navijaca takodjer stalo uz Amara
Pitanje glasi,kakva bi reakcija bila da je kod nas to uradio?Posto znamo da su mu pojedini psovali zbog zutog kartona...
Joj koliko se drka na taj Osijek a ustvari zvanicna im nije nista bolja od nase.Sve basic objave i po neka kvalitetna.Takodjer,imaju 14.000 pratilaca manje od nas.
Ako se vec ugledamo,volio bi da se ugledamo na profile neki Evropski velikana.Novi IG admin skroz ok vodi,samo jedna veca zamjerka sto prati onoliko ljudi.Prate se pojedine osobe koje mrze klub iz duse ili nisu nikakav znacajan trag ostavili.Dovoljno je da se prate igraci,ljudi u klubu i neki bivsi igraci koji su bas legende.
Evo da pokisam jednostavnije bez upitnika: KOLIKO CLANOVA IZ USRINE OBITELJI JE CLAN FKS (IMA CLANSKU)Cokituki je napisao/la: ↑11 apr 2022, 22:37Jeste ti znas skim sam ja blizak.NazorUso je napisao/la: ↑11 apr 2022, 21:04Posto vidim da si blizak gore pomenutoj porodici, reci mi koliko clanova iste je trenutno clan kluba ?!Cokituki je napisao/la: ↑11 apr 2022, 16:42Ne znam sta je gore zvati legendu kluba iz znacajne bordo porodice pogrdim imenom brisanjem slova H ili prizivati ga da ikada vise bude nas trener.
Ima drugih konkretnijih i mnogo bolji nacina kako moze pridonjeti klubu zaraditi platu i biti u bordo porodici.
Svi ga nabili nogom pa bi opet zaradjivao platu i bio dio bordo porodice,a ?! Daleko mu kuca od nase, trenerski prosjek, moralna nula i ljudska gnjida !![]()
Pricam o igracu i historiji pogotovo ne o treneru, i covjeku i sta gdje radi danas, a sustinu i ironiju u ostatku napisanog sto ne vidis te osljepila sopstvena frustracija pa meni nazor prosipas uzvicnike i upitnike.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Njega bi grehota bilo ispustit. Momak je sa 17/18 vec bio vrlo dobar u MDK a strasan je potencijal. Obzirom da nam dva ili cak sva tri stopera “vise” visak nije sigurno.MortemHz je napisao/la: ↑12 apr 2022, 17:14Bosanac, 18 godina, stoper i lijevi bek.. potencijalno zamjena za Pidru i neka se bori za mjesto sa IslamovićemTarpiTarpi je napisao/la: ↑12 apr 2022, 16:59Mahmić raskinuo ugovor sa Murom zbog neisplacenih obaveza![]()
![]()
U svakom slucaju bolje on nego Lazic ili Dupovac. Momak je 2003. godiste.badboy je napisao/la: ↑12 apr 2022, 17:48Njega bi grehota bilo ispustit. Momak je sa 17/18 vec bio vrlo dobar u MDK a strasan je potencijal. Obzirom da nam dva ili cak sva tri stopera “vise” visak nije sigurno.MortemHz je napisao/la: ↑12 apr 2022, 17:14Bosanac, 18 godina, stoper i lijevi bek.. potencijalno zamjena za Pidru i neka se bori za mjesto sa IslamovićemTarpiTarpi je napisao/la: ↑12 apr 2022, 16:59Mahmić raskinuo ugovor sa Murom zbog neisplacenih obaveza![]()
![]()
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Kad prije? Bolje nego prije 10 dana da, al da su bolje od onih prije godinu, dvije ne možeš reći ni u šali. Meni su stvarno ove pjesme koje veze ni sa čim nemaju totalno besotrebne, da ne kažem glupe pa da bude pljuje se nešto.
Neko ovdje spominje Osijek, po meni su također oni vrlo dobar primjer kako treba raditi, baš im mreže izgledaju pismeno. Barem oko ovog dijela kluba ne bi trebalo da imamo problema, nema tu neke velike pameti, gledaj kako rade klubovi vani i ugledaj se.
Ono što sam primjetio u zadnjem periodu jeste da su poprilično pogubljeni kada je riječ o mrežama, tacno se ne zna kad sta ide i kako ide. U Trebinju nije bilo ni sastava, ni objave da je počela utakmica, kad odjednom u 10. minuti objavljena galerija sa zagrijavanja. Ovu utakmicu je izgledalo to bolje, ali sve je nekako sa brda sa dola, bez nekog plana, tako mi barem djeluje. Doduše u podeđenju sa mrezama od prije 20tak dana dosta je to bolje, tad ništa nismo imali, jednu objavu sedmično. Malo je glupo ući na zvanični instagram i da na njemu nema vizuala sa rezultatom utakmice, barem po meni, neko se možda neće složiti. Ipak, činjenica je da su društvene mreže kluba možda i prva stvar koju primjeti neko ko prvi put čuje za FK Sarajevo i potraži na internetu, to je sad u ovom novom vremenu lična karta kluba. Pogledajte samo profil Posušja naprimjer, poražavajuće je da njihov instagram izgleda ozbiljnije od našeg, a ne mogu u istu rečenicu sa nama stati kada govorimo o veličini kluba.
Ranije je po meni to dosta bolje izgledalo, bilo je čak i više zanimljivog sadržaja, tipa ona emisija svake sedmice bila, pa intervjui, i to. Sad bi trebalo valjda još bolje biti, ali nešto sumnjam da će SFK ekipa to znati kako treba izgurati.
I nemojte sad da bude pljuvanje, dajem samo dobronamjernu kritiku u nadi da će bolje izgledati sve nego što je ikad bilo, jer realno Sarajevo je veliki klub ne treba nam instagram izgledati kao da se dijete od 15 godina igra sa njim.
- f0rest1946
- Kontakt:
Revanš polufinala Kupa BiH između Igmana i Sarajeva igrat će se na stadionu Grbavica
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nogometaši Igmana iz Konjica, koji su najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Kupa Bosne i Hercegovine, revanš susret polufinala protiv Sarajeva igrat će na stadionu Grbavica, saznaje portal Klix.ba.

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
puni Šugavicu 

Ima da gori sveeee
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ali zamisli bruke da nas više dođe na sergijicu nego na AFH
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt: