Iako bi se trebao prvo predstaviti ko si ti da ti se odg na ovakva pitanja,odnosno koji faktor Al elem biću kulturan pa ti odgovoriti.godrina je napisao/la: ↑12 apr 2022, 07:58Sta je po tebi rjesenje, evo bez sprdancije.? Koja je tvoja vizija, njih otjerat popljuvat i koga dovest ?Hulahopka je napisao/la: ↑11 apr 2022, 22:00Ovaj 1921 kad je vidio da Amerikanac dolazio,sklonio se s svojim ljudimajel mene neko zajebaje ovo? I takav nama ovdje pametuje da neko radi lavovski posao a ne ide na utakmice uopće. A sve frajer zna kao da je ispred stadiona 24 sata. De odmori jarane malo,ne brukaj se živ bio.
Jednostavno ko dan,troše pare koje je skupila raja nisu donijeli u klub marku što im je posao i šta se tu dalje ima raspravljati,tumačiti a naš ukupni dug pet miliona. Ako neko s namjerom želi da nešto predstavi nije problem Al ispadate glupi.
Čuj ti njega donose koliko je dovoljno za funkcioniranje kluba tobe yarabi koje laži na mjesec Ramazana.![]()
Hajde da vidimo ko te filuje.
Moja vizija je jasna veliki Željezničar. Za takav projekata u klubu prije svega moraju biti poslovni i ozbiljni ljudi. Na prvu možeš vidjeti neozbiljnost Oro I ostalih šarlatana.
Prije svega vratiti gosp. MISIMOVICA, a onda napokon uložiti novac u pravom smjeru jer to zna jedino gosp. Misimovic. Tu ne treba neka velika pamet i vizija. Novac, sposobnost naći sponzore i novac. Jednostavno kao dan. A jedini posten je Misimovic I jedini koji bi mogao uložiti novac.
Ali valjda vama nije jasno da mi s ovim ljudima u klubu idemo u federalnu ligu, vi mislite to se neće desiti. Neka nam je bog na pomoći dok se ne završi sezona.