FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Julian je zaebo i Pepa iz perioda kad je bio trener Bayerna; NULA BODOVA SVE OVO STO IGRAMO!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne treba kritikovati nista niti ukazivati na sve moguce greske koje je uradio Julian jos pocetkom druge polusezone. Od masinerije za trpanje golova napravio je sterilnu ekipu koja nije u stanju stvoriti priliku u prvih 45 min protiv 7 ekipe La lige.
Hasan Salihamidzic treba bit opusten nakon svih desavanja u Bayernu. Sve je pocelo sa Hansi Flickom i direktnim mijesanjem u tim. Poslije toga idiotski transferi, preplacivanje fudbalera, a slag na tortu je dolazak trenerske neznalice koja je uz to preplacen. Platili smo Leipzigu novac da ga puste, pa je li moguce da smo dobili idiote na tako odgovornim pozicijama u klubu.
A sad lijepo citirajte i pisite kako previse pametujem, da nije tako, da je sve bajno, da cemo se popraviti itd. Mi smo pod ovim trenerom mrtvi prosjek u Evropi, Salzburg nas nadigrao u jednom mecu, cemu smo se uopce nadali?
Slavlje nakon zrijeba a onda realnost da smo nekvalitetni sa ovim taktikama.
Najgore, barem za svakog navijaca i simpatizera ovog tima je cinjenica da imamo tim koji je mogao ici do kraja, ali kad dovedes trenersku neznalicu koju su trpali Frankfurt, Gladbach, Salzburg, sta smo vise mogli ocekivati.
Samo sabura ljudi, vizionar ce sada dovest jos nekog polovnjaka iz Leipziga da nam sjedi na klupi.
Mrs iz kluba Hasane!!! Mrs Jurgene!!!
Hasan Salihamidzic treba bit opusten nakon svih desavanja u Bayernu. Sve je pocelo sa Hansi Flickom i direktnim mijesanjem u tim. Poslije toga idiotski transferi, preplacivanje fudbalera, a slag na tortu je dolazak trenerske neznalice koja je uz to preplacen. Platili smo Leipzigu novac da ga puste, pa je li moguce da smo dobili idiote na tako odgovornim pozicijama u klubu.
A sad lijepo citirajte i pisite kako previse pametujem, da nije tako, da je sve bajno, da cemo se popraviti itd. Mi smo pod ovim trenerom mrtvi prosjek u Evropi, Salzburg nas nadigrao u jednom mecu, cemu smo se uopce nadali?
Slavlje nakon zrijeba a onda realnost da smo nekvalitetni sa ovim taktikama.
Najgore, barem za svakog navijaca i simpatizera ovog tima je cinjenica da imamo tim koji je mogao ici do kraja, ali kad dovedes trenersku neznalicu koju su trpali Frankfurt, Gladbach, Salzburg, sta smo vise mogli ocekivati.
Samo sabura ljudi, vizionar ce sada dovest jos nekog polovnjaka iz Leipziga da nam sjedi na klupi.
Mrs iz kluba Hasane!!! Mrs Jurgene!!!
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 apr 2022, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Kad si prije napiso ovaj post, imo si ga u steku, priznaj 

Ovo je blago receno bruka i sramota..nikad laksi raspored do polufinala..ali kad imas kvazi strucnjaka na klupi onda je sve moguce..kakvoj tarabi su oni dali 5godisnji ugovor..
ez

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Žutalji zasluženo.
Neznam kad sam bio više razočaran
Hajde ispasti od Reala,Liverpola,ali brate u dvije utakmice od ovog brate ubili su mi svu volju za fudbalom
Hajde ispasti od Reala,Liverpola,ali brate u dvije utakmice od ovog brate ubili su mi svu volju za fudbalom
- Bayern@heart
- Kontakt:
Odlično **** li sve Brazzo i Julijane mrs iz svetinje obojica
Kakva losa igra
nakon kovaca i klinsmana nesto najgore sto ssm vidio bolji smo bili kad nas je vidi Anćeloti ili Sanjol
Hansi izvini legeno IZVINI sto te otjerase kretni i neznalice
Hasne Brazzo mrs iz kluba
Kakva losa igra

Hansi izvini legeno IZVINI sto te otjerase kretni i neznalice
Hasne Brazzo mrs iz kluba
Bad ebening 
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Zasluženo ispadanje nismo pokazali ništa u ovom dvomeču a za to je kriv Naglesman.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Dobar je Neglsman trener. Imati u jednom treneru dva trenera Klinsmana i Kovaca ne moze svako. Bas je izdominirao lik. Sad u prvenstvu istrest svu svoju silu u ostatku utakmica pokazati ko je baja glavni u drzavi. Ko da je bitna LP. Namjerno ispali da ne bi prosuli bodove u domacem takmicenju. Podhitno produziti ugovor treneruna jos 5 godina. Mileru dati isto ugovor dugogodisnji sa povecanjem plate.
Nisam, na mobu kucam, pa milion gresaka.
Sve je mirisalo na ispadanje, to sam napisao odmah na pocetku mecu. Pogledaj samo kako su dali gol kako se sretno odbi lopta od kopacku, jednostavno je bilo sudjeno da ispadnemo.
Ako se sjecas utakmice protiv Intera kada smo na strani pobijedili pa kuci ispali. Na uzvratnoj utakmici smo vodili, Gomez je promasio nekoliko 100% sansi a na kraju nas je Pandev mislim izbacio. I tu smo umjesto 1:0 trebali voditi 5:0, a na kraju se ispalo. Tako je i veceras bilo, s tim sto nam je igra nikakva.
Ruku na srce, ko god kaze da je ovaj trener kvalitetan veze nema sa fudbalom. Na pocetku sam govorio kada je tek presao da ima potencijal i da je dobar sto se Leipziga tice ali kada dodjes u jedan Bayern moras pokazati da si vrhunski trener i tu se sve mahane vide, a on ih ima stotinu.
Znao sam od pocetka da je Bayern za Nagelmansa prevelik zaalogaj i to se sadaa def.potvrdilo daleko je on od vrhunskog trenera te da bude trener bayernaa .Emery je maherski nadigro malog.Sramota velika ispali smo od kluba od kojeg troduplo vise vrijedimo u svakom pogledu ,ako nista na te famozne idividualce koje imamo ,koji kao slove da su kvalitetniji i bolji od igraca z.podmornice trebali su ovakav mec da rijese kad vec nece da ide timski ...
Ma ne znam bruka i sramota
,a na koncu mozda je i bolje da je ovako zavrsilo nego da se brukamo protiv liverpoola posteno sto jeste jeste
.
Po meni mali Nagelsman nije za Bayerna niti je trebao biti nama treba prekaljeni trener svabo sa elementima stare skole.
Sramota

Ma ne znam bruka i sramota

Po meni mali Nagelsman nije za Bayerna niti je trebao biti nama treba prekaljeni trener svabo sa elementima stare skole.
Sramota

Pravda za Tyson Furya
Nije samo Nagelsman, nije jedan covjek kriv, krivo je vise njih.
Al i Nagelsmana ima tu. Ako ti trener kaze da dovedes ili klimnes glavom na jbnog Sabicera ja bih ga odmah otjero. Cijenim trenere koji hoce dobre igrace, a ne ove samo da se uhljebe u Bajernu. Zato za par njih skidam kapu.
Al i Nagelsmana ima tu. Ako ti trener kaze da dovedes ili klimnes glavom na jbnog Sabicera ja bih ga odmah otjero. Cijenim trenere koji hoce dobre igrace, a ne ove samo da se uhljebe u Bajernu. Zato za par njih skidam kapu.
Brate Muller je večeras bio **** obična,igrač manje.
Igru nam organizuje Upa i Hernandez...
Kimich brate nije pola igrača od prošle sezone,Sane koji če **** na desnoj strani,bukvalno nemože ni centrirati kako treba.
Coman bolji od ostalih ako ništa pokušavao
Sve je ovo jedan ogroman udarac i tuga velika,sramota,treba neko da im objasni da ovo nije vidjelo Bayerna,i ovi ugovori i sve dobro razmisliti trebali im dati ikako a ne povišice.
Igru nam organizuje Upa i Hernandez...
Kimich brate nije pola igrača od prošle sezone,Sane koji če **** na desnoj strani,bukvalno nemože ni centrirati kako treba.
Coman bolji od ostalih ako ništa pokušavao
Sve je ovo jedan ogroman udarac i tuga velika,sramota,treba neko da im objasni da ovo nije vidjelo Bayerna,i ovi ugovori i sve dobro razmisliti trebali im dati ikako a ne povišice.
Cestitke Hasanu, hvala za Jurgena Nagelsmana.
Glavu gore ljude, vjerujem da ce Rummenige i Uli intervenirati iako su direktni krivac za dolazak Hasana.
Sto se za Kloppa nisu borili kao sto su se borili za neznalicu iz Leipziga.
Glavu gore ljude, vjerujem da ce Rummenige i Uli intervenirati iako su direktni krivac za dolazak Hasana.
Sto se za Kloppa nisu borili kao sto su se borili za neznalicu iz Leipziga.
Dajte sliku Juliana na motoru, sa kojim prijevoznim sredstvom je danas došao na utakmicu 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Emery ga školovao u dvije utakmice kraj priče.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.