Ma Mensur Dedić je u 1.Federalnoj samo formalno sjedio na klupi dio proljetnog dijela lige ,poslije Ninkovića i Vojvodića.Trener je bio Azmir Husić da ti sad ne objašnjavam.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2022, 20:55Nekad je klub objavljivao da skoro svi naši treneri imaju neke licence, sad se ne mogu da sjetim za koji nivo a mrsko mi i tražiti.husrefbeg je napisao/la: ↑12 apr 2022, 20:39Ja mislim da ovaj Mensur Dedic ima licencu za PL, on zajedno sa Taranom i Dedom može voditi klub jedan kraći period. Jer zaista je teško brzo naći rješenje. Naravno tu je i Murat.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2022, 20:28Možemo mi do prekosutra licitirati sa imenima novog trenera, ali pitanje je sta je trenutno dostupno na tržistu. Ko je od tih dostupnih voljan preuzeti ekipu u finišu i nositi ili slavu ili breme neuspjeha.
Težak zadatak je pred Almirom i Azmirom, pa se nadam da će ipak izvući maksimum iz ponude.
Ja sam odmah napisao da sam za Mensura, nekako uz njeg idu svi naši iskoraci. Ali ovo je potpuno subjektivno jer mozda se i radilo samo o pukoj slučajnosti.
Gdje ćeš sad sa trenerima debitantima izboriti Europu.