Premijer liga BiH - aktuelno

dejavu
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la dejavu » 13 apr 2022, 15:23

Miljacka je napisao/la:
13 apr 2022, 14:28

A ovako jug Grbavice na utakmici protiv Leotara u doba "najbolje i najjače generacije navijača" na toj tribini.
U Posusju je bilo vise manijaka nego vas zadnje dvije domace.
:150smajlijailitigavaskop
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 13 apr 2022, 15:26

guadalupe je napisao/la:
13 apr 2022, 15:12
SudoHusika je napisao/la:
13 apr 2022, 14:54
Miljacka je napisao/la:
13 apr 2022, 14:28

A ovako jug Grbavice na utakmici protiv Leotara u doba "najbolje i najjače generacije navijača" na toj tribini.

slika

A ovako na derbiju:

slika

:dvadesetsedamsmajlijakojiplačuodsmijeha

Ulazis u raspravu sa 3.najposjecenijom ekipom na Balkanu. Mislim da nema smisla.
Geografe u Balkan ti spada i Grcka, Turska ... A ako mislis bive juge onda si tu na 4 mjestu Sarajevo na 6 i to prema podacima od NFSBIH koji napise da vas je protiv Leotara 4000 bilo , tako da izadje mitomanstvo kako god iz vas :D
U pravi si @guadalupe, pogrešno sam se izrazio u potpunosti. Svaka ti čast na temeljitosti. U zavisnosti koje izvore i podatke gledaš, variramo između trećeg i četvrtog mjesta. U svakom slučaju smo ispred vas.

Uglavnom, navijači Želje su sinonim za bezuvjetnu podršku svom klubu na prostorima bivše Jugoslavije. Ono šta smo mi uradili za promociju i pomoć klubu vi možete samo sanjati. Ali samo sanjati.
Željezničar za život cijeli!

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 13 apr 2022, 15:27

Rizah Mešković za Avaz.
Gubljenje vremena
Njegova Sloboda je u izuzetno teškoj situaciji, a to je pripisao velikom finansijskom dugu.

- Sloboda je gotovo 100 i nešto godina stara. Ja sam od 1963. član Slobode i do dan danas navijam, draga mi je... Međutim, i tu su se pogrešno postavile stvari. Imao sam priliku prije godinu dana da budem u toj organizaciji. Vidio sam o čemu se radi, došle su neke nove snage i do boljitka, ali očito da je problem veliki finansijski dug, za koji ne znam ko ga je napravio. Ovo je zavaravanje i gubljenje vremena. Mora se presjeći. Čelik je otišao u niži rang i krenuo iznova, zašto ne bi i Sloboda? – smatra Mešković.

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 13 apr 2022, 15:29

13 apr 2022, 15:26
guadalupe je napisao/la:
13 apr 2022, 15:12
13 apr 2022, 14:54

Ulazis u raspravu sa 3.najposjecenijom ekipom na Balkanu. Mislim da nema smisla.
Geografe u Balkan ti spada i Grcka, Turska ... A ako mislis bive juge onda si tu na 4 mjestu Sarajevo na 6 i to prema podacima od NFSBIH koji napise da vas je protiv Leotara 4000 bilo , tako da izadje mitomanstvo kako god iz vas :D
U pravi si @guadalupe, pogrešno sam se izrazio u potpunosti. Svaka ti čast na temeljitosti. U zavisnosti koje izvore i podatke gledaš, variramo između trećeg i četvrtog mjesta. U svakom slučaju smo ispred vas.

Uglavnom, navijači Želje su sinonim za bezuvjetnu podršku svom klubu na prostorima bivše Jugoslavije. Ono šta smo mi uradili za promociju i pomoć klubu vi možete samo sanjati. Ali samo sanjati.
Sta?

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 apr 2022, 15:58

tuzlac je napisao/la:
13 apr 2022, 15:27
Rizah Mešković za Avaz.
Gubljenje vremena
Njegova Sloboda je u izuzetno teškoj situaciji, a to je pripisao velikom finansijskom dugu.

- Sloboda je gotovo 100 i nešto godina stara. Ja sam od 1963. član Slobode i do dan danas navijam, draga mi je... Međutim, i tu su se pogrešno postavile stvari. Imao sam priliku prije godinu dana da budem u toj organizaciji. Vidio sam o čemu se radi, došle su neke nove snage i do boljitka, ali očito da je problem veliki finansijski dug, za koji ne znam ko ga je napravio. Ovo je zavaravanje i gubljenje vremena. Mora se presjeći. Čelik je otišao u niži rang i krenuo iznova, zašto ne bi i Sloboda? – smatra Mešković.
Kad je tako pametan eto vam prilike da ga angazujete npr. za sportskog direktora, nek se Rizo drzi podalje od Slobode....vidio nema para za njega pa sere po portalima i pametuje, znamo da bi se yebo za marku.....Zasto bi Sloboda poslusala prepametnog Rizu kada fakticki ima dug od samo 800k KM i potpisan reprogram duga koji ce isplatiti grad Tuzla i taj dug prema poreskoj iznosi 2,2 miliona KM.....po Rizinoj teoriji Zeljo bi se trebao odmah ugasiti i krenuti od najnizeg ranga. Sloboda je gradski klub koji igra na gradskom stadionu na kojem su sjedalice crveno crne boje a ne neki seoski klub koji ne moze skupiti vise od 100 navijaca a bori se za izlazak u Evropu i koju ce sigurno izboriti.
🔴⚫️

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 13 apr 2022, 16:05

haman ko Giroud

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 13 apr 2022, 16:09

Skver je napisao/la:
13 apr 2022, 15:58
tuzlac je napisao/la:
Rizah Mešković za Avaz.
Gubljenje vremena

Kad je tako pametan eto vam prilike da ga angazujete npr. za sportskog direktora, nek se Rizo drzi podalje od Slobode....vidio nema para za njega pa sere po portalima i pametuje, znamo da bi se yebo za marku.....Zasto bi Sloboda poslusala prepametnog Rizu kada fakticki ima dug od samo 800k KM i potpisan reprogram duga koji ce isplatiti grad Tuzla i taj dug prema poreskoj iznosi 2,2 miliona KM.....po Rizinoj teoriji Zeljo bi se trebao odmah ugasiti i krenuti od najnizeg ranga. Sloboda je gradski klub koji igra na gradskom stadionu na kojem su sjedalice crveno crne boje a ne neki seoski klub koji ne moze skupiti vise od 100 navijaca a bori se za izlazak u Evropu i koju ce sigurno izboriti.
Zaboravio si napisati "stogodisnji klub, koji nema osvojene titule, kao ni kupa, koji nema ligaske pobjede sedmi mjesec, koji pojedine klubove nikad* nije pobjedio u gostima, koji svoje spasioce naziva pogrdnim imenima koji je svake godine u borbi za opstanak. Kad navodis sve vrline napisi i mane, da ljudi mogu stvoriti pravu sliku o gradskom gigantu.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 13 apr 2022, 16:12

Piticama je izgovor termin i radni dan , u petak igramo u Prijedoru u 16:00 , bice nas opet vise nego vas u zadnje dvije domace utakmice (kop)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 apr 2022, 16:29

elvirbaljic je napisao/la:
13 apr 2022, 16:09
Skver je napisao/la:
tuzlac je napisao/la:
Rizah Mešković za Avaz.
Gubljenje vremena

Zaboravio si napisati "stogodisnji klub, koji nema osvojene titule, kao ni kupa, koji nema ligaske pobjede sedmi mjesec, koji pojedine klubove nikad* nije pobjedio u gostima, koji svoje spasioce naziva pogrdnim imenima koji je svake godine u borbi za opstanak. Kad navodis sve vrline napisi i mane, da ljudi mogu stvoriti pravu sliku o gradskom gigantu.
Vodi brigu o svom klubu, mi cemo i u federalnoj ligi ici na Tusanj i sjediti na crveno crnim stolicama a vi ste bili i ostali seoski klub....molite se za Azmirovo zdravlje da mu ne bude sta da se ne ugasite i odete na default postavke i nastavite tamo gdje ste igrali, na proplancima i livadama.....
🔴⚫️

WestSideTz
Kontakt:

Post Postao/la WestSideTz » 13 apr 2022, 16:49

Skver je napisao/la:
13 apr 2022, 16:29
Skver je napisao/la:

Vodi brigu o svom klubu, mi cemo i u federalnoj ligi ici na Tusanj i sjediti na crveno crnim stolicama a vi ste bili i ostali seoski klub....molite se za Azmirovo zdravlje da mu ne bude sta da se ne ugasite i odete na default postavke i nastavite tamo gdje ste igrali, na proplancima i livadama.....
Glumi nešto, a taj isti klub je gledao i pratio dok nije zino za parama.
Sloboda je emocija ! 🔴⚫

Athletic Bilbao ⚪🔴

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 apr 2022, 17:03

WestSideTz je napisao/la:
13 apr 2022, 16:49

Ne glumi, on je gledao Slogu kad je bila samo ona zicana ograda oko onog "nizbrdo" terena....problem je nastao kad su ih pustili da igraju na Tusnju i kad su mijenali ime u city, pa umislili da im je klub gradski.....e tad nastaje najveci problem a to je kad se opanak popapuci, nema gore varijante i vece problema u ovoj napacenoj drzavi, kad divlji hoce da istjeraju i ovo malo pitomih, tu naravno ne svrstavam Balju kojeg smatram za regularnog momka....to su oni likovi poput podrinjca pomosnjeg i slicnih njemu....
🔴⚫️

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 13 apr 2022, 17:54

WestSideTz je napisao/la:
13 apr 2022, 16:49
Skver je napisao/la:
13 apr 2022, 16:29

Nista ja ne glumim, ja Sam napisao stvarno stanje Slobode. Ja razumijem i da volite Slobodu ali ako povuces neku paralelu, realno razmislis, Sloboda ima srecu sto je "gradski" klub pa grad ulaze pare, izgradio je i stadion itd itd. Ali vidis da nema srece sa tim parama, jer jednostavno kad se knjizevniku digne on i uplati transu. Takodje te Pare su ne dovoljne za nesto ozbiljno, iz godine u godinu borba za prezivljavanje. A sto se tice pracenje Slobode, ne postoji klub u BiH koji je meni mrzak, kakvi su - nasi su. Mozda je neki manje, neki vise simpatican. Kad god Sam imao priliku gledao Sam Slobodu pogotovo dok smo mi bili u nizim ligama, volim fudbal, pogotovo ako je atraktivan protivnik. Sve u svemu, mi zavisimo od Azmira, vi od grada nikom nije nesto posebno idealno, jer nismo rijesili "buducnost". Nama je trenutno bolje jer imamo covjeka koji voli fudbal, ne zali pare i trenutno ulaze vise nego grad u Slobodu.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 apr 2022, 03:47

Posto kone pricaju o ppsjeti a tribina Jug po 150 ljudi uglavnom na sjeveru vise mogul odgovoriti kad ce investitor i zasto nece? Zasto ste uvijek cirkus jer ovo su najduzi pregovori u historiji mada covjek nema pojma da pregovarate sa njim? Zasto ste Ceru derpasa branili zivotom i zasto ste prestali da ga spominjete? Jel vas Amaw jos kandzija cujem da je svaki dan u klubu i trazi pare? Zasto vam igraci igraju za 800km? Dokle su one inovacije tehnoloske koje je Cera uveo i Ball de Or jer ste to ovdje zivotima branili i hvalili,treba mu dati sansu covjek ima strasne veze haha bolje vam je da se ne javljate jer vam violina vec dugo svira oko sugavice

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 14 apr 2022, 04:13

zagor1987 je napisao/la:
14 apr 2022, 03:47
Posto kone pricaju o ppsjeti a tribina Jug po 150 ljudi uglavnom na sjeveru vise mogul odgovoriti kad ce investitor i zasto nece? Zasto ste uvijek cirkus jer ovo su najduzi pregovori u historiji mada covjek nema pojma da pregovarate sa njim? Zasto ste Ceru derpasa branili zivotom i zasto ste prestali da ga spominjete? Jel vas Amaw jos kandzija cujem da je svaki dan u klubu i trazi pare? Zasto vam igraci igraju za 800km? Dokle su one inovacije tehnoloske koje je Cera uveo i Ball de Or jer ste to ovdje zivotima branili i hvalili,treba mu dati sansu covjek ima strasne veze haha bolje vam je da se ne javljate jer vam violina vec dugo svira oko sugavice
To ti se zove plava filozofija

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 14 apr 2022, 08:40

je li je Usro opet plakao kad su mu dali otkaz kod Sisoja? pitam za jarana

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 14 apr 2022, 09:25

Meraak1921 je napisao/la:
13 apr 2022, 16:12
Piticama je izgovor termin i radni dan , u petak igramo u Prijedoru u 16:00 , bice nas opet vise nego vas u zadnje dvije domace utakmice (kop)
Dan Armije u Prijedoru i Bijeljini :ljepota:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

NAPADAJ
Kontakt:

Post Postao/la NAPADAJ » 14 apr 2022, 10:06

.
Zadnja izmjena: NAPADAJ, dana/u 30 maj 2022, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 14 apr 2022, 10:30

Ko se tačka bolan sa vama niste titule osvojili ima 10 godina i nećete najmanje još toliko. E čuj s njima se neko tačka hahaha
ISTINA ZA VEDRANA!

NAPADAJ
Kontakt:

Post Postao/la NAPADAJ » 14 apr 2022, 10:56

.
Zadnja izmjena: NAPADAJ, dana/u 30 maj 2022, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 14 apr 2022, 11:45

Petak, 15. april:

16:00 Rudar- Željezničar ( Dragan Petrovic 16 sati, MY TV)

18:00 Radnik – Velež (Mateo Musa, Arena Sport)

Subota, 16. april:

13:00 Leotar – Široki Brijeg (Sabrija Topalović, Arena Sport)

15:00 Tuzla City – Borac (Antoni Bandić, Arena Sport)

16:00 Posušje – Sloboda (Irfan Peljto)

19:00 Zrinjski – Sarajevo (Ermin Sivac, MY TV)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 12345678922, boatenkk, MikiPirs, Pact1921 i 20 gostiju.