I kakve veze ovi timovi imaju sa uspjehom s obzirom na to da ste u drugom pretkolu (sto nije neki wow uspjeh, pogotovo kad pocinjes takmicenje od drugog pretkola) izvlacili Seltik, Atalantu, Lech? Svaka cast za playoff-ove, ali si promasio temu.zagor1987 je napisao/la: ↑14 apr 2022, 14:51Jedini koji su igrali 2 do 3 playoffa,osvajali takodje titule sta bi ti vise? 2x Celitk,Atalanta,Borusija,Atromitos,Lech itd malo li je? Pa mi smo tim od nastanka ove lige koji je igrao sa najvise timova koji su neko ime u evropi. Daj nam nabroj nase timove koliko su igrali playoffova pa Sarajevo ima vise od svih timova zajedno u ligiNAPADAJ je napisao/la: ↑14 apr 2022, 10:56Mislio sam na ovu sezonu aktuelno stanje, a i sire gledajuci napravite jednu dobru sezonu pa tri tavorite. Imali ste korona titulu poklon od saveza, imate manju podrsku. Sta je nama savez nepravde uradio dobro i da postojimo.
10 godina imate vlasnika i jedini trajni uspjeh je stabilan premijerligas.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cluj, Borussia M. i Celtic su bili u play-offu.skija5 je napisao/la: ↑14 apr 2022, 16:03I kakve veze ovi timovi imaju sa uspjehom s obzirom na to da ste u drugom pretkolu (sto nije neki wow uspjeh, pogotovo kad pocinjes takmicenje od drugog pretkola) izvlacili Seltik, Atalantu, Lech? Svaka cast za playoff-ove, ali si promasio temu.zagor1987 je napisao/la: ↑14 apr 2022, 14:51Jedini koji su igrali 2 do 3 playoffa,osvajali takodje titule sta bi ti vise? 2x Celitk,Atalanta,Borusija,Atromitos,Lech itd malo li je? Pa mi smo tim od nastanka ove lige koji je igrao sa najvise timova koji su neko ime u evropi. Daj nam nabroj nase timove koliko su igrali playoffova pa Sarajevo ima vise od svih timova zajedno u ligiNAPADAJ je napisao/la: ↑14 apr 2022, 10:56Mislio sam na ovu sezonu aktuelno stanje, a i sire gledajuci napravite jednu dobru sezonu pa tri tavorite. Imali ste korona titulu poklon od saveza, imate manju podrsku. Sta je nama savez nepravde uradio dobro i da postojimo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Petak ili Ponedeljak ako bi se igrale utakmice od 20,30 nije los Termin, moze se i stici pogledati. Ali ovo 16,00 je bas losa odluka saveza, ali svakako oni ne vode racuna ni o cemu.FoxMulder je napisao/la: ↑14 apr 2022, 15:11Mora se stati u kraj ovim terminima petak, ponedjeljak i slično.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2022, 11:45Petak, 15. april:
16:00 Rudar- Željezničar ( Dragan Petrovic 16 sati, MY TV)
18:00 Radnik – Velež (Mateo Musa, Arena Sport)
Subota, 16. april:
13:00 Leotar – Široki Brijeg (Sabrija Topalović, Arena Sport)
15:00 Tuzla City – Borac (Antoni Bandić, Arena Sport)
16:00 Posušje – Sloboda (Irfan Peljto)
19:00 Zrinjski – Sarajevo (Ermin Sivac, MY TV)
Sramotna odluka saveza.
Pa za koga se igra fudbal u BiH?
Tuzla City / Sloga Simin Han
Petak ponedeljak, strucnjaci... Uskrs je ovaj vikend zato se i ne igra nedeljom. Pa onda sledeci vikend je Vaskrs, ista stvar.
-
- Kontakt:
Ma bruka sta rade. Nikad nisam propustio toliko utakmica ko ove sezone zbog ranih termina i utakmica radnim danom. Vecina nas radi do 16 ili 17 svakim radnim danom i subotom. Otjerase i ovo malo raje sto prati nasu ligu.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2022, 16:18Petak ili Ponedeljak ako bi se igrale utakmice od 20,30 nije los Termin, moze se i stici pogledati. Ali ovo 16,00 je bas losa odluka saveza, ali svakako oni ne vode racuna ni o cemu.FoxMulder je napisao/la: ↑14 apr 2022, 15:11Mora se stati u kraj ovim terminima petak, ponedjeljak i slično.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2022, 11:45Petak, 15. april:
16:00 Rudar- Željezničar ( Dragan Petrovic 16 sati, MY TV)
18:00 Radnik – Velež (Mateo Musa, Arena Sport)
Subota, 16. april:
13:00 Leotar – Široki Brijeg (Sabrija Topalović, Arena Sport)
15:00 Tuzla City – Borac (Antoni Bandić, Arena Sport)
16:00 Posušje – Sloboda (Irfan Peljto)
19:00 Zrinjski – Sarajevo (Ermin Sivac, MY TV)
Sramotna odluka saveza.
Pa za koga se igra fudbal u BiH?
Umjesto da sve rade da dodje vise gledalaca i da je sto ljepsa atmosfera na stadionima oni ubise klubove ovim cudnim terminima i kaznama za pirotehniku. Stop ranim terminima utakmica i stop kaznama za baklje
Umrla Arena diktira termine. A savez im je dao takav ugovor i podrzavaju ih u ovom umobolnom principu.
- FKS -
Moramo se pomiriti s tim, jednostavno je tako. Pogotovo dolazi do izražaja kad Arena od ove sezone ima više sadržaja i još više će biti od naredne kad dolazi EPL.
Zrinjski-Sarajevo ide u sub od 19h na MY TV zato što je u Srbiji Derbi u 18h koji mete gledanost, tako i Borac-Tuzla u 15h a ne 17h npr.
Zrinjski-Sarajevo ide u sub od 19h na MY TV zato što je u Srbiji Derbi u 18h koji mete gledanost, tako i Borac-Tuzla u 15h a ne 17h npr.
Željo i Sarajevo moraju igrati u terminu iza 18h, subota ili nedjelja P.S radi posjete. Pogotovo ljeti, a kako je krenulo ima da se igra po zvizadnu u 16h
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ibrahim Adilagić, govorio je za N1, a tom prilikom je potpuno iskreno kazao kako u posljednjih pet ili šest godina nijedan klub nije pošteno osvojio titulu u Premijer ligi BiH.
Borac, Sarajevo, Zrinjski, guzni haveri
“Jeste otišao, ali je otišao na vrijeme. Dobili su neke utakmice, a treba im se priznati i kvalitet. Vjerujte da je i tu stvar dogovora. Unaprijed se već zna ko će u Evropu, ko će ispasti i tako dalje”, kaže Adilagić.
Borac, Sarajevo, Zrinjski, guzni haveri
“Jeste otišao, ali je otišao na vrijeme. Dobili su neke utakmice, a treba im se priznati i kvalitet. Vjerujte da je i tu stvar dogovora. Unaprijed se već zna ko će u Evropu, ko će ispasti i tako dalje”, kaže Adilagić.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Znači i vi ste u Evropu nekoliko puta na guzove otišli.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Dok je bio amaw kamatav i babuli osumnjičeni za namještanje tekmi, tad su i postojali. Od tada slobodan pad.HordasOdMalena je napisao/la: ↑14 apr 2022, 18:27Znači i vi ste u Evropu nekoliko puta na guzove otišli.![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Koliko ste vi uložili ? Znam da vam je savez dao za stadion oko 2 miliona i 700 000.NAPADAJ je napisao/la: ↑14 apr 2022, 13:56Kako? Kad smo mi napravili istok oni su uradili krov, kad smo mi uradili teren oni su hibrid. Od UEFA fondova. Napravite i vi nesto pa ce vam se pomoci. Za uzvrat reprezentacija besplatno koristi nas stadion.Lecler je napisao/la: ↑14 apr 2022, 12:40Savez vam je stadion napravio. Šta hoćete više?NAPADAJ je napisao/la: ↑14 apr 2022, 10:56Mislio sam na ovu sezonu aktuelno stanje, a i sire gledajuci napravite jednu dobru sezonu pa tri tavorite. Imali ste korona titulu poklon od saveza, imate manju podrsku. Sta je nama savez nepravde uradio dobro i da postojimo.
Kad vec moralises sto ne iscupate citace/jezave sa ulaza koje vam je savez uradio?
Pitarska logika![]()
-
- Kontakt:
Pametnjakovicu jedan, nije ovo prvi Petak koji se igra u ovakvom Termin. Komentarise se generalno Termin Petka i Ponedeljka, znamo dobro zasto se ne igra ova Nedelja. Ljudi rade Do 16,00 /17,00 kako neko da stigne na utakmicu u ranom Terminu.
Ovaj trener Rudara ko da je direkt pobjegao iz Breaking Bada
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
pametnjakovicu, ja govorim za ovaj petak i zasto se ne igra u nedelju.
druga stvar, kad se vec kacis na to, SVE lige se igraju po 3 dana. hrvati od petka do nedelje, srbija isto tako, spanci, englezi od subote do ponedeljka! to je pravilo i ima veze, zamisli, upravo se tv prenosima i da je liga sto vise zastupljena na TV!!!
to je lose, inzinjeru iz siminog hana? radije bi da gledas 2-3 utakmice po kolu ili 5?
ma neeeeeee, bolje da odes na slobodin stadion i gledas ssh i da se u to vrijeme igraju recimo velez zeljo, sarajevo zrinjski... i da ne gledas ostale utakmice?
druga stvar, kad se vec kacis na to, SVE lige se igraju po 3 dana. hrvati od petka do nedelje, srbija isto tako, spanci, englezi od subote do ponedeljka! to je pravilo i ima veze, zamisli, upravo se tv prenosima i da je liga sto vise zastupljena na TV!!!
to je lose, inzinjeru iz siminog hana? radije bi da gledas 2-3 utakmice po kolu ili 5?
ma neeeeeee, bolje da odes na slobodin stadion i gledas ssh i da se u to vrijeme igraju recimo velez zeljo, sarajevo zrinjski... i da ne gledas ostale utakmice?
- Tristan
- Kontakt:
Normalno da se igra u 16h kad Rudar nema reflektore. Ne moze u 20:30 nikako.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
- Kontakt:
Sta znaci ovo novo pravilo da se mora imati i zenski tim?
Pola klubova nema para za sebe a kamo li zenski tim.
O kojim penalima se radi? Novcani?
Pola klubova nema para za sebe a kamo li zenski tim.
O kojim penalima se radi? Novcani?
Ne brinem za vas ''stručnjače''. Vi ćete igrat kad i kako vam vico kaže.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
- Kontakt:
Imas Problem sa mozgom, nemam ja nista protiv Petka i Poneljka, sporan je termin, ali ti si naucio kako ti narede tako da nije cudo od tebe sto Klimas glavom.vlakanje je napisao/la: ↑14 apr 2022, 19:26pametnjakovicu, ja govorim za ovaj petak i zasto se ne igra u nedelju.
Ajd napisi nesto iz svoje glave, nemoj za drugim da ponavljas. Ne budi papagaj, a ako vec i ponavljas za nekim, nadji nekoga pametnijeg... mani se ovog Xfiles inzinjera, ne budi Dana Scully.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Hrammm1921 i 31 gost.