FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svaka cast, ali da se ne lazemo sve je ovo jos uvijek goli qurac
- Meraak1921
- Kontakt:
Ma fes na glavu i s bismillom , na hajr
Raja, je li vakat sutra konačno? 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sunce tudjeg neba nece nas ogrijati.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ako moze frankfurt 3 barseloni moze vala i Željo prijedorcanima.. GAZI

Mi smo Željini, Željo je naš !
- Bersaga
- Kontakt:
Ima iz jednog filma replika koja kaže:
"Može Musa da nam karu kusa" i s tim se slažem

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Hvala momci na odgovorima za tekmu. 

Hoćeš li prestat više?Hulahopka je napisao/la: ↑14 apr 2022, 22:17Nećemo se lagati,niti treba na silu gurati neku pozitivnu pricu koje nema.
Mi u normalnim vremenima dok su bila smo imali skoro uvijek isti broj sponzora,i ko god bio u upravi oni se vrte.
Kad se neko prihvati da vodi jedan veliki klub to za sebe veže mnogo stvari, a jedna od njih je da donesu novac u klub.
U prevodu 200 hiljada za jedan klub je smiješna cifra,tu cifru sad ima Igman Konjic i zato nemojte praviti lažne pozitivne stvari.
Ovi ljudi ako budu u klubu mi ćemo završiti federalnoj ligi to zapamtite. Mi nemamo ozbiljnog privrednika u klubu,nemamo čovjeka u klubu da ima novac. Jedni te isti paraziti obitavaju oko kluba, a sad su klubu, kad nisu bili blizu kluba hrakali su ovdje sve živo i svakoga.
Zato ovo nije zajebancija,ovo je ozbiljna stvar. Uskoro ako ne dodje neko s parama, neki ozbiljan čovjek mi smo u federalnoj nažalost.
A vi se zajebajite i sprdati,pravite lažnu sliku kako je nešto dobro.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Ova uprava je pocela iz blata i minusa, uz pomoc navijaca ima slamku na kojoj ulazi zrak i to je realnost.
Kako dalje, ne znam. Ako uspiju da odrze tu slamku sljedecih mjeseci (bez navijaca jer nije realno ocekivati to + nema Evrope), onda im treba duboki naklon, iako je po meni i ovo dobro.
Kako dalje, ne znam. Ako uspiju da odrze tu slamku sljedecih mjeseci (bez navijaca jer nije realno ocekivati to + nema Evrope), onda im treba duboki naklon, iako je po meni i ovo dobro.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ovo drugo, yebo investitora

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
To za privrednika ti je klasična zamjena teza. Dok si imao takve ljude osvajale se titule,igrala se Europa. A mi to ne igramo već 5 6 godina.NAPADAJ je napisao/la: ↑14 apr 2022, 23:51Hajmo reci da si u pravu i da ova uprava nije kapacitet za domete koji ce zadovoljiti klub kakvom tezimo. Ali treba biti posten i reci da su zaustavili slobodan pad, da su se prihvatili odgovornosti kada niko nije htio. Sama cinjenica da vise niko ne spominje ni Osima ni Senada je najveca pobjeda.Hulahopka je napisao/la: ↑14 apr 2022, 22:17Nećemo se lagati,niti treba na silu gurati neku pozitivnu pricu koje nema.
Mi u normalnim vremenima dok su bila smo imali skoro uvijek isti broj sponzora,i ko god bio u upravi oni se vrte.
Kad se neko prihvati da vodi jedan veliki klub to za sebe veže mnogo stvari, a jedna od njih je da donesu novac u klub.
U prevodu 200 hiljada za jedan klub je smiješna cifra,tu cifru sad ima Igman Konjic i zato nemojte praviti lažne pozitivne stvari.
Ovi ljudi ako budu u klubu mi ćemo završiti federalnoj ligi to zapamtite. Mi nemamo ozbiljnog privrednika u klubu,nemamo čovjeka u klubu da ima novac. Jedni te isti paraziti obitavaju oko kluba, a sad su klubu, kad nisu bili blizu kluba hrakali su ovdje sve živo i svakoga.
Zato ovo nije zajebancija,ovo je ozbiljna stvar. Uskoro ako ne dodje neko s parama, neki ozbiljan čovjek mi smo u federalnoj nažalost.
A vi se zajebajite i sprdati,pravite lažnu sliku kako je nešto dobro.
Pozitivne price i te kako ima, da nema ne bi bas sada imali najvise clanova od osnivanja. Ok jesu navijaci dali doprinoc, ali sto nisu dali doprinos prije 10-5 ili dvije godine?
Privrednici koje zagovaras su nas doveli u ovo ovakvo stanje, nama ne trebaju privrednici vec marljivi radnici.
Isto tako klub ne postoji od prije dvije godine nego puno duže. Jedino ako si mlad pa da nemaš pojma šta je bilo i kad su ozbiljni ljudi bili u kluba nešto se dešavati pozitivno to ti se može prepisati neiskustvu,ali ako nisi mlad onda šta ću ti ja objašnjavati.
Misimovic,Osim,neko treći uopće nisu bitni,bitno je da su u klubu klasični šarlatani na svim pozicijama, i da oni ne mogu dvije ovce voditi a ne ozbiljan FUDBALSKI klub s velikim problemima.
Marljivi radnici u klubu s.5.miliona duga a ti nemaš marke u džepu.
To je isto da dodjem u stan da ga renoviram a nemam dvije marke u džepu,nego me stari poguro',jel to znači da sam ja to napravio,naravno da ne. Kad ne bude starog,ja ga pušim. Ne znam kako ti dočarati to bolje.
Hulahopka, vidim zadajes se, a i smaras poprilicno, ne valja ovo, ne valja ono...nego ..nisam vidio kad iskukas da nesto predlozis. Svak moze tisra i kukati, nista lakse, al hajde predlozi nesto pametno.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Dosta vise ko je šta kako.Danas ocekujem od igraca da daju maksimum radi najboljih navijaca Manijaka koji idu davajuci ogromnu podrsku našem klubu.Radi njih morate dat maksimum i onda nece bit problema za rezultat.Uzimamo Rudar Zrinjski a onda pitice hindusku u zadnjoj minuti cemo im suknut.
Ja ne znam da li se ti zajebavas ili si ozbiljan. Ti jarane uopće ne znaš koje doveo Coin kao sponzora šta imamo dalje pisati.NAPADAJ je napisao/la: ↑15 apr 2022, 07:06Ne ne, to ti je isto da ja imam para pa dodjem zivjeti u tvom stanu u koji mi ne pada na pamet da ulazem svoje pare. To sto oni imaju, imaju za sebe. Niko Zelji marku nije dao na lijepe oci. Sve same pozajmnice sa kojima su odrzavali klub za vrijeme svog boravka. Na zalost te pozajmnice neko drugi vraca. Za sponzorstva ne velim, a koliko ih je bilo najbolje pokazuje cinjenica da od Bosnalijeka koji je tad bio u drzavnom vlasnistvu do CaizCoina nismo imali generalnog sponzora. Satrali se uspjesni privrednici ulagajuci u klub.Hulahopka je napisao/la: ↑15 apr 2022, 00:44To za privrednika ti je klasična zamjena teza. Dok si imao takve ljude osvajale se titule,igrala se Europa. A mi to ne igramo već 5 6 godina.NAPADAJ je napisao/la: ↑14 apr 2022, 23:51
Hajmo reci da si u pravu i da ova uprava nije kapacitet za domete koji ce zadovoljiti klub kakvom tezimo. Ali treba biti posten i reci da su zaustavili slobodan pad, da su se prihvatili odgovornosti kada niko nije htio. Sama cinjenica da vise niko ne spominje ni Osima ni Senada je najveca pobjeda.
Pozitivne price i te kako ima, da nema ne bi bas sada imali najvise clanova od osnivanja. Ok jesu navijaci dali doprinoc, ali sto nisu dali doprinos prije 10-5 ili dvije godine?
Privrednici koje zagovaras su nas doveli u ovo ovakvo stanje, nama ne trebaju privrednici vec marljivi radnici.
Isto tako klub ne postoji od prije dvije godine nego puno duže. Jedino ako si mlad pa da nemaš pojma šta je bilo i kad su ozbiljni ljudi bili u kluba nešto se dešavati pozitivno to ti se može prepisati neiskustvu,ali ako nisi mlad onda šta ću ti ja objašnjavati.
Misimovic,Osim,neko treći uopće nisu bitni,bitno je da su u klubu klasični šarlatani na svim pozicijama, i da oni ne mogu dvije ovce voditi a ne ozbiljan FUDBALSKI klub s velikim problemima.
Marljivi radnici u klubu s.5.miliona duga a ti nemaš marke u džepu.
To je isto da dodjem u stan da ga renoviram a nemam dvije marke u džepu,nego me stari poguro',jel to znači da sam ja to napravio,naravno da ne. Kad ne bude starog,ja ga pušim. Ne znam kako ti dočarati to bolje.
Na kraju je uprava bez ozbiljnog privrednika dovela najjaceg sponzora u historiji kluba.
Sva pamet je bila zavrti lovu na igrace, ako odes u Evropu vratit ce se a ako ne odes opet ce se vratiti ali preko tudjih ledja.
Ne branim ni ove mislim da nisu kapacitet ali sa obzirom da nema povratne od Diglisica bojim se da cemo ih jos gledati.
Mozemo li nekim cudom da se ne nagu*imo u gostima??
graji LjoŽe graji i podbijeee
graji LjoŽe graji i podbijeee
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.