English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: English Premier League
a reče Pep u intervjuu pred utakmicu da zna koliko je ovo bitno i historijsko takmičenje, čak ga nazvao bitnijim od PL-a
Don't believe the hype.
Nije domimacija posjed lopte, dominaciju su direktni i konkretni napadi gdje vam je svaki drugi igrač na ivici kartona pokusavajuci ih zaustaviti.
Kakva razlika u kvalitetu? Ona u ligi prosle sedmice.
Ovo je Pep. Zinchenko biljezi prvi nastup u polufinalu.
4-IN-A-ROW
Polako, tek treba Grealish ući.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Samo da je stavio Edersona (nije valjda golman umoran) umjesto onog levata, sad bi gubili možda jedan razlike i imali neke šanse u dugom poluvremenu sa izmjenama. Ovako je vec riješeno

Sve što su redsi šutnuli prema golu je ušlo

Zadnja izmjena: let3, dana/u 16 apr 2022, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
Bernardo je najveci cigan u ekipi iako je konkurencija prilicno jaka, ali eto sitan i vinjav je pa ne vide to ljudi. Klasicna beta sa kompleksima.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Protiv Reala ce biti potpuno drugi sastav, jos ako i Dias bude spreman to je nebo i zemlja.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- akisarajevo92
- Kontakt:
za razliku od drugih ekipa kad zaigraju najbolji fudbal kad im je najpotrebnije tako Norwich odluci igrati fudbal tek kad ispuni svoj cilj a to je ispadanje
Don't believe the hype.
Sta Soton radi Sitiju, au
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sreća njihova izaberu najbolji momenat. Mrtvu ekipu Manchestera.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 17:28za razliku od drugih ekipa kad zaigraju najbolji fudbal kad im je najpotrebnije tako Norwich odluci igrati fudbal tek kad ispuni svoj cilj a to je ispadanje
Zašto se ljudi blamiraju kvalifikacijama o Cityu kad znaju da će biti ismijavani zbog tog blamiranja?
41:34
U ovom napadu nema gola da se igra do sutra. Lvp bi ovo rutinirao i sa Edersonom.let3 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 17:27Samo da je stavio Edersona (nije valjda golman umoran) umjesto onog levata, sad bi gubili možda jedan razlike i imali neke šanse u dugom poluvremenu sa izmjenama. Ovako je vec riješeno![]()
Sve što su redsi šutnuli prema golu je ušlo![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Prošli vikend Liverpool predstavljen kao Luton, City danas kao Coventry. Ssba

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Razumijem za ove koji su dobili batine na Wandi da ne mogu danas odraditi ovo ali baš nelogična odluka Pepa da ne krene sa Edersonom.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
sta poce ovaj na engleskom pricat 

Ten toes, I done laps in the trench
Strašno je ovo, koliko ljudima malo fali da počnu lupati gluposti

Naravno, jedni te isti obično prednjače, s vođom ekonomistom iz Rosenheima

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Precijenjena ekipa koja je ispred ovakvog Liverpula u ligi i koja igra polufinale lige prvaka. Pa ja ne znam čime moraš biti opčinjen da ovo izjaviš?!
41:34
Sta prozivate Jacka, jedan od rijetkih dragulja u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Venom, VivaLaStella i 7 gostiju.