Isto vazi i za Zrinjski sto se posjete tice. Bilo je zestokog napumpavanja.Vjeverica777 je napisao/la: ↑17 apr 2022, 14:23Cetvrto, ti si bas bolestan lik jer u svakom postu u kojem si spomenuo Posusje si se nadovezao na njihovu posjećenost koja je ove sezone iznad svih ocekivanja u Bih. Masa je utakmica gdje je data pogrešna procjena, pa sta reci za utakmice Zrinjskog gdje je realno par utakmica bas dodato previse ali općenito ako itko ima prolaznu ocjenu sto se tice posjećenosti to je Posusje.brig je napisao/la: ↑17 apr 2022, 14:01Čestitke Zrinjskom. Zasluzeno!
Inače, jučer kolega me nagovori da odemo u Posusje na utakmicu. Prvo što gore tekme nisam pogledao odavno. Drugo sam se uvjerio u napumpavanje broja gledatelja. Nevjerojatno. Bas odem vidit sta ce stavit kad 4 000 stavio delegat. Smijesno. Barem duplo vise od realnog.
Treće, smrzao se ko rijetko kad![]()
Što se tiče Posusja kao Posusja posjeta odlična. Što je je. Al me zivciraju s ovim pumpanjem. Zrinjski ne objavljuje i ne pumpa to medijski. Neam nista protiv odem i sam na utakmice u Posusje. Zar je lose da imaju npr 2000 gledatelja? Sto se mora napumpat na 4 000. O tom pisem.