Vidjecemo kako i sta ce uraditi i kakve sisteme ugraditi i na koji nacin postavljat teren mada cisto sumnjam i volio bi da totalno promasimmnon46 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 20:28Dogodine će svi tereni biti bolji od grbavice, svi sistemi i instalacije zaribali jer se ne koriste. Živi bili pa vidjeli svi, osim željane.fks74 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 19:57Ne plaćate ni njima i njima ste dužni.svrakino1921 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 18:25Jedina firma u voljenoj BiH koja moze odrzavat ove vrhunske terene-hibridne terene je firma Alba Zenica
Oni jedini u voljenoj BiH imaju strucne ljude za odrzavanje terena i adekvatne masine za odrzavanje terena
Al treba i platit firmu Alba Zenica
To u nasoj ligi od klubova moze samo moj Zeljo
Zato je Zeljo i najveci klub u voljenoj BiH
GOLEM SI ZELJO![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel istina da je vlasnik ove Ceske firme, neki lik iz BL ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Vrijedi naglasiti Srbin iz BL. Još firma obavlja samo pripremne radove (građevinske) za nove terene znači aposlutno nisu stručni što se tiče postavljanja i montiranja trave.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Na hajr da izadje
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ponovo će tereni biti lošiji nego na Grbavici
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Pa jel neko bolje ocekivao? Taj ce dobro da omasti brkove a nista uradit nece tj uradice 12 terena. Za 20 minuta SIPA moze uci u trag svemu ovom al koga briga par miliona gore dole. Inace lik je na sudu kao i njegova firma u Ceskoj
-
- Kontakt:
kilo cigli za narkomane iz Vrapčića moliću lijepo
- TzBulevar87
- Kontakt:
SDA se igraPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑19 apr 2022, 22:33Igra se napadački fudbal, stalno su u protivničkom sesnaestercu pa je i logično da tako se izbori i penal.TzBulevar87 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 17:40Treba uzeti u obzir da je jedan od ovih klubova odigrao sezonu manje od svih ostalih klubova. Mislim da je onda sasvim jasno kome se u prosjeku po sezoni svira najviše jedanaesteraca.
Ima ekipa ne upute udarac u gol po dvije - tri utakmice. Ne pređu centar kako treba i kako da im se dosudi penal? Jedino 3 kornera penal. Kad se branis 90 minuta, parkiraš autobus ne možeš izboriti penal ni u snovima.
075
-
- Kontakt:
navijači Sarajeva ni ne znaju da danas igra njihov klub, dotle je došlo
-
- Kontakt:
Uclanis se u fks odmah te zaprate na instagramu joj kluba i karine cuj hanu prate
-
- Kontakt:
kakav im je cirkus od kluba, ne bi me čudilo da ispadnu danas od Igmana, iako oni imaju 2:0 prednost
danas sa sda bratijom iz vrapčića igrajuTzBulevar87 je napisao/la: ↑20 apr 2022, 08:58SDA se igraPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑19 apr 2022, 22:33Igra se napadački fudbal, stalno su u protivničkom sesnaestercu pa je i logično da tako se izbori i penal.TzBulevar87 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 17:40Treba uzeti u obzir da je jedan od ovih klubova odigrao sezonu manje od svih ostalih klubova. Mislim da je onda sasvim jasno kome se u prosjeku po sezoni svira najviše jedanaesteraca.
Ima ekipa ne upute udarac u gol po dvije - tri utakmice. Ne pređu centar kako treba i kako da im se dosudi penal? Jedino 3 kornera penal. Kad se branis 90 minuta, parkiraš autobus ne možeš izboriti penal ni u snovima.![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Govori navijac kluba koji je zadnju titulu osvojio prije 10 godina i koji ima dugova haman ko GRAS , koji je zadnji put KUP osvojio prije 5 godina pred 2 milje ljudi i onda mi cirkus klub , golemojolicnikola je napisao/la: ↑20 apr 2022, 11:07kakav im je cirkus od kluba, ne bi me čudilo da ispadnu danas od Igmana, iako oni imaju 2:0 prednost

Lažem ustvari nije ni ni 2 milje bilo

-
- Kontakt:
Ko o čemu, ovaj paćenik o Želji.guadalupe je napisao/la: ↑20 apr 2022, 11:36Govori navijac kluba koji je zadnju titulu osvojio prije 10 godina i koji ima dugova haman ko GRAS , koji je zadnji put KUP osvojio prije 5 godina pred 2 milje ljudi i onda mi cirkus klub , golemojolicnikola je napisao/la: ↑20 apr 2022, 11:07kakav im je cirkus od kluba, ne bi me čudilo da ispadnu danas od Igmana, iako oni imaju 2:0 prednost
Lažem ustvari nije ni ni 2 milje bilošto bi manijaci rekli 4.000 ili 4.500 https://sportsport.ba/fudbal/finale-kup ... zna/275536

Željezničar za život cijeli!
Pa ne bi ja prvi mitomaneSudoHusika je napisao/la: ↑20 apr 2022, 11:56Ko o čemu, ovaj paćenik o Želji.guadalupe je napisao/la: ↑20 apr 2022, 11:36Govori navijac kluba koji je zadnju titulu osvojio prije 10 godina i koji ima dugova haman ko GRAS , koji je zadnji put KUP osvojio prije 5 godina pred 2 milje ljudi i onda mi cirkus klub , golemojolicnikola je napisao/la: ↑20 apr 2022, 11:07kakav im je cirkus od kluba, ne bi me čudilo da ispadnu danas od Igmana, iako oni imaju 2:0 prednost
Lažem ustvari nije ni ni 2 milje bilošto bi manijaci rekli 4.000 ili 4.500 https://sportsport.ba/fudbal/finale-kup ... zna/275536
![]()

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Jesi li ponio šibice jado?guadalupe je napisao/la: ↑20 apr 2022, 11:58Pa ne bi ja prvi mitomaneSudoHusika je napisao/la: ↑20 apr 2022, 11:56Ko o čemu, ovaj paćenik o Želji.guadalupe je napisao/la: ↑20 apr 2022, 11:36
Govori navijac kluba koji je zadnju titulu osvojio prije 10 godina i koji ima dugova haman ko GRAS , koji je zadnji put KUP osvojio prije 5 godina pred 2 milje ljudi i onda mi cirkus klub , golemo
![]()
![]()
Željezničar za život cijeli!
Upali si ti na istinu ko sibica jadoSudoHusika je napisao/la: ↑20 apr 2022, 11:59Jesi li ponio šibice jado?

Humor prosjecnog navijaca zeljeznicara je na nivou Ismeta Hore.
- FKS -