Definitivno!!! Ekipa bez muda, glave, repa.NisamInSajder je napisao/la: ↑20 apr 2022, 15:30Nismo opasni na postavljen napad, ali zato nemamo ni kontranapad.
Da je Igman 10% kvalitetniji, bio bi egal i u rezultatu, a ne samo u igri.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hanu Hadžiavdagic-Tabaković za šefa stručnog štaba FK Sarajeva!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Definitivno ne osvoil kup ili 3 mjesto treba dobit nogu. U ovom slucaju uslovima VINKO HUSREF PETROVIC SLISKOVIC DUDIC BI UZELI KUP BH BEZ IKAKVIH problema a nas klub je prevaziso i njihov kvalitet (jednostavno ovi nabrojani su blago receno amatercine)
Ovaj pored neznanja ovaj izgleda i neradan, imam osjecaj da ne pogleda vise od 2 utakmice protivnika, i sto je jos gore nezna da za 10 utakmica i pripremama u fulu detektuje bar 1 stvar gdje ima problem.
Pogledajte golove koje smo primili protiv zrinjskog 70% iste golove primali u antali i nastavku prvenstva..
Ovaj pored neznanja ovaj izgleda i neradan, imam osjecaj da ne pogleda vise od 2 utakmice protivnika, i sto je jos gore nezna da za 10 utakmica i pripremama u fulu detektuje bar 1 stvar gdje ima problem.
Pogledajte golove koje smo primili protiv zrinjskog 70% iste golove primali u antali i nastavku prvenstva..
- Shategabri
- Kontakt:
Mislim da je glavni igrač u njegovoj formaciji Avramovski. Njega kad nema, to nije ta ekipa.
Koševo Zapad
Mujakić u ovih 30 minuta na beku bolji nego do sad sve na što je na štoperu igrao
- BernardBarnjak
- Kontakt:
...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
2 Hebibovica na terenu su malo previse
-
Sjajna lopta i realizacija 

- SarajevoForza
- Kontakt:
Ima li Kobiljar ijedan upućen šut otkako je došao?
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
-
- Kontakt:
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Poslije katastrofe u Mostaru, boljem se nisam ni nadao. Mislim da je i ova utakmica pokazala ko zaslužuje da ostane, a ko treba da napusti klub.
Imao ovde jos puno posla...
Imao ovde jos puno posla...
Evo i oni tebe selame!
Ja bas htio da napišem to.Mozda kada fali bek ko u Mostaru npr drugo poluvrijeme da je bolje njega staviti lijevo nego Šabanovicu mjenjati stranu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JavierBosnia
- Kontakt:
Utakmica odigrana bas onoliko koliko je trebalo, bez puno rizika i umora. Igman je ekipa pa usudit cu se reci u rangu Leotara i Radnika, a te ekipe znaju i pobjedjivati premijerligase
4-0 ukupan rezultat, gdje su se glavni igraci gledali odmoriti koliko je moguce, nisu ozbiljne sanse napravili u 180min
Sta bi vi?
4-0 ukupan rezultat, gdje su se glavni igraci gledali odmoriti koliko je moguce, nisu ozbiljne sanse napravili u 180min
Sta bi vi?

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Nogom u dupe se udarati za ove ekipe koje su nam "zapale" na putu do finala, da nam je iole ozbiljna ekipa dosla, pogotovo u ranijoj fazi takmičenja, imali bi halal sezonu vec. Probat to iskoristiti. Mi smo haman protiv drugoligaša dosli do finala. 
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Katastrofa. Igra patnja živa.
Ja kad sam zimus pisao da može Mujakić po potrebi na beka, počelo se srrati kako je spor i visok za beka, što je teški nonsense.
Ja kad sam zimus pisao da može Mujakić po potrebi na beka, počelo se srrati kako je spor i visok za beka, što je teški nonsense.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.