Titulu nećemo uzeti da nam Diglisić sutra dođe.Victor je napisao/la: ↑19 apr 2022, 18:26Ne mislim, ali sam ubijedjen da Edis nije kapacitet kakav nama treba....ako grijesim dabogda on iduce sezone uzeo titulu i poveo nas u bolja vremena, ja cu se prvi javno posut pepelom i izvinut sabljiUBIPITAR je napisao/la: ↑19 apr 2022, 17:56Ako ti misliš da se ekipa stvara za 7 kola,onda bolje nemoj pratiti fucu.Victor je napisao/la: ↑19 apr 2022, 16:09Ko sto sam i pisao za Edisa...nafurace nas protiv jacih mahalskom pricom al cim trebas nesto pokazat nema te na mapi...ok nemas igrace ali da se ne lazemo i edis je ubleha od trenera koja nafura raju nekim populizmom i tjt.
Eto igrali smo s davljenicima nismo meda mogli, ali evo poprilicno sam ubjedjen da kad se sve uzme u obzir da od Zrinskog necemo izgubit...cak s obzirom da im ne treba ni za sta usudio bih se reci da cemo ih dobit ...i onda ide Mulaliceva mitologija na pressu a pola ovdje raje prica hvalospjev i kako ipak nismo losi
Jel to Jakirović u 7 kola stvorio ovo ili mu je trebalo dva prelazna roka i potpuna sloboda i budžet.
Što se Zrinjskog tiče,možda je i bolje da igraju u fullu,više će ginuti ovi što sa klupe dobiju šansu jer žele da se dokažu.
Nego,ko je više taj koji bi vratio pehar u Dolinu i kad dođe investitor,i ko je taj ako ne dao Bog ne dođe?