Znas onu pas koji laje ne ujeda, tako je i kod rusa laju da ce baciti atomsku ali za takvo nesto sanse su 0.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
- Shategabri
- Kontakt:
Najjača teorija koju sam čuo je ona kako Rusi imaju Amerima Ahilovu tetivu u vidu Jeloustona

Kao heknu im tamo jednu atomsku i ode cijela Amerika u pm.
Dok su Rusi s druge strane spremili atomska skloništa gdje će ih se smjestiti bar 500 k i tako će oni opstati, a Ameri baj baj.
A ima i ona kako bi u roku od minute mogli srokati sve Euro NATO članice, to što su na njih uperene sa svih strana nuklearne bojeve glave ništa

Koševo Zapad
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nadam se da će koristiti zaštitu tokom ispitivanja.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- Shategabri
- Kontakt:
U Chernobil i kraj elephant foot ga ostaviti.
Koji minut, biće dosta da mu ćundara otpadne.
Koji minut, biće dosta da mu ćundara otpadne.
Koševo Zapad
Svi vojni analitičari su složni da bi Putin ,mozda upotrijebio nuklearno oružje u slučaju da osjeti da mu je vlast i pozicija u opasnosti...
Te izjave Lavrova odnose se i na napetosti u odnosima Kina - SAD i nisu vezane za nikakve ruske neuspjehe na ratištu ...
Etapna ili druga faza im za sad ide dosta dobro i taktička kretanja jedinica trenutno dovode u opasnost cetvrtinu ukrajinske vojske od odsjecanja...
Imenovanje generala Dvornikova na mjesto komandanta specijalne operacije trenutno pokazuje da rusi sastavljaju glavu i rep i da ubrzana dostava zapadnog naooruzanja,mozda jedino moze donekle zaustaviti Putinovu soldatesku u osvajanju juzne Ukrajine...
Americki ministar od rane izjavio da ce okrenuti nebo i zemlju da se Ukraina odbrani pred ostalim clanicama u Njemackoj,Rusima je pitanja dana kad ce da grohnu finansijski i svaki dan im je bitan zato udaraju scim i svacim jer nit ima hrane nit ima novca da vode rat,Kina takodje danas na izjavu Lavrova da je blizu 3 svjetski rat osudilaVanja8 je napisao/la: ↑26 apr 2022, 14:30Svi vojni analitičari su složni da bi Putin ,mozda upotrijebio nuklearno oružje u slučaju da osjeti da mu je vlast i pozicija u opasnosti...
Te izjave Lavrova odnose se i na napetosti u odnosima Kina - SAD i nisu vezane za nikakve ruske neuspjehe na ratištu ...
Etapna ili druga faza im za sad ide dosta dobro i taktička kretanja jedinica trenutno dovode u opasnost cetvrtinu ukrajinske vojske od odsjecanja...
Imenovanje generala Dvornikova na mjesto komandanta specijalne operacije trenutno pokazuje da rusi sastavljaju glavu i rep i da ubrzana dostava zapadnog naooruzanja,mozda jedino moze donekle zaustaviti Putinovu soldatesku u osvajanju juzne Ukrajine...
Ovo oko Moldavije sasvim je sigurno ako im rusi banu na granice ili će se odreći tog dijela teritorije ili će im rat doći u kuću.
Jedina im je šansa porokati ruse tu i vojno se spojiti sa ukrajinom da brane taj jugo-zapadni dio.
Jedina im je šansa porokati ruse tu i vojno se spojiti sa ukrajinom da brane taj jugo-zapadni dio.
Bravo rođak. U kojoj si klasi sluzio vojnu akademiju

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Rusi zavrcu plin sirotinjskim zemljama a ne smiju njemackoj, italiji itd...
Testiranje voda vjerovatno, da vide kako ce reagovati. Mada opet moram reci koliko glup potez Rusije, od svih zemalja odabrati Poljsku, jer mislim da bi se poljaci rado smrzavali nego poklekli pred Rusima.
Za Bugare ne znam, mada navodno plin za Srbiju ide kroz upravo Bugarsku, pa bi Bugari mogli lahko uzvratit udarac i blokirat taj plinovod.
Sve u svemu situacija postaje sve delikatnija, i mislim da ce prije ili kasnije cijela Evropa skinuti se sa ruskog gasa, a Rusi su dovoljno glupi da ubrzavaju taj postupak
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
E jesu nasli na kome ce ostrit khurac. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Poljaci ocekivano spremni docekali gasenje ruskog plina. Neki narod uci iz proslost, lijepo za vidjet
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sta bih dao da jedan ovakav izvještaj pročitam nakon napada sa ruske strane."Prema preliminarnim informacijama, u blizini sela Stara Nelidovka gori skladište municije. Na stambenim objektima i kućama nije pričinjena šteta. Među civilima nije bilo žrtava", rekao je Gladkov.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Bugari i Poljaci na redditu kažu da su obje zemlje planirale da ne produže ugovor sa Rusima za plin. Poljaci su planirali da se spoje na norveški tok, dok Bugari sredinom juna puštaju u pogon neki grčki tok.Brokula je napisao/la: ↑26 apr 2022, 23:59Testiranje voda vjerovatno, da vide kako ce reagovati. Mada opet moram reci koliko glup potez Rusije, od svih zemalja odabrati Poljsku, jer mislim da bi se poljaci rado smrzavali nego poklekli pred Rusima.
Za Bugare ne znam, mada navodno plin za Srbiju ide kroz upravo Bugarsku, pa bi Bugari mogli lahko uzvratit udarac i blokirat taj plinovod.
Sve u svemu situacija postaje sve delikatnija, i mislim da ce prije ili kasnije cijela Evropa skinuti se sa ruskog gasa, a Rusi su dovoljno glupi da ubrzavaju taj postupak
Poljaci će se snaći, Bugarskoj će biti teze jer su trenutno 100% zavisni od Rusa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma bit ce plina nisu rusi jedini samo je bitno da EU ne poklekne. Evo od jutros poljacima poceo dolaziti plin dok bugari jos cekaju.Otelo je napisao/la: ↑27 apr 2022, 08:44Bugari i Poljaci na redditu kažu da su obje zemlje planirale da ne produže ugovor sa Rusima za plin. Poljaci su planirali da se spoje na norveški tok, dok Bugari sredinom juna puštaju u pogon neki grčki tok.Brokula je napisao/la: ↑26 apr 2022, 23:59Testiranje voda vjerovatno, da vide kako ce reagovati. Mada opet moram reci koliko glup potez Rusije, od svih zemalja odabrati Poljsku, jer mislim da bi se poljaci rado smrzavali nego poklekli pred Rusima.
Poljaci će se snaći, Bugarskoj će biti teze jer su trenutno 100% zavisni od Rusa.
I kome će ga prodavati kad ih evropa otfikari?
Kini? Pa kina će im spustiti cijenu da im za održavanja neće moći biti. Dusu će im uzeti jer cijela privreda kine ovisi o američkim patentima.joj kako puzin rusiju grob iskopa....
Kini? Pa kina će im spustiti cijenu da im za održavanja neće moći biti. Dusu će im uzeti jer cijela privreda kine ovisi o američkim patentima.joj kako puzin rusiju grob iskopa....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli