Aferim mlado momcebombaysaphire je napisao/la: ↑09 apr 2022, 02:09Međutua evo da te obradujem , Mostar će letjeti za Amman i neće biti FlyBosnia Nego FlyJordan![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Aferim mlado momcebombaysaphire je napisao/la: ↑09 apr 2022, 02:09Međutua evo da te obradujem , Mostar će letjeti za Amman i neće biti FlyBosnia Nego FlyJordan![]()
Dosta kompanija renta avione ili kupuje na lizing .AshburtonG je napisao/la: ↑15 apr 2022, 19:54Je li ova Fly Bosnia jedna od rijetkih aviokompanija, koja nema nijedan svoj avion ili je to ucestala praksa?
Još jednom da te obradujem :kraljttbvb je napisao/la: ↑09 apr 2022, 07:56Aferim mlado momcebombaysaphire je napisao/la: ↑09 apr 2022, 02:09Međutua evo da te obradujem , Mostar će letjeti za Amman i neće biti FlyBosnia Nego FlyJordan![]()
![]()
Uzeli jer nemaju dozvolu za prvi.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 apr 2022, 11:30Dosta kompanija renta avione ili kupuje na lizing .AshburtonG je napisao/la: ↑15 apr 2022, 19:54Je li ova Fly Bosnia jedna od rijetkih aviokompanija, koja nema nijedan svoj avion ili je to ucestala praksa?
FlyBosnia je uzela u lizing i drugih avion, Airbus A321 portugalskog ACMI specijaliste Hi Fly (CS-TRJ). Avion ima 22 godine, te ima 153 sjedala, od četa 4 u prvoj klasi, 12 u business klasi i 137 u ekonomskoj klasi. FlyBosnia već ima A320 unajmljen od Hi Flya.
Ma kakva fly bosnia, nemaju ni jedan "svoj" avion(s njihovim bojama i naljepnicama), ja prosle godine iz egipta cekao 6h da se smiluju da posalju neki avion...trebali u 18-19h biti kuci, bili u 1 ujutroAshburtonG je napisao/la: ↑16 apr 2022, 14:53Uzeli jer nemaju dozvolu za prvi.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 apr 2022, 11:30Dosta kompanija renta avione ili kupuje na lizing .AshburtonG je napisao/la: ↑15 apr 2022, 19:54Je li ova Fly Bosnia jedna od rijetkih aviokompanija, koja nema nijedan svoj avion ili je to ucestala praksa?
FlyBosnia je uzela u lizing i drugih avion, Airbus A321 portugalskog ACMI specijaliste Hi Fly (CS-TRJ). Avion ima 22 godine, te ima 153 sjedala, od četa 4 u prvoj klasi, 12 u business klasi i 137 u ekonomskoj klasi. FlyBosnia već ima A320 unajmljen od Hi Flya.![]()
https://www.klix.ba/biznis/privreda/fly ... /210623074
Smijurija. Ne znam zasto se ne shvati ozbiljno ovo i napravi normalna kompanija.![]()
prilicno sam siguran da je privatnaAshburtonG je napisao/la: ↑20 apr 2022, 21:38Stvarno sramota. Ne znam, je li to privatna ili drzavna kompanija? Ako je privatna, ko im je uopce dozvolio da koriste ime drzave u nazivu, a da pri tome imaju ovakvu seosku politiku vodjenja?
Arapi ja mislimSveti je napisao/la: ↑21 apr 2022, 08:52prilicno sam siguran da je privatnaAshburtonG je napisao/la: ↑20 apr 2022, 21:38Stvarno sramota. Ne znam, je li to privatna ili drzavna kompanija? Ako je privatna, ko im je uopce dozvolio da koriste ime drzave u nazivu, a da pri tome imaju ovakvu seosku politiku vodjenja?
jap iz rijadaredbull93 je napisao/la: ↑21 apr 2022, 08:58Arapi ja mislimSveti je napisao/la: ↑21 apr 2022, 08:52prilicno sam siguran da je privatnaAshburtonG je napisao/la: ↑20 apr 2022, 21:38Stvarno sramota. Ne znam, je li to privatna ili drzavna kompanija? Ako je privatna, ko im je uopce dozvolio da koriste ime drzave u nazivu, a da pri tome imaju ovakvu seosku politiku vodjenja?
Privatna , Al Shidi ( SCC ) je vlasnik , pisalo se da tako pere pare ...
Ma ja, tako sam i mislio. Sramota je stvarno da jedna privatna kompanija, prije svega nosi ime drzave, a pored toga ima i ovako nestabilan poslovni plan.Sveti je napisao/la: ↑21 apr 2022, 08:52prilicno sam siguran da je privatnaAshburtonG je napisao/la: ↑20 apr 2022, 21:38Stvarno sramota. Ne znam, je li to privatna ili drzavna kompanija? Ako je privatna, ko im je uopce dozvolio da koriste ime drzave u nazivu, a da pri tome imaju ovakvu seosku politiku vodjenja?
Kolko ostajes?AshburtonG je napisao/la: ↑21 apr 2022, 10:50Ma ja, tako sam i mislio. Sramota je stvarno da jedna privatna kompanija, prije svega nosi ime drzave, a pored toga ima i ovako nestabilan poslovni plan.Sveti je napisao/la: ↑21 apr 2022, 08:52prilicno sam siguran da je privatnaAshburtonG je napisao/la: ↑20 apr 2022, 21:38Stvarno sramota. Ne znam, je li to privatna ili drzavna kompanija? Ako je privatna, ko im je uopce dozvolio da koriste ime drzave u nazivu, a da pri tome imaju ovakvu seosku politiku vodjenja?![]()
btw.
Imas li kakvih tippova za Barcelonu? Idem i ja za 2 sedmice.
Kao sto rekoh, kicosi tamo ne zele probleme pa nece nikog direktno napastvovat, ali vrebaju ako mogu sta lako da izvuku.AshburtonG je napisao/la: ↑21 apr 2022, 19:27Hvala na tipovima.
Ma ostajem 5 dana, produzeni vikend s drugarom. Nama je bitna dobra hrana, cuga i eventualno neki klub da se zalomi jednu noc. Od ovih monumentalnih gradjevina i ostalih znamenitosti, uglavnom rijetko kad planiram. Spakujem ruksak i istrazujem sam grad. Nekako mi glupo bude doci na mjesto, koje sam par dana prije pola sata gledao po youtube.![]()
Inace ni meni nije sjela spanska kuhinja kad sam bio prije par godina na Mallorci. Jedino sto ne mogu fulat je onaj njihov poznati prsut, a ostalo je i meni bas bilo sve ispodprosjecno. Njihove verzije pizze pogotovo, a paella isto tako. Ja i nisam neki fan morske hrane, osim ribe i rakova. Ovo ostalo mi ne godi.
Citajuci vase komentare, izgleda da ce Barcelona bit jedina lokacija gdje cu morat fkt bit ozbiljan sto se tice privatnih stvari. Ja inace ostavim sve i vratim se nakon par sati, a do sad mi jedino ukrali bajs u Rovinju, ali nije ni bio moj.![]()
Mogao bih i ja nabavit neku torbicu ili bubreg, pogotovo jer sam uzeo sad S22 ultra, a telefon je fakat ogroman. Iz svakog dzepa viri, a cini mi se da u Barci ne bi prezivio da dodje ni do hotela prvi dan.![]()
https://covid19.msb.gov.ba/bs-Latn-BA/t ... structionsRollingPaper je napisao/la: ↑27 apr 2022, 22:25Zna li neko moze li se avionom za Njemacku uz PCR/Antigen bez vakcinacije?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, JackW, Majestic-12 [Bot] i 14 gostiju.