Ma mrš iz kluba kretenu jedan
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bitno je da zna sa jezikom sta ce, ne gasi se otkako je usao ko pekinezercic...
bog lično
Kad ikad dam ja to pisao i ptičao. A kadete sam gledao skoro sve utakmice. Visoko stoje, na centru, s kim god igraju, po izgubljenoj lopti svi u sprintu dok je ne uzmu, duel svaki 100%, ko se stedi ide na klupu. Kad se ima lopta, imaju jasne akcije, zna se kako se ko kreće i nema previše filozofije, ide se okomito.spezial je napisao/la: ↑30 apr 2022, 18:24Ali realno zasto ne dati sansu nasim domacim trenerima nek se okusaju, pa mora i trener negdje stasati i izaci na vidjelo kao i igrac. Ne kontam koja je poenta dovoditi polovnjake poput mrtvog sablica i slicnih, kad imamo nasih ljudi koji bi mozda mogli se probiti. Eto hasancic prvi, ja bih mu dao sansu pa nek sve izgori. Ne moze biti gori od ovih ublehasa koji nas vode u zadnjih sezonu dvije...
Dobra parola ali od pogrešnih osoba. 5 minuta prije a i poslije toga su skandirali ''ubij turčina'', uvijek imaju simbol genocidne vojske na tribini. Skandiraju i glorifikuju se osobe poput Hitlera sa ovih prostora, srčano se podržava agresija i invazija Rusije na Ukrajinu. Opet kažem, dobra parola ali od totalno pogrešnih ljudi, odnosno divljaka.
Sta du istakli nisam upratio
Hvala Bogu da je i ovo neko napisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.