Hvala puno careVGS je napisao/la: ↑27 apr 2022, 23:14https://covid19.msb.gov.ba/bs-Latn-BA/t ... structionsRollingPaper je napisao/la: ↑27 apr 2022, 22:25Zna li neko moze li se avionom za Njemacku uz PCR/Antigen bez vakcinacije?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hvala puno careVGS je napisao/la: ↑27 apr 2022, 23:14https://covid19.msb.gov.ba/bs-Latn-BA/t ... structionsRollingPaper je napisao/la: ↑27 apr 2022, 22:25Zna li neko moze li se avionom za Njemacku uz PCR/Antigen bez vakcinacije?
Njemci teški debili
autom je nekih 40 minuta vožnje, 30 km udaljenost, jer su gužve u sezoni, za druge vrste prevoza nisam upoznat.
Nista auto, zanima ne ostale vrste prevoza, ko se jos sa izlazaka vraca automLegendKiller je napisao/la: ↑15 jun 2022, 23:33autom je nekih 40 minuta vožnje, 30 km udaljenost, jer su gužve u sezoni, za druge vrste prevoza nisam upoznat.
Mada po meni noćni život Budve nije nešto specijalno bolji od Sutomora, a Sutomore je barem 3 puta jeftinije. Ta Budva vazda bila neka furka za elitu, a prava raja je išla u Sutomore.
pa ja i govorim za noćni život i žene, koga briga za plaže, doduše ja sam uvijek imao jednog koji je bio na 0% alkohola, tako da je bilo lakoKaunas je napisao/la: ↑15 jun 2022, 23:39Nista auto, zanima ne ostale vrste prevoza, ko se jos sa izlazaka vraca automLegendKiller je napisao/la: ↑15 jun 2022, 23:33autom je nekih 40 minuta vožnje, 30 km udaljenost, jer su gužve u sezoni, za druge vrste prevoza nisam upoznat.
Mada po meni noćni život Budve nije nešto specijalno bolji od Sutomora, a Sutomore je barem 3 puta jeftinije. Ta Budva vazda bila neka furka za elitu, a prava raja je išla u Sutomore.![]()
Ma sto se tice plaza i mora meni svejedno, i Neum mi je ok, vec nocni zivot Budve zbog zena ipak u prednosti.![]()
Ovo se odnosi na Budvu ili?LegendKiller je napisao/la: ↑15 jun 2022, 23:56pa ja i govorim za noćni život i žene, koga briga za plaže, doduše ja sam uvijek imao jednog koji je bio na 0% alkohola, tako da je bilo lakoŠto se tiče boldiranog, ja nisam uočio neku veliku razliku, i u Sutomoru su žene top, eventulano ćeš u Budvi vidjeti koji silikon više. Tamo dolaze one iz centralnog dijela Srbije Kraljevo, Kragujevac, Kruševac, susretljive djevojke vrlo, barem iz mog iskustva. Ja sam od 2013-2018 svake godine bio u Sutomoru, odem ja i do Budve ali se nisam nešto zadržavao. U Sutomoru su normala i raja i žene, a u Budvi po meni sve neka fruka i gluma. Opet kažem moje mišljenje.
a ima li siptarkizona072 je napisao/la: ↑16 jun 2022, 09:18Necu nikad zaboravit Sutomore, spustimo se uvečer na tu jednu javnu plažu koja je bila krcata, stvarno puno omladine, nama plan da napadnemo nesto i tako kupili piće spustili se dole, sjeli na plažu uzeli po pivu, ustade neki momak krenu da pjeva glasno "ko ne skače taj je šiptar oooo" čitava plaža skače osim nas haha, divno iskustvo. To je bilo prije nekih 7-8 godina možda se sad nešto promjenilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.