Bilo je tu dosta dobrih još ali ovaj, toliko drame i nenormalnih udaraca, pa ta dva titana su jedva stajala na nogama na kraju.
Jučer da se igralo na 3 dobivena, siguran sam da bi gledali dramu od pet setova.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

znas da je mali nedavno odigrao 2 meca za titulu u jednom danu:-)bodi123 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 10:25Drago mi je što je sinoć Aco prošao jer bi mu u teoriji Alcaraz trebao mnogo više matchupom odgovarati nego li Cicipasu. Brži su uslovi u Madridu servis pravi veliku štetu a ova budala servira u prosjeku 210 prvi, a i Alcaraz još uvijek zna imati dosta problema da iskontroliše ritern. Neće patiti u bekend razmjenama kao što pati Cicipas, štaviše mišljenja sam da će tu imati i prednost u odnosu na Španca jer mu je bekend konzistentniji. Sad šta može stvoriti problem to je luđački intenzitet i dinamika koju Alcaraz posjeduje. Očekujem baš izjednačen meč i da moram staviti pare na nekoga mislim da bi to prije bio Zverev, tim više jer mali iza sebe ima preko 6 sati tenisa u dva dana protiv dvojice najboljih. Bit će umora sigurno.
Busta i De Minaur su jedno, a Zverev u top formi na omiljenom turniru nešto sasvim drugo. Mali igra na adrenalin pa će ga to vući i ako nestane snage, ali da postoji mnogo akumuliranog umora definitivno postoji.babino je napisao/la: ↑08 maj 2022, 10:53znas da je mali nedavno odigrao 2 meca za titulu u jednom danu:-)bodi123 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 10:25Drago mi je što je sinoć Aco prošao jer bi mu u teoriji Alcaraz trebao mnogo više matchupom odgovarati nego li Cicipasu. Brži su uslovi u Madridu servis pravi veliku štetu a ova budala servira u prosjeku 210 prvi, a i Alcaraz još uvijek zna imati dosta problema da iskontroliše ritern. Neće patiti u bekend razmjenama kao što pati Cicipas, štaviše mišljenja sam da će tu imati i prednost u odnosu na Španca jer mu je bekend konzistentniji. Sad šta može stvoriti problem to je luđački intenzitet i dinamika koju Alcaraz posjeduje. Očekujem baš izjednačen meč i da moram staviti pare na nekoga mislim da bi to prije bio Zverev, tim više jer mali iza sebe ima preko 6 sati tenisa u dva dana protiv dvojice najboljih. Bit će umora sigurno.
ma naravno, nesto kontam do french opena ce se toliko istrositi i tamo glatko zijaniti prije same zavrsnice:-)bodi123 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 10:59Busta i De Minaur su jedno, a Zverev u top formi na omiljenom turniru nešto sasvim drugo. Mali igra na adrenalin pa će ga to vući i ako nestane snage, ali da postoji mnogo akumuliranog umora definitivno postoji.babino je napisao/la: ↑08 maj 2022, 10:53znas da je mali nedavno odigrao 2 meca za titulu u jednom danu:-)bodi123 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 10:25Drago mi je što je sinoć Aco prošao jer bi mu u teoriji Alcaraz trebao mnogo više matchupom odgovarati nego li Cicipasu. Brži su uslovi u Madridu servis pravi veliku štetu a ova budala servira u prosjeku 210 prvi, a i Alcaraz još uvijek zna imati dosta problema da iskontroliše ritern. Neće patiti u bekend razmjenama kao što pati Cicipas, štaviše mišljenja sam da će tu imati i prednost u odnosu na Španca jer mu je bekend konzistentniji. Sad šta može stvoriti problem to je luđački intenzitet i dinamika koju Alcaraz posjeduje. Očekujem baš izjednačen meč i da moram staviti pare na nekoga mislim da bi to prije bio Zverev, tim više jer mali iza sebe ima preko 6 sati tenisa u dva dana protiv dvojice najboljih. Bit će umora sigurno.
27-3 je u ovoj sezoni jbt, samo je Big4 slične omjere imao![]()
meni su duplo bolji njihovi polufinalu na RG 2013 i W 2018 iako je to izrazito nepopularno mišljenje.OldFashioned je napisao/la: ↑08 maj 2022, 10:11Meni lično Nole Nadal AO 2012 jedan od najboljih mečeva što sam gledao.
Bilo je tu dosta dobrih još ali ovaj, toliko drame i nenormalnih udaraca, pa ta dva titana su jedva stajala na nogama na kraju.
Jučer da se igralo na 3 dobivena, siguran sam da bi gledali dramu od pet setova.
![]()
Isto misljenje dijelim oko danasnjeg meca, nekako vise sanse dajem Zverevu da ce uzeti, ali da je nezahvalno ista prognozirati kad Alcaraz igra jeste.bodi123 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 10:25Drago mi je što je sinoć Aco prošao jer bi mu u teoriji Alcaraz trebao mnogo više matchupom odgovarati nego li Cicipasu. Brži su uslovi u Madridu servis pravi veliku štetu a ova budala servira u prosjeku 210 prvi, a i Alcaraz još uvijek zna imati dosta problema da iskontroliše ritern. Neće patiti u bekend razmjenama kao što pati Cicipas, štaviše mišljenja sam da će tu imati i prednost u odnosu na Španca jer mu je bekend konzistentniji. Sad šta može stvoriti problem to je luđački intenzitet i dinamika koju Alcaraz posjeduje. Očekujem baš izjednačen meč i da moram staviti pare na nekoga mislim da bi to prije bio Zverev, tim više jer mali iza sebe ima preko 6 sati tenisa u dva dana protiv dvojice najboljih. Bit će umora sigurno.
Pa neki dan u Barseloni na najsporijoj šljaci Alcaraz unakazio Cicipasa. Da nije bilo bezveznog pada u drugom setu meč je trebao završiti 6-4 6-2. Ništa mu Stef neće moć nikad, ni na jednoj podlozi, mečap ku.rac jbg-a. Zverev bi morao da može da se nosi koliko toliko.Felixians4 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 13:34meni su duplo bolji njihovi polufinalu na RG 2013 i W 2018 iako je to izrazito nepopularno mišljenje.OldFashioned je napisao/la: ↑08 maj 2022, 10:11Meni lično Nole Nadal AO 2012 jedan od najboljih mečeva što sam gledao.
![]()
bodi- alcaraz tsitsipasa tukao na američkom hardu dvaput,a od sasche izgubio u dvorani.stefanos se ravnopravno nosio s nadalom i đokovićem lani u finalima claya,vjerujem da bi imao što reći i s carlosom. preveć se troši na rasprave sa sucem,svaki bitni match dobije kaznu zbog apostolosa,a prije par godina djelovalo je da će imati najviše fanova od newgena uz zvereva,a sami se totalno sjebali raznim aferama pa su najomraženiji.
ako je đoković bio spreman u rimu(dakle,puno više trčanja i izmjena s neserverima) s preko 30 godina odigravati u 2 dana 2 i pol matcheva sve s dramatična seta te u potpunosti parirati nadalu u finalu,2x u par godina identičan rasplet, sigurno to more i garfia koji nije s ove hemisfere.
akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 18:51kada se nakon Alcaraza pojave jos dvojica, trojica slicnih i onaj prime trojke bude djelovao kao druga liga![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.