ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Boze ti sacuvaj kako igra, sta je ovo ljudi dragi
Kakav napredak od pocetka godine, nebo je granica ovome djetetu
Kakav napredak od pocetka godine, nebo je granica ovome djetetu
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Ajmo Carlitose jos jedan set , isti ovakav
Kako frajer mixa igru pa ovo nisu istine,ne mozes ga uhvatiti ni za glavu ni za rep.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
danas sam ga na tenisu pokusao kopirati sa ovim forhand drop shotovima, uspjesnost 1/10:-)
slabo gledam tenis kako je fedja grohnuo, ali ovo sto malac igra je fantazija, ljepota...nadam se da nece poceti sa nekim ritualima kao rafa, cudno mi nesto slaze flasice:-)
slabo gledam tenis kako je fedja grohnuo, ali ovo sto malac igra je fantazija, ljepota...nadam se da nece poceti sa nekim ritualima kao rafa, cudno mi nesto slaze flasice:-)
- OldFashioned
- Kontakt:
Sve skoro radi kao on, od skakanja pred bacanje novčića do flašica i priprema za servis.
Još fali duga kosa i brisanje znoja svakih 0.5 sec
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
samo nek ne dira gace i prihvaticu ostalo:-)OldFashioned je napisao/la: ↑08 maj 2022, 19:18
Sve skoro radi kao on, od skakanja pred bacanje novčića do flašica i priprema za servis.
Još fali duga kosa i brisanje znoja svakih 0.5 sec![]()
- OldFashioned
- Kontakt:
Ahahaha, ma dobro šta ćeš idol mu je to.
Meni se sviđa raznovrnost u igri i nevjerovatna mentalna stabilnost za dečka od 19 god.
Igrom više podsjeća na Noleta recimo iako igra dosta agresivniji tenis i već sada bolje baca ove drop shots od njega.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
ma za sada je odlican, fantastican.OldFashioned je napisao/la: ↑08 maj 2022, 19:21Ahahaha, ma dobro šta ćeš idol mu je to.
Meni se sviđa raznovrnost u igri i nevjerovatna mentalna stabilnost za dečka od 19 god.
Igrom više podsjeća na Noleta recimo iako igra dosta agresivniji tenis i već sada bolje baca ove drop shots od njega.
meni dosta gledljiviji od nadala i novaka:-)
ma ne, ovo nisu istine:-)
Ma ovo nisu istine, nikad se ovakav talenat pojavio nije
Kakvi dropovi bože sačuvaj
Kakvi dropovi bože sačuvaj
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Budi human covjece 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Mora se jos neko pojaviti, ko ce se svadjati na ovoj temi?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dominacija sile.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- OldFashioned
- Kontakt:
Deranje guzova!!
Mali će postat veći od sporta. 
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
laznom svabi se ne zivi, ovaj ce se oprostiti od tenisa!
Ma sve ima predispozicije za to. Još će imati fan bazu koju će činiti i Rafini i Rogerovi navijači, dodaj da smo u doba interneta i društvenih mreža..
Mislim zalijećemo se svi, može sutra nogu slomiti i da sve ode u tri lijepe, ali ima presvjetlu budućnost ispred sebe.
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.