Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Dzaba ignore lista kada maksuz odes i pogledas sta je ko napisao.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 maj 2022, 02:01Jedino huremove romane čitamMoodyHank je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:40Puno je i to, dovoljno dvije riječi, da Samso imbecil napiše Tuta Petrov.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:19Ne čita vjeruj mi. Postovi do 2 rečenice max, treba uvesti limit ovdje.![]()
Ovo ostalo je palamuđenje
Efendija hurem jedini koji je zasluzio da mu se citaju kilometarski upisi. Najkvalitetniji forumas ovdje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Hahah covjece sta sve ljudima smeta, problem ponavljanje teksta??? Pa citajte samo odgovore ne morate stalno ispocetka citati 
Meni licno jos bolje kad se ponavlja bar uvezano sve da se bar zna o cemu se prica i na jednom mjestu sve.
Meni licno jos bolje kad se ponavlja bar uvezano sve da se bar zna o cemu se prica i na jednom mjestu sve.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dosta jos toga smeta, treba se kanalizacija od pdf-a ocistiti.
Mislim realno o cemu mi ovdje pricamo?

150 X
Mislim realno o cemu mi ovdje pricamo?

150 X
⚜️~⚜️~⚜️
Meni je iskreno zao ako ne ubijedimo Mašovica da igra za nas i sigurno ne bi ni loše bilo Emana Markovica i Adisa Jasica da njih ubijedimo. Kako god ovdje procitam komentari, nemogu ni da vjerujem da ima neke ovdje koji ponizavaju Ahmedhodzica i Hadzikadunica. Oni su trenutno daleko naša najbolja odbrana koji imamo. Sanicanina imao upocetka dobar debi, ali na kraju je ispo gorji od svi ostale štoperi. Na rošteru imamo Jovicica, Kovacevica, Milicevica i Mihojevica koji su realno prosjecni igrace. Danilovic igra u drugu Portugalsku ligu, a lik dobi poziv. Ako je neko zasluzio da poziv dobi iz druge Portugalske lige onda je to Nermin Zolotic koji ce iduce godine igrati u Primeriu ligu. Kovacevic je nekad napravio nemoguce greške u Sarajevo, ali u zadni godine se daleko popravio. Iskreno nisam ni ja ocekivao da ce od njega biti jedan ozbiljan golman. Vrijeme je da on ili Vasilj šancu dobi, a ne Sehic. Poziv treba zabranit Piricu i gurati Belmina Dizdarevica ili neki drugi golman koji je standardan i mlad.
Damir Redžić, 19 godina, igrač Ferencvaroša.
Igra za Mađarsku u-19.
Očigledno naše porijeklo, probat ga premuntat da zaigra za nas.
Igra za Mađarsku u-19.
Očigledno naše porijeklo, probat ga premuntat da zaigra za nas.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Inače Eman Marković ima nekih drugih opcija pa ga treba ubijedit da odyebe sve i dodje da igra za nas.Harise je napisao/la: ↑04 maj 2022, 21:33Meni je iskreno zao ako ne ubijedimo Mašovica da igra za nas i sigurno ne bi ni loše bilo Emana Markovica i Adisa Jasica da njih ubijedimo. Kako god ovdje procitam komentari, nemogu ni da vjerujem da ima neke ovdje koji ponizavaju Ahmedhodzica i Hadzikadunica. Oni su trenutno daleko naša najbolja odbrana koji imamo. Sanicanina imao upocetka dobar debi, ali na kraju je ispo gorji od svi ostale štoperi. Na rošteru imamo Jovicica, Kovacevica, Milicevica i Mihojevica koji su realno prosjecni igrace. Danilovic igra u drugu Portugalsku ligu, a lik dobi poziv. Ako je neko zasluzio da poziv dobi iz druge Portugalske lige onda je to Nermin Zolotic koji ce iduce godine igrati u Primeriu ligu. Kovacevic je nekad napravio nemoguce greške u Sarajevo, ali u zadni godine se daleko popravio. Iskreno nisam ni ja ocekivao da ce od njega biti jedan ozbiljan golman. Vrijeme je da on ili Vasilj šancu dobi, a ne Sehic. Poziv treba zabranit Piricu i gurati Belmina Dizdarevica ili neki drugi golman koji je standardan i mlad.
Kod nas je Savez i organizacija igracki receno u rangu jednog Zakarica, Sarica, Tatara, bas rame uz rame sa njima, a sam fond igraca je ipak nesto iznad toga nivoa. Kad smo bili na peak naseg izdanja, kad smo se kvalifikovali na Svjetsko Prvenstvo, bili smo u rangu jedne Hrvatske po kvalitetu, ali organizacija je i tad bila u rangu Zakarica, Sarica, i Tatara, sto je konacnici znacilo da smo se jedva kvalifikovali. Zamisli samo kad bi barem malo taj rad Saveza digli na veci nivo, onda bi nam i sanse za jedno Evropsko Prvenstvo bile vece.
- ASD
- Kontakt:
Mlad je on još. Ali ne igra.marlostanf1eld je napisao/la: ↑05 maj 2022, 00:14Mati madjarica![]()
A i taj mali je puno vise obecavao, nista posebno
To je toTristan10 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 00:43Kod nas je Savez i organizacija igracki receno u rangu jednog Zakarica, Sarica, Tatara, bas rame uz rame sa njima, a sam fond igraca je ipak nesto iznad toga nivoa. Kad smo bili na peak naseg izdanja, kad smo se kvalifikovali na Svjetsko Prvenstvo, bili smo u rangu jedne Hrvatske po kvalitetu, ali organizacija je i tad bila u rangu Zakarica, Sarica, i Tatara, sto je konacnici znacilo da smo se jedva kvalifikovali. Zamisli samo kad bi barem malo taj rad Saveza digli na veci nivo, onda bi nam i sanse za jedno Evropsko Prvenstvo bile vece.
naprijed rejal
Adnan Golubovic je brani zaista dobro u Luka Koper i vjerovatno ce postati prvaci u Slovenije. Ja se sijetim kada je dobro branio u Slobodi. Ako je Piric vec uzasan golman sto nebi njega zvali kao 3-4 golman?
Jer si retardiran, eto zato.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Jednom napiši gramatički pravilnu rečenicu i uradiću sve što kažeš. Usput, Golubović je državljanin Slovenije.
Malo ti je nedostajalo, ovo prija te koštalo da rečenica bude gramatički pravilna.
Mene su ovako maltretirali u srednjoj pa dan danas imam traume
I am Lumis, EC3s younger brother
Jel ovo upitna recenica?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Treba gledati ligu i utakmice. on nije u top 5 nasi golmana.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Edincapitano i 19 gostiju.