AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meepo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meepo » 09 maj 2022, 13:39

hurem je napisao/la:
09 maj 2022, 09:18
E nek sam pročitao jednom od navijača Milana da je Krunic dobro odigrao i to u superbitnom momentu za klub. :)
Znaci Diaz je igrac manje tako i kad Krunic igra to izgleda odlicno.
hurem je napisao/la:
Atalanta je u krizi ali kad znaš da brzom igrom i posjedom vrlo lahko mogu utrpati 3 komada onda treba biti 120% obazriv.
Siguran sam da bi bilo lakše igrati s Juveom ili Interom nego s Atalantom. Totalno čudna, nepredvidiva ekipa. Bar je ja tako doživljavam. Sve je moguće u narednoj utakmici i Milan će teško do pobjede.
Atalanta se raspala. Malinovsky je u kanalu zbog rata u Ukrajini. Ilicic depresija ponovo. Gosens otisao. Vezni red im je prosjecan mozda ispodprosjecan. Uz to i Zapata ima problema s povredama. Da Atalanta na krcatom San Siru uzme i bod tesko i to jako tesko.

hurem je napisao/la:
Piolija upisati kao jednog od najboljih trenera Milana u povijesti.
On nije izvukao maksimum iz ekipe ove i prošle sezone nego mnogo vise od toga. Svaka mu čast!!!
U LP je falilo malo sreće i korektne sudije.
Pioli je "igrac" broj 1 ovog Milana, potom praznih 10 mjesta pa onda golman i ostali.
Ibrahimovic .... Leao, Maignan pa onda mozda Pioli. Pioli moze biti upisan kao jedan od najboljih trenera Milana tek nakon sto ostvari dobre rezultate u Europi do tad okaci to macku o rep :)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 maj 2022, 14:52

Lazio, Fiorentina, Verona sve su to redom dobre ekipe i taj nivo Atalante, tako da neće biti lahko, ali krcat San Siro i motiv na 200% bi mogli prevagnuti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 09 maj 2022, 15:25

Jos dva puta ovako aBda i da svi skupa slavimo :ljepota:

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 09 maj 2022, 15:38

Kad se ovako odigra i napravi ovakva sampionska serija onda nema smisla nikog kritikovat nego samo reci Momci svaka vam cast! Jer realno, ovo niko nije ocekivo. Ja se svake godine lozim na skudeto, lozio sam se od prvog kola i ove sezone, ali da sam trebo realno reci rekao bih nema sanse. Tako da svaka cast jos jednom.
Ali eto, kad se vec pise, moram reci da me par zadnjih tekmi nerviraju Ziruove lopte koje dijeli (pokusava dijelit) kad izadje na 20 metara ledjima okrenut golu. Znaci svaka iz prve i svaka u bunar i jos mu nijedna nije prosla do naseg igraca. Sinoc smo tako go primili, on je bacio u bunar, oni je lahko uzeli i krenuli i dali nam go. Ali kad se sjetim kako je protiv Napolija inteligentno izbjego ofsajd i dao go, sve mu halal.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 maj 2022, 15:46

ronaldo99 je napisao/la:
09 maj 2022, 15:25

Gledam reakcije svih igrača Milana kod golova i nakon meča. Pa ti ljudi žive za ovaj klub. Posebno deklarirani Milanista i vjerujem mnogima najdraži igrač Sandro Tonali. Ništa dalje od njega nisu ni Tomori, Kalulu, Theo, Calabria.. itd

Te treba napomenuti koliko su bitni ovi senatori Zlatan, Giroud, Kjaer i Florenzi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 09 maj 2022, 15:47

Meni pored ovih naših Calabrije i Tonalija, Tomori djeluje kao da je rođeni Milanista. Baš živi svaki trenutak.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 09 maj 2022, 17:32

Romagnoli13 je napisao/la:
09 maj 2022, 15:46
ronaldo99 je napisao/la:

Gledam reakcije svih igrača Milana kod golova i nakon meča. Pa ti ljudi žive za ovaj klub. Posebno deklarirani Milanista i vjerujem mnogima najdraži igrač Sandro Tonali. Ništa dalje od njega nisu ni Tomori, Kalulu, Theo, Calabria.. itd

Te treba napomenuti koliko su bitni ovi senatori Zlatan, Giroud, Kjaer i Florenzi.
U sustini svi oni zive za klub u kojem momentalno igraju, e sad imas ove neke kojima se ispuni san pa zaigraju za klub koji vole od malih nogu, tipa Sandro i onda dobijes momka koji ne da zivi nego gine za te boje, e sad sve to ne mora znaciti da ce recimo isti taj Sandro ostati do kraja karijere u voljenom klubu, jednostavno neka druga su vremena

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 maj 2022, 18:46

ronaldo99 je napisao/la:
09 maj 2022, 17:32
Romagnoli13 je napisao/la:
09 maj 2022, 15:46
ronaldo99 je napisao/la:

U sustini svi oni zive za klub u kojem momentalno igraju, e sad imas ove neke kojima se ispuni san pa zaigraju za klub koji vole od malih nogu, tipa Sandro i onda dobijes momka koji ne da zivi nego gine za te boje, e sad sve to ne mora znaciti da ce recimo isti taj Sandro ostati do kraja karijere u voljenom klubu, jednostavno neka druga su vremena
Pa da i oni su ljudi, para je para. Zapitajmo se samo sto bi neko od nas recimo radio u firmi za 1000 maraka a druga mu nudi 1500.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 maj 2022, 18:49

OldFashioned je napisao/la:
09 maj 2022, 15:47
Meni pored ovih naših Calabrije i Tonalija, Tomori djeluje kao da je rođeni Milanista. Baš živi svaki trenutak.
Tacno on mi nekako najsrcanije i sa najvise pokazane emocije slavi svaki gol ekipe. Rame uz rame sa njim si mi Kalulu i Theo.
Ali ruku na srce, toliko godina pratim Milan i rijetko ovakvu harmoniju, emociju, ljubav i postovanje medju igracima nisam gledao. Da bukvalno svi zive jedan za drugog. ❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 09 maj 2022, 19:31

Beduin je napisao/la:
09 maj 2022, 18:49
OldFashioned je napisao/la:
09 maj 2022, 15:47
Tacno on mi nekako najsrcanije i sa najvise pokazane emocije slavi svaki gol ekipe. Rame uz rame sa njim si mi Kalulu i Theo.
Ali ruku na srce, toliko godina pratim Milan i rijetko ovakvu harmoniju, emociju, ljubav i postovanje medju igracima nisam gledao. Da bukvalno svi zive jedan za drugog. ❤️
Zajedno smo rasli, gra.... (ekipo) ja i ti :mrgreen:
Kad vidim kako su sretni jedni zbog drugi dođe mi da kroz TV proletim i proslavim sa njima na terenu a pošto je nemoguće, onda automatski postanem BH Tiziano Crudeli i dernjam se ko lud :urnebes:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 09 maj 2022, 20:08

Ne zaboravite i Magic Mike koji sve do od pozada prati i srcano dozivljava i plus dirigira odbranom

On bi mogao u dvije godine u dvije drzave dignuti titulu, i to u obe ce biti najbolji golman sa najvise clean shetova

Kakvog smo golmana dobili

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 10 maj 2022, 10:43

meepo je napisao/la:
09 maj 2022, 13:39
hurem je napisao/la:
E nek sam pročitao jednom od navijača Milana da je Krunic dobro odigrao i to u superbitnom momentu za klub. :)
Znaci Diaz je igrac manje tako i kad Krunic igra to izgleda odlicno.
hurem je napisao/la:
Atalanta je u krizi ali kad znaš da brzom igrom i posjedom vrlo lahko mogu utrpati 3 komada onda treba biti 120% obazriv.
Siguran sam da bi bilo lakše igrati s Juveom ili Interom nego s Atalantom. Totalno čudna, nepredvidiva ekipa. Bar je ja tako doživljavam. Sve je moguće u narednoj utakmici i Milan će teško do pobjede.
Atalanta se raspala. Malinovsky je u kanalu zbog rata u Ukrajini. Ilicic depresija ponovo. Gosens otisao. Vezni red im je prosjecan mozda ispodprosjecan. Uz to i Zapata ima problema s povredama. Da Atalanta na krcatom San Siru uzme i bod tesko i to jako tesko.

hurem je napisao/la:
Piolija upisati kao jednog od najboljih trenera Milana u povijesti.
On nije izvukao maksimum iz ekipe ove i prošle sezone nego mnogo vise od toga. Svaka mu čast!!!
U LP je falilo malo sreće i korektne sudije.
Pioli je "igrac" broj 1 ovog Milana, potom praznih 10 mjesta pa onda golman i ostali.
Ibrahimovic .... Leao, Maignan pa onda mozda Pioli. Pioli moze biti upisan kao jedan od najboljih trenera Milana tek nakon sto ostvari dobre rezultate u Europi do tad okaci to macku o rep :)
Rade je odlican igrac kada treba ispostovati trenerove zadatke, a to mu je ubilo ofanzivnu orijentiranost i svu slobodo. Nece bh repka imati neke aman koristi od Radete vizavi minuta koje dobija u Milanu. (A smatram da je Rade dobar igrac, ali jbg prihvatio je ovakvu ulogu).
Svi imaju svoje zasluge i sigurno je to tesko izvagati. Treba reci da su Piolijeve najvece, a naravno da imaju i igraci prvenstveno Ibra jer ih je resetovao psihicki skroz i nafurao ko niko.
Kjaer je donio smirenost i stabilnost. Zategao odbranu, cinio igrace 100% boljim i pokazao se kao pravi lider. (Calabria, Kalulu, Gabbia, Theo su napredovali defanzivno nevjerovatno zaslugama Kjera).
Necu dalje da imenujem, ali doslovno svi igraci su bukvalno ginuli ove dvije godine. Skuplajli su se svakog vikenda do te mjere da Calabria igra veznCom igraca. Toga u danasnjem fudbalu vise nema.
Vjerujem da su i odlasci golmana i ofanzivnog veznog, pogurali ovu ekipu naprijed.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 maj 2022, 12:37

Baš sad čitam nešto u vezi Ibre, radi hroničnih problema sa koljenom većinom ima individualne treninge tokom sedmice, da bi bio iole spreman za utakmicu. Zato ga Pioli ubacuje striktno u završnici meča jer mu je navodno sve preko desetak-petnaest minuta igre preveliki napor za tijelo i rizik.

Sve u svemu, postaje već sad jasno da će se penzionisati jer nema smisla više forsirati i bilo bi lijepo da ga ekipa ispoštuje sa skudetom za kraj. 🤩
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 maj 2022, 13:42

Nek uzme skudeto i nek ide u mirovinu :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 maj 2022, 15:13

Čitam kažu plače Ibrahimović od bolova, ali opet igra :mrgreen: Kako Balkanci sve to začine sa dodatnom dozom dramaturgije :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 10 maj 2022, 16:25

milanist je napisao/la:
10 maj 2022, 13:42
A klempa..ostaje on i narednu sezonu. To mu fali :lol:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 maj 2022, 16:46

edoox je napisao/la:
10 maj 2022, 16:25
milanist je napisao/la:
10 maj 2022, 13:42
A klempa..ostaje on i narednu sezonu. To mu fali :lol:
Ah nije da ne bi volio, ali daleko smo mi od toga trenutno :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 10 maj 2022, 17:10

Bili smo daleko i od titule pa je pred vratima. Malo optimizma i vjere u ekipu, molio bih lijepo.
Zato i jesmo navijeci, jer smo nerealni😉
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 maj 2022, 17:31

Nismo mi nerealni, nego smo realni kolega :D Drugo je skudeto u konkurenciji Intera koji nije toliki WOW za nas, stvarno loseg Juvea i solidnog Napolia.
A drugi par obuce je LP, gdje konkurencija obitava u vidu Real Madrida, Liverpoola, City-ja, Bayerna, PSG-a i da ne nabrajam vise.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 maj 2022, 18:10

Vidjeli smo u grupnoj fazi koliko zaostajemo za nekim timovima i da su drugi svijet za nas.

Dug je još put pred Milanom da bude konkurent za tu titulu van Italije.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.