Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakav na derbi.Ovo nije vidilo derbija.Amaterizam zesci.Haj mi smo kokuzi pa i nekako ali divevi sa lovom platama ko u Djajica ali nista nisu pokazali.
7000 ljudi na Koševu, znaci Od Konjica do Visokog sve sa lijeve i desne strane i opet 7ljami. Najvećeg derbija u državi i g.ovana.
- Shategabri
- Kontakt:
Sveukupno derbi je bio loš.
Opet, mi na 1-0 pogodili stativu.
Na 1-1 ona prilika Ahmetovića.
Nezaslužen bod komšija, ali razumijem što slave.
Naša je sramota što ih nismo dobili.
Razumijem i Edisa, tako čovjek vodi ekipu, na hajc, bubneš da si mogao dati i drugi gol iako nisi imao priliku na meču.
Vasoski, pošteno
Razumijem i Edisa, tako čovjek vodi ekipu, na hajc, bubneš da si mogao dati i drugi gol iako nisi imao priliku na meču.
Vasoski, pošteno

Koševo Zapad
Jel realno ono sto je Dal fulio u prvom,vidim da nisi to napisao a daleko je veca prilika od Hebine stative.Shategabri je napisao/la: ↑11 maj 2022, 08:10Sveukupno derbi je bio loš.
Vasoski, pošteno![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Shategabri
- Kontakt:
Da, to sam zaboravio, definitivno promašaj utakmice.mma_hz je napisao/la: ↑11 maj 2022, 08:17Jel realno ono sto je Dal fulio u prvom,vidim da nisi to napisao a daleko je veca prilika od Hebine stative.Shategabri je napisao/la: ↑11 maj 2022, 08:10Sveukupno derbi je bio loš.
Vasoski, pošteno![]()
Koševo Zapad
Sto se tice posjete ako je ono 7 milja,onda je 15 puno Kosevo
FK SARAJEVO.
Hvala Bogu i da ih bude jos višeOldFashioned je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:58Da, kako koji. HVO, politika, nema više mostova, smrdljive ****, livada, yebemo Bosnu itd i onda dođeš ti i napišeš "ali biti seljačina i gađati"....tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:42
Ajde bola ne pametuj. Ko drka na to? Ja nisam sigurno..pjesme su se svakakve pjevale, i pjevat ce se i dalje. Navijaci su navijaci.25 god ratne pjesmice furate, ne blamiraj se života ti.
Koji silni Mostar, na cijeloj glavnoj tribini pola Širokog, Čitluka, Posušja, Ljubuškog, Čapljine, itdtutankamon1905 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:42Najbolji nogomet se ove godine igra u Mostaru i Vrapcicima![]()

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Shategabri
- Kontakt:
- LutakSutko
- Kontakt:
kako se zove onaj bek sto je trcao za Suljicem? 

Nije dovoljno jednom postaviti. Čekamo sad genijalnog Meraka da i on još jednom postavi ovu sliku. A to što su derbi pratili preko linka yebo to.

A klaun Mamba ovdje šatro kuka zbog cijena ulaznica

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Čestitke Vehležu na velikom bodu kojeg su osvojili u Mostaru.
Džankoviću i Bogdanoviću se nema šta zamjeriti, sasvim je normalno da imaš golemu tremu kada igraš protiv sedmerostrukog prvaka, koji ti još bježi 40 bodova na tablici.
Džankoviću i Bogdanoviću se nema šta zamjeriti, sasvim je normalno da imaš golemu tremu kada igraš protiv sedmerostrukog prvaka, koji ti još bježi 40 bodova na tablici.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- Shategabri
- Kontakt:
Njihov dio zapada je bio horor.
I to se još razbacali da ih kao izgleda više, pa još jadnije izgledalo

Ma svaka njima čast, oni baš vole klub kad imaju hrabrosti ovo gledati i podržavati.
Da nema te euforije, hladno borba za opstanak sa ovim Posušjima i Leotarima.
Koševo Zapad
Čestitke i vama što ste tim za koji "navijate" koji je usput i šampion države, pri izlasku igrača na teren dočekali sa pjesmom o Veležu
Kakvi paćenici, udžbenički primjeri shizofreničara.

Kakvi paćenici, udžbenički primjeri shizofreničara.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- OldFashioned
- Kontakt:
Balvani.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jutro komsije.
Sretno pitari
Sretno pitari
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Al pazi sad im izgovor sto nas nisu pobjedili da su se opustili jer su vec ligu osvojili, a proslo kolo igrace odmarali da za nas spremni budu
Sreca njihova pa su osigurali mjesto u evropi, da ne moraju opet komsije moliti da im pomognemo da izadju u evropu

Sreca njihova pa su osigurali mjesto u evropi, da ne moraju opet komsije moliti da im pomognemo da izadju u evropu

-
- Kontakt:
Smrt fašistima!
Nosioci **** a ne evropskih vrijednosti.
Nosioci **** a ne evropskih vrijednosti.
Željezničar za život cijeli!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 09:11Al pazi sad im izgovor sto nas nisu pobjedili da su se opustili jer su vec ligu osvojili, a proslo kolo igrace odmarali da za nas spremni budu![]()
Sreca njihova pa su osigurali mjesto u evropi, da ne moraju opet komsije moliti da im pomognemo da izadju u evropu![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Skupili sve od Jara,Gruda do Cima i jedva 4250 onih koji pjevaju nema vise mostova,samo ustaše itd.Krasan navijacki ambijent.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE