Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Koliko su oni zapravo opsjednuti Veležom, pa 80% pjesama o Veležu. 

Rezultat je trend, ideal je vječan!
Doduše nije čudno i neobično bilo da ih je i sudija pripazio, kao i obično.YU1892 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:39Ah pa ja bez toga nistaBalorda je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:38Sve je bilo čudno i neobično osim Mate Bulića i prvog navijanja na stadionu odmah o VeležuYU1892 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:35Odavno nije igran nepredvidljiviji gradski derbi, utakmica puna cudnih desavanja,gresaka,zicera,glupih poteza ali i na ceste momente odlicnog nogometa. Puno bolje to djeluje kada se igra kud i kamo rasterecenije. I Fedja i Sergej ponovo pokazali zasto su trenutno nasi najbolji treneri. Bas puno skripi u zadnjoj liniji Veleza, tu ce trebati traziti kvalitetna pojacanja na ljeto. Sudjenje izrazito dobro, prva situacija vjerovatno nije bila za izravni crveni jer je jos jedan defanzivac zrinjskog bio barem u liniji ako ne i blizi golmanu nego ovaj sto je napravio prekrsaj. Osim onog jednog koskanja standardnog debila Jakovljevica, sasvim korektna utakmica. Glupe standardne politicke note ultrasa i bacanje baklji Red Armya totalno nepotrebne ali eto.![]()
Više Veleža spominjali od Red Armya![]()
![]()
![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Antipolitika3
- Kontakt:
Osta Severina veceras nevina 

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ajde bola ne pametuj. Ko drka na to? Ja nisam sigurno..pjesme su se svakakve pjevale, i pjevat ce se i dalje. Navijaci su navijaci. Ali bit seljacina pa gađat dole djecu i zene koje sigurno takve stvari ne zanimaju je van svake pameti. Al sta ti ja probam objasnit kad gledas samo u jednom pravcu i pokusavas nesto tako opravdat. Nisi nista bolji. Jedan vikend se diče koliko im je žena i djece na stadionu, a idući vikend iste gađaju bakljama. Vrapcici mentality.OldFashioned je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:1890% svijeta osuđuje fašizam, vi u 2022 drkate na te pjesmice i ti ćeš o nekakvoj kulturi ponašanja ?! Ae briši!tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:17De nam malo o gadjanju djece i zena. Pa **** majku u grad su dosli, nisu u Vrapcicima. Zar se ne mogu malo unormalit tih 2 sata
Usput receno, Velez bolji veceras..malo ih je doduse tuzno bilo gledat da s igracem vise ne smiju krenut naprijed no dobro. Moglo je otic na obe strane, na kraju remi najrealniji. Najbolji nogomet se ove godine igra u Mostaru i Vrapcicima

- Antipolitika3
- Kontakt:
U lozi veceras Khabiri vlasnik Aluminija,braca Mamic i najbogatiji sportas Hrvatske Bojan Bogdanovic.
Bosanski Dinamo ce ubrzo presisati onaj Hrvatski

Bosanski Dinamo ce ubrzo presisati onaj Hrvatski

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Pa Sarajlije se lizu s ovim klosarima iz Međugorja,samo zato sto je Velež stao na noge i ima neku lijepu pricu za buducnost,a u svim sportovima su donji,ni u fudbalu ni u kosarci glavni grad nema uspjeha... I onda pljuju po Veležu zajedno sa fašistima...Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:02Ja se vise cudim ovim sarajlijama sto se lizu s navijacima zrinskog, a ovi psuju i njih, i drzavu.. a sve neki bosnjaci nesto. Pisali vas oni, treba im yebat od do
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Stari Brandao bi nam inače bio najbolji igrač uz Andjušića ove godine ali odradio je on svoje, već je mislima u Brazilu. Btw Zrinjski se raspitivao za njega prije par mjeseci preko menadžera, htjeli ste da ga dovedete besplatno na ljetoAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:37Pozdrav jer pratis nogometMostarskiSin je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:26Dobra utakmica, nema šta. Ove godine smo definitivno grad gdje se igra najbolji fudbal. Ostaje još samo da se to potvrdi u kupu ali dade ovaj smećar od trenera otkaz u Sarajevu a molio sam Boga da ostane dok ne prodje kupAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:37Uh kakav derbi,ne znam za komsije ali ja sam ponosan sto Mostar ima ovakvu utakmicu gdje je sve fer i korektno proslo a kvalitet nogometa nikad bolji od taktickog nadmudrivanja dvojice najboljih trenera u ligi pa do trke i zelje,svaka cast za obe ekipe.
Utakmica pokazala da Zrinjski nema sto traziti u europi sa sporim igracima kao Barisic i Savic ,ok za nasu ligu vise nego i dobri ali tromi cim dodje malo brza i okomitija ekipa takodjer minus nedostatak napadaca jer Bilbija u tim utakmicama nece moci sam mada nedostajali su Hadzic,Kamenar,Juranovic ,Bojo pa i Ticinovic sigurno igraci koji mogu nesto ruke dati u europi radi iskustva i kvalitete samo je pitanje tko ce biti zdrav od njih ali pojacanja su neophodna ako se misli nesto uraditi.
Komsije ako izadju u europu pod hitno im treba golman,napadac ako Haskic ostane ok i stoper umijesto Zvonica ili Isica.
Tocno se u danasnjoj utakmici vidilo tko moze pratiti visi rang nogometa a tko ne. Neki se zale na sudiju ali po meni ok sudjenje samo nisam vidio sa suprotne strane jel Barisic bio posljednji igrac kod gol sanse za Velez.![]()
Haskić je tu do kraja sljedeće sezone barem, stopera je smijesno i komentarisati više, od Maneva ga tražimo.
Suđenje je bilo ok, za crveni nisam ni ja siguran, 50-50 hajmo reći![]()
Realno gledao sam i Sarajevo i Velez pod BB i sanse u kupu su 75% na vasoj strani jer je momcad puna energije i momci su spremni ,jedino vas moze zeznuti taj pozitivni sok u pitara sad kad dodje drugo trener jer ima par dana da pripremi utakmicu.Onaj Brandao nije mi jasno zasto vam lik nije glavi igrac kad god ima loptu u nogama nesto napravi,klasan igrac za nasu saban ligu![]()

moze li neko postaviti izjave trenera ?
𝕎𝕒𝕪 𝟚 𝕣𝕖𝕒𝕝 𝟜 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕗𝕒𝕜𝕖 𝕒$$ 𝕨𝕠𝕣𝕝𝕕
Derbi sramotan, blago receno
nije ni cudi što Zrinjski bježi 25 bodova. Na niske grane je spao sarajevski fudbal. Ne zna niko sastaviti tri pasa, igra izbij- nabij, mi njima dodamo lopti, oni nama vrate i tako prođe 90 minuta. Ako bude neki prekid, to je jedina šansa. Jos onaj konj Mirvic stavio cijenu 20 KM za zapad
Trebali bi klubovi i igraci placati navijacima sto uopste navijaju za njih dva sata, sto podrzavaju onaj amaterizam na terenu.
Mislio sam da su pitice bolja ekipa, a oni isti nivo ko i Željo.

Mislio sam da su pitice bolja ekipa, a oni isti nivo ko i Željo.
-
- Kontakt:
Jebla te Bosna i **** te Dinamo …Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:48U lozi veceras Khabiri vlasnik Aluminija,braca Mamic i najbogatiji sportas Hrvatske Bojan Bogdanovic.
![]()
Bosanski Dinamo ce ubrzo presisati onaj Hrvatski![]()
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
- Antipolitika3
- Kontakt:
Moras znati da je naziv "bosanski Dinamo"sprdancije foruma ima par godinaTruba1905burazeru je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:53Jebla te Bosna i **** te Dinamo …Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:48U lozi veceras Khabiri vlasnik Aluminija,braca Mamic i najbogatiji sportas Hrvatske Bojan Bogdanovic.
![]()
Bosanski Dinamo ce ubrzo presisati onaj Hrvatski![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Antipolitika je već dokazani orjunaš i udbaš. Određene komšije su ga davno prozrele.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Da, kako koji. HVO, politika, nema više mostova, smrdljive ****, livada, yebemo Bosnu itd i onda dođeš ti i napišeš "ali biti seljačina i gađati"....tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:42
Ajde bola ne pametuj. Ko drka na to? Ja nisam sigurno..pjesme su se svakakve pjevale, i pjevat ce se i dalje. Navijaci su navijaci.

Koji silni Mostar, na cijeloj glavnoj tribini pola Širokog, Čitluka, Posušja, Ljubuškog, Čapljine, itdtutankamon1905 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:42Najbolji nogomet se ove godine igra u Mostaru i Vrapcicima![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Najjača stvar na derbiju , dade Velež gol ustade pola zapadne tribine . Vjerovatno im ostalo od prije rata navika 
Navika je čudo
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Jel moguce da nigdje nema golova sa utakmica?
Fašisti - check
Sedam titula šampiona - check
Odradili stadion - check
Kasne 40 bodova za nama - check
Oni kmeče i to je ok!
Sedam titula šampiona - check
Odradili stadion - check
Kasne 40 bodova za nama - check
Oni kmeče i to je ok!
Zadnja izmjena: Rigoletto, dana/u 11 maj 2022, 06:18, ukupno mijenjano 1 put.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- svrakino1921
- Kontakt:
m:tel Premijer liga BiH 21/22
FK SARAJEVO - FK ŽELJEZNIČAR (1 : 0) 1 : 1
Datum: 10.05.2022 20:00
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 7000
Sudija: Musić Admir (Hrasnica)
A1: Kadić Amir (Sarajevo Ilidža) | A2: Zahiragić Emir (Sarajevo)
Delegat: Memišević Jasmin (Breza)
Posmatrač suđenja: Halilagić Ermin (Sarajevo)
HŠK ZRINJSKI - FK VELEŽ (0 : 0) 1 : 1
Stadion: HŠK 'Zrinjski' - Mostar
Gledalaca: 4500
Sudija: Kaljanac Haris (Sarajevo)
A1: Čolić Josip (Kupres) | A2: Novalić Arnel (Doboj)
Delegat: Skoko Goran (Ljubuški)
Posmatrač suđenja: Širko Momir (Banja Luka)
FK SARAJEVO - FK ŽELJEZNIČAR (1 : 0) 1 : 1
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 7000
Sudija: Musić Admir (Hrasnica)
A1: Kadić Amir (Sarajevo Ilidža) | A2: Zahiragić Emir (Sarajevo)
Delegat: Memišević Jasmin (Breza)
Posmatrač suđenja: Halilagić Ermin (Sarajevo)
HŠK ZRINJSKI - FK VELEŽ (0 : 0) 1 : 1
Stadion: HŠK 'Zrinjski' - Mostar
Gledalaca: 4500
Sudija: Kaljanac Haris (Sarajevo)
A1: Čolić Josip (Kupres) | A2: Novalić Arnel (Doboj)
Delegat: Skoko Goran (Ljubuški)
Posmatrač suđenja: Širko Momir (Banja Luka)
- svrakino1921
- Kontakt:
Pozdrav i za tebe brat mojOnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:25Pozdrav sa Svrakino druze mojsvrakino1921 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:23
Sta je problem ovdje kod Edisa
I sta znaci ovo iza Edisa-SPONZOR
Jel to mjesto za reklamu
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!