0 poena za meneLucas je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:17Kako vam se čini Rusmir Cviko ? Naše je dijete, radio je do sada u Kini (dvije godine i kusur), vodio dva kluba u tamošnjoj drugoj ligi. Mislim da bi prihvatio, bez obzira što je 4 godine bio desna ruka Amaru Osimu kod kona.Čuo sam da je veoma fudbalski obrazovan i pametan, belgijska škola.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Mislim da se trenutno nece traziti trener dok ne zavrsi kup i prvenstvo. Dzeno da izgura ovo do kraja a onda novi trener.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Lucas je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:17Kako vam se čini Rusmir Cviko ? Naše je dijete, radio je do sada u Kini (dvije godine i kusur), vodio dva kluba u tamošnjoj drugoj ligi. Mislim da bi prihvatio, bez obzira što je 4 godine bio desna ruka Amaru Osimu kod kona.Čuo sam da je veoma fudbalski obrazovan i pametan, belgijska škola.
"Cviko lupa, govori za Insignea 'Ne zna'. A Insigne, koji košta 100 miliona, ide na malog Cipetića"
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Vjerujem mi, jedan novinar koji je bio te noci u Firenci mi pricao da je Cviko najzaslužniji za 1:1 sa Italijom, možda se sjecas, bio je najglasniji sa naše klupeJavierBosnia je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:26Lucas je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:17Kako vam se čini Rusmir Cviko ? Naše je dijete, radio je do sada u Kini (dvije godine i kusur), vodio dva kluba u tamošnjoj drugoj ligi. Mislim da bi prihvatio, bez obzira što je 4 godine bio desna ruka Amaru Osimu kod kona.Čuo sam da je veoma fudbalski obrazovan i pametan, belgijska škola.
"Cviko lupa, govori za Insignea 'Ne zna'. A Insigne, koji košta 100 miliona, ide na malog Cipetića"

Nemoze niko krivit Sabrinu za ove poteze koje je Mirvic potega odkako je tu..
Takodje ako je Sabrina otjerala Nama u bankrot najvise je upravo Ismir Mirvic profitirao. Nam je platio 12 m€ Tanu za 65% kluba, a Mirvic je dobio 65% kluba for Free samo da izmiri cinimi se oko 1 m€.
Ako neko misli da 25 m km za 3 godine u klubu kakvo je FK SARAJEVO DONIJE 2 titule prvenstva i 2 kupa i napravit akademiju toliko jaku da bude kao sto je dinamova u hrvaskoj tesko se vara..
Nije Sabrina kriva sto NAM nije dao njoj odkaz, cak je sam priznao da je on izabrao strategiju da prvi tim bude u fokusu i da se titule osvajaju a za akademiju sta osta ako ostane..
Ako je Sabrina krala pare ili podpisivala ugovore sa sponzori dobavljacima, sud ce to sigurno dokazat i zavrsice u zatvoru, sve osim toga je uvidu greske NAMA I NJEGOVE PROCJENE
ISTO TO CE SE I MIRVICU DESIT AKO OVE PICOBE SPICKAJU 200 m km za 3 godine i nebude klub napredovao al nemogu one bit krive ako Mirvic podrzava njihov rad pa taman da sve naopako rade..
Takodje ako je Sabrina otjerala Nama u bankrot najvise je upravo Ismir Mirvic profitirao. Nam je platio 12 m€ Tanu za 65% kluba, a Mirvic je dobio 65% kluba for Free samo da izmiri cinimi se oko 1 m€.
Ako neko misli da 25 m km za 3 godine u klubu kakvo je FK SARAJEVO DONIJE 2 titule prvenstva i 2 kupa i napravit akademiju toliko jaku da bude kao sto je dinamova u hrvaskoj tesko se vara..
Nije Sabrina kriva sto NAM nije dao njoj odkaz, cak je sam priznao da je on izabrao strategiju da prvi tim bude u fokusu i da se titule osvajaju a za akademiju sta osta ako ostane..
Ako je Sabrina krala pare ili podpisivala ugovore sa sponzori dobavljacima, sud ce to sigurno dokazat i zavrsice u zatvoru, sve osim toga je uvidu greske NAMA I NJEGOVE PROCJENE
ISTO TO CE SE I MIRVICU DESIT AKO OVE PICOBE SPICKAJU 200 m km za 3 godine i nebude klub napredovao al nemogu one bit krive ako Mirvic podrzava njihov rad pa taman da sve naopako rade..
-
- Kontakt:
Ma ti si u pravu a ja sam fulio. Problem je što su igrali dvije godine zaredom, a ja sam smetnuo s uma tu prošluMortemHz je napisao/la: ↑11 maj 2022, 21:57Na ss.ba i na zvaničnoj UEFA stranici piše da je on bio trener.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑11 maj 2022, 21:47Ne. Vodio je Plovdiv protiv Mourinhovog Tottenhama, vodili su, ali su na kraju taj meč izgubili sa 2:1.
''Bruno Akrapović na klupi CSKA stigao je do velike pobjede nad Romom u šestom kolu grupne faze Europa lige.''
''Akrapović srušio Romu, Peljtina perfektna utakmica u Sofiji''

- NisamInSajder
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Uh, ja kontam Juroslav Kur.čić
Dobro je Cviko, provaljen si.Lucas je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:17Kako vam se čini Rusmir Cviko ? Naše je dijete, radio je do sada u Kini (dvije godine i kusur), vodio dva kluba u tamošnjoj drugoj ligi. Mislim da bi prihvatio, bez obzira što je 4 godine bio desna ruka Amaru Osimu kod kona.Čuo sam da je veoma fudbalski obrazovan i pametan, belgijska škola.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma opet će neki menadžersko-haharski lobi gurnuti neku ublehu u rangu ove Gevgelijske nesreće.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHALucas je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:17Kako vam se čini Rusmir Cviko ? Naše je dijete, radio je do sada u Kini (dvije godine i kusur), vodio dva kluba u tamošnjoj drugoj ligi. Mislim da bi prihvatio, bez obzira što je 4 godine bio desna ruka Amaru Osimu kod kona.Čuo sam da je veoma fudbalski obrazovan i pametan, belgijska škola.
Dovoljan komentar. Historičar u svom modu

YEBEM TE lištico!
Ni u ludiluLucas je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:17Kako vam se čini Rusmir Cviko ? Naše je dijete, radio je do sada u Kini (dvije godine i kusur), vodio dva kluba u tamošnjoj drugoj ligi. Mislim da bi prihvatio, bez obzira što je 4 godine bio desna ruka Amaru Osimu kod kona.Čuo sam da je veoma fudbalski obrazovan i pametan, belgijska škola.
Ma onako napisao, čitam da se barata raznim imenima, pa da i njega spomenem, vidim slobodan je.spezial je napisao/la: ↑11 maj 2022, 23:15Ni u ludiluLucas je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:17Kako vam se čini Rusmir Cviko ? Naše je dijete, radio je do sada u Kini (dvije godine i kusur), vodio dva kluba u tamošnjoj drugoj ligi. Mislim da bi prihvatio, bez obzira što je 4 godine bio desna ruka Amaru Osimu kod kona.Čuo sam da je veoma fudbalski obrazovan i pametan, belgijska škola.
Jos jednom gledam ovu ostavku vasoskog. Kakav lik, koji karakter i kakav profesionalac, bas mi nesto zao!
NEMA NAZAD
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Uz otpuhivanjeMaroonBjelave je napisao/la: ↑11 maj 2022, 23:44I ono slijeganje ramenima uz tu rečenicu![]()

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, johntravolta123, juka55, napoleon72, skoJaa i 73 gosta.