Arsenal - Chat

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

bega_afc
Kontakt:

Re: Arsenal - Chat

Post Postao/la bega_afc » 12 maj 2022, 22:33

Nisam siguran da li sam dobro vidio, ali koliko mi se čini, penal je navodno dodijeljen zbog faula Holdinga, od kojeg se Son odbio jer je bio u duelu sa Sedrikom. :rol:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 12 maj 2022, 22:33

Previse se taj Njukastl dozivljava kao neka ekipa, a nisu nista posebno.

Samo nas luzeraj ili sudijske lakrdije nam mogu presuditi, nikako kvalitet protivnika
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 12 maj 2022, 22:35

chily-rz je napisao/la:
12 maj 2022, 22:33
Nisam ni ja aktivan na forumu i ovoj temi toliko pa moze bit da sam se osjetio prozvanim a da nisam trebao.

Kad igraš s Totenhemom na njihovom terenu u utakmici koja im je zadnji voz za ligu prvaka onda su ovakvi penali za ocekivati, ko je kriv Cedricu sto bez ikakve potrebe pravi kontakt u tijelo covjeku koji je u skoku i bez nekih realnih sansi da loptu i dobavi. Intezitet kontakta nije bio jak sasvim sigurno ali isto tako nije postojala ni namjera Cedrica da odigra na loptu, penal se moze svirati pa ako sam i mentalno bolestan zbog takve konstatacije nije problem, halal bilo.
Nisam na tebe uopšte mislio, opušteno Bgm.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 12 maj 2022, 22:36

Ništa idemo dalje ybg

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 12 maj 2022, 22:39

Nevezano za sudijske greske ali kakvu glupost pravi Holding u 10 minuta, sta radis covjece?! Sta ti je u glavi?
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 12 maj 2022, 22:41

Još jedna stvar, Son uopšte nije bio u zraku, nego je na travi bio u duelu ramenom sa Sedrikom. Ko naleti na video, neka postavi, bio bih zahvalan, da i taj mit otklonimo.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 12 maj 2022, 22:43

🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 12 maj 2022, 22:45

Faraon iz Visokog je napisao/la:
12 maj 2022, 22:43
Hvala.

Penal kažu. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 12 maj 2022, 22:47

Ko ga yebe,iskreno da nije bilo Holdinga i glupog crvenog mi veceras tesko da bi izgubili,pa neka je i sviran onaj penal,al yebiga kad je najpotrebnije po ko zna koji put yebu nas maloumnici,ko nam je kriv sto je Saliba na posudbi a Rob Holdini dirigira odbranom.Valjda se saberu i naostre za ove zadnje dvije utakmice,iako sam misljenja da Tottas nece dobiti Burnlya ali mislim da nece ni izgubiti tako da nam svakako trebaju dvije pobjede u zadnja dva meca ,valjda se uspiju podici i razvaliti zadnje dvije utakmice,realno Everton ako dobije Brentforda oni nece morati zapinjati u zadnjoj tekmi.Volio bih da odemo u ligu prvaka,ali ne zbog same lige prvaka jer tamo svakako ne mozemo napraviti nista,nego cisto zbog jacanja ekipe ljetos,ako ostanemo bez Lige prvaka,mislim da necemo dovesti niti jedno ozbiljno ime u ekipu,bit ce opet kopanja nekih talenata i pokusaja da se napravi nesto.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 12 maj 2022, 22:50

bega_afc je napisao/la:
12 maj 2022, 22:45
Hvala.

Kad se svi zbune i ne znaju zbog cega je sviran, a Tierney oko sokolovo iste milisekunde pokazuje na bijelu tacki, a VAR ne provjerava nista onda je valjda svima jasno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 12 maj 2022, 22:55

Brokula je napisao/la:
12 maj 2022, 22:50
bega_afc je napisao/la:
12 maj 2022, 22:45
Hvala.

Kad se svi zbune i ne znaju zbog cega je sviran, a Tierney oko sokolovo iste milisekunde pokazuje na bijelu tacki, a VAR ne provjerava nista onda je valjda svima jasno
Volio bih samo da mogu pročitati njegov sudijski izvještaj o tome gdje je vidio penal. :urnebes:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 maj 2022, 23:23

Ma kakav penal ali izgubili bismo svakako, ova ekipa je previše pichkasta. I tanka. Nije ni Newcastle nešto posebno. Valjda se provučemo. Zadnja Everton uz dobru atmosferu kući neće bit problema. Mi utakmicu sezone igramo u ponedjeljak.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 12 maj 2022, 23:27

Utakmica je namjestena 1000%.

Tottenham ponistava 3 boda protiv Burnleya i tu se prica zavrsava

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 12 maj 2022, 23:29

Vracajte Bijelog izgidosmo sa onim balvanom.

Trebalo bi se ovo rutinski privesti kraju, protivnici su smijesni. Ako se oni ne mogu rijesiti onda nema se sta traziti u sampionima lige.

A ima smisla i ovo da se stima, ofirno je ovo, sve da se masa zaludi.

Dovoljno je pogledati smijesno polufinale izmedju reala i Kitija, ne sutnu loptu u okvir gola 90 minuta i u 3 minute zabiju 2 gola. Presmijesno, kao na predstavi.

Uvijek treba tipovati na ishode koje ce napraviti najvecu euforiju.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 12 maj 2022, 23:43

Imamo samo 3 remija u 36 kola... :wtf:

Mi smo vazda bili ekipa koja je znala nulirat tekme, kad nismo totalno dominantni, medjutim ove sezone je toplo-hladno modus kao nikad. Ne treba bjezat ni od cinjenice da smo vec 15ak godina sinonim za luzerski mentalitet, tako da me ne bi cudilo da nas i Njukas i Everton isprase. A doduse, tipicno arsenalovski bi bilo da popusimo pobjedu protiv Njukasa, a nabijemo Everton 5-0 u zadnjem kolu. :rol:

Holding zaboravio ukljucit mozak prije ulaska na teren, dok je ono cist penal od strane Cedrica. Nepotrebno zabijanje s ledja u igraca, koji svakako nije bio u idealnoj poziciji, a da se pri tome nije ni milisekundu pokusao okrenut prema lopti i opravdat to svoje zabijanje nekom borbom za poziciju. Na prvu sam mislio da je svirao igranje rukom, ali nakon drugog usporenog jasno se vidi namjera. Glupo i nepotrebno svakako, ali nikakva kradja.
Oba igraca jednostavno ne odisu inteligencijom, a svako malo to dodje na naplatu. Jedan napravi penal, a drugi ti unisti svaku sansu za povratkom.

Kao sto neko napisa, da se bi provuci protiv rasterecenog Njukasa, onda bi zadnja tekma bila svakako prdina bara, jer ce Everton u sljedece 2 tekme osigurat opstanak.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 12 maj 2022, 23:49

Nisam siguran koliko su pojedinci upućeni, ali kontakt u fudbalu ne mora značiti prekršaj. Koja ba namjera Sedrika, čovjek nije upotrijebio ni 10% snage za duel. A da ne pričam o teatralnosti balerine koje je nedavno odslužila vojni rok.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 12 maj 2022, 23:50

Gabriel zadnja loza. Ovaj klub je proklet

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 12 maj 2022, 23:58

bega_afc je napisao/la:
12 maj 2022, 23:49
Nisam siguran koliko su pojedinci upućeni, ali kontakt u fudbalu ne mora značiti prekršaj. Koja ba namjera Sedrika, čovjek nije upotrijebio ni 10% snage za duel. A da ne pričam o teatralnosti balerine koje je nedavno odslužila vojni rok.
:urnebes:

Da, slazem se. Trebao se zaletit i svom snagom u stilu Jackiea Chan-a s ledja kramponima u potiljak faulirat covjeka u petercu. Onda bi bio validan penal.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 13 maj 2022, 00:08

ma jest smijesan penal mene iznerviro na prvu jer je s ledja bilo, al ovakvih duela bude svaki korner pa onda mora sve penal biti jbt dan i sudije kad god je jaca tekma dodje neko da nas kara ljudi vodili 2-0 nista uradili nisu na terenu et koliko je sve ono jadno bilo nemam rijeci

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 13 maj 2022, 00:16

QUARTERBACK je napisao/la:
13 maj 2022, 00:08
ma jest smijesan penal mene iznerviro na prvu jer je s ledja bilo, al ovakvih duela bude svaki korner pa onda mora sve penal biti jbt dan i sudije kad god je jaca tekma dodje neko da nas kara ljudi vodili 2-0 nista uradili nisu na terenu et koliko je sve ono jadno bilo nemam rijeci
Ma bio je penal, kolega kaže, nema se tu šta. :rol:

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []