Arsenal - Chat
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Nisam siguran da li sam dobro vidio, ali koliko mi se čini, penal je navodno dodijeljen zbog faula Holdinga, od kojeg se Son odbio jer je bio u duelu sa Sedrikom. 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Previse se taj Njukastl dozivljava kao neka ekipa, a nisu nista posebno.
Samo nas luzeraj ili sudijske lakrdije nam mogu presuditi, nikako kvalitet protivnika
Samo nas luzeraj ili sudijske lakrdije nam mogu presuditi, nikako kvalitet protivnika
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nisam na tebe uopšte mislio, opušteno Bgm.chily-rz je napisao/la: ↑12 maj 2022, 22:33Nisam ni ja aktivan na forumu i ovoj temi toliko pa moze bit da sam se osjetio prozvanim a da nisam trebao.
Kad igraš s Totenhemom na njihovom terenu u utakmici koja im je zadnji voz za ligu prvaka onda su ovakvi penali za ocekivati, ko je kriv Cedricu sto bez ikakve potrebe pravi kontakt u tijelo covjeku koji je u skoku i bez nekih realnih sansi da loptu i dobavi. Intezitet kontakta nije bio jak sasvim sigurno ali isto tako nije postojala ni namjera Cedrica da odigra na loptu, penal se moze svirati pa ako sam i mentalno bolestan zbog takve konstatacije nije problem, halal bilo.
Ništa idemo dalje ybg
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Nevezano za sudijske greske ali kakvu glupost pravi Holding u 10 minuta, sta radis covjece?! Sta ti je u glavi?
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Još jedna stvar, Son uopšte nije bio u zraku, nego je na travi bio u duelu ramenom sa Sedrikom. Ko naleti na video, neka postavi, bio bih zahvalan, da i taj mit otklonimo.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Ko ga yebe,iskreno da nije bilo Holdinga i glupog crvenog mi veceras tesko da bi izgubili,pa neka je i sviran onaj penal,al yebiga kad je najpotrebnije po ko zna koji put yebu nas maloumnici,ko nam je kriv sto je Saliba na posudbi a Rob Holdini dirigira odbranom.Valjda se saberu i naostre za ove zadnje dvije utakmice,iako sam misljenja da Tottas nece dobiti Burnlya ali mislim da nece ni izgubiti tako da nam svakako trebaju dvije pobjede u zadnja dva meca ,valjda se uspiju podici i razvaliti zadnje dvije utakmice,realno Everton ako dobije Brentforda oni nece morati zapinjati u zadnjoj tekmi.Volio bih da odemo u ligu prvaka,ali ne zbog same lige prvaka jer tamo svakako ne mozemo napraviti nista,nego cisto zbog jacanja ekipe ljetos,ako ostanemo bez Lige prvaka,mislim da necemo dovesti niti jedno ozbiljno ime u ekipu,bit ce opet kopanja nekih talenata i pokusaja da se napravi nesto.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kad se svi zbune i ne znaju zbog cega je sviran, a Tierney oko sokolovo iste milisekunde pokazuje na bijelu tacki, a VAR ne provjerava nista onda je valjda svima jasno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Volio bih samo da mogu pročitati njegov sudijski izvještaj o tome gdje je vidio penal.
- Marsal
- Kontakt:
Ma kakav penal ali izgubili bismo svakako, ova ekipa je previše pichkasta. I tanka. Nije ni Newcastle nešto posebno. Valjda se provučemo. Zadnja Everton uz dobru atmosferu kući neće bit problema. Mi utakmicu sezone igramo u ponedjeljak.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Utakmica je namjestena 1000%.
Tottenham ponistava 3 boda protiv Burnleya i tu se prica zavrsava
Tottenham ponistava 3 boda protiv Burnleya i tu se prica zavrsava
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vracajte Bijelog izgidosmo sa onim balvanom.
Trebalo bi se ovo rutinski privesti kraju, protivnici su smijesni. Ako se oni ne mogu rijesiti onda nema se sta traziti u sampionima lige.
A ima smisla i ovo da se stima, ofirno je ovo, sve da se masa zaludi.
Dovoljno je pogledati smijesno polufinale izmedju reala i Kitija, ne sutnu loptu u okvir gola 90 minuta i u 3 minute zabiju 2 gola. Presmijesno, kao na predstavi.
Uvijek treba tipovati na ishode koje ce napraviti najvecu euforiju.
Trebalo bi se ovo rutinski privesti kraju, protivnici su smijesni. Ako se oni ne mogu rijesiti onda nema se sta traziti u sampionima lige.
A ima smisla i ovo da se stima, ofirno je ovo, sve da se masa zaludi.
Dovoljno je pogledati smijesno polufinale izmedju reala i Kitija, ne sutnu loptu u okvir gola 90 minuta i u 3 minute zabiju 2 gola. Presmijesno, kao na predstavi.
Uvijek treba tipovati na ishode koje ce napraviti najvecu euforiju.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- AshburtonG
- Kontakt:
Imamo samo 3 remija u 36 kola...
Mi smo vazda bili ekipa koja je znala nulirat tekme, kad nismo totalno dominantni, medjutim ove sezone je toplo-hladno modus kao nikad. Ne treba bjezat ni od cinjenice da smo vec 15ak godina sinonim za luzerski mentalitet, tako da me ne bi cudilo da nas i Njukas i Everton isprase. A doduse, tipicno arsenalovski bi bilo da popusimo pobjedu protiv Njukasa, a nabijemo Everton 5-0 u zadnjem kolu.
Holding zaboravio ukljucit mozak prije ulaska na teren, dok je ono cist penal od strane Cedrica. Nepotrebno zabijanje s ledja u igraca, koji svakako nije bio u idealnoj poziciji, a da se pri tome nije ni milisekundu pokusao okrenut prema lopti i opravdat to svoje zabijanje nekom borbom za poziciju. Na prvu sam mislio da je svirao igranje rukom, ali nakon drugog usporenog jasno se vidi namjera. Glupo i nepotrebno svakako, ali nikakva kradja.
Oba igraca jednostavno ne odisu inteligencijom, a svako malo to dodje na naplatu. Jedan napravi penal, a drugi ti unisti svaku sansu za povratkom.
Kao sto neko napisa, da se bi provuci protiv rasterecenog Njukasa, onda bi zadnja tekma bila svakako prdina bara, jer ce Everton u sljedece 2 tekme osigurat opstanak.
Mi smo vazda bili ekipa koja je znala nulirat tekme, kad nismo totalno dominantni, medjutim ove sezone je toplo-hladno modus kao nikad. Ne treba bjezat ni od cinjenice da smo vec 15ak godina sinonim za luzerski mentalitet, tako da me ne bi cudilo da nas i Njukas i Everton isprase. A doduse, tipicno arsenalovski bi bilo da popusimo pobjedu protiv Njukasa, a nabijemo Everton 5-0 u zadnjem kolu.
Holding zaboravio ukljucit mozak prije ulaska na teren, dok je ono cist penal od strane Cedrica. Nepotrebno zabijanje s ledja u igraca, koji svakako nije bio u idealnoj poziciji, a da se pri tome nije ni milisekundu pokusao okrenut prema lopti i opravdat to svoje zabijanje nekom borbom za poziciju. Na prvu sam mislio da je svirao igranje rukom, ali nakon drugog usporenog jasno se vidi namjera. Glupo i nepotrebno svakako, ali nikakva kradja.
Oba igraca jednostavno ne odisu inteligencijom, a svako malo to dodje na naplatu. Jedan napravi penal, a drugi ti unisti svaku sansu za povratkom.
Kao sto neko napisa, da se bi provuci protiv rasterecenog Njukasa, onda bi zadnja tekma bila svakako prdina bara, jer ce Everton u sljedece 2 tekme osigurat opstanak.
Nisam siguran koliko su pojedinci upućeni, ali kontakt u fudbalu ne mora značiti prekršaj. Koja ba namjera Sedrika, čovjek nije upotrijebio ni 10% snage za duel. A da ne pričam o teatralnosti balerine koje je nedavno odslužila vojni rok.
Gabriel zadnja loza. Ovaj klub je proklet
- AshburtonG
- Kontakt:
Da, slazem se. Trebao se zaletit i svom snagom u stilu Jackiea Chan-a s ledja kramponima u potiljak faulirat covjeka u petercu. Onda bi bio validan penal.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma jest smijesan penal mene iznerviro na prvu jer je s ledja bilo, al ovakvih duela bude svaki korner pa onda mora sve penal biti jbt dan i sudije kad god je jaca tekma dodje neko da nas kara ljudi vodili 2-0 nista uradili nisu na terenu et koliko je sve ono jadno bilo nemam rijeci
Ma bio je penal, kolega kaže, nema se tu šta.QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 maj 2022, 00:08ma jest smijesan penal mene iznerviro na prvu jer je s ledja bilo, al ovakvih duela bude svaki korner pa onda mora sve penal biti jbt dan i sudije kad god je jaca tekma dodje neko da nas kara ljudi vodili 2-0 nista uradili nisu na terenu et koliko je sve ono jadno bilo nemam rijeci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.