E kako je ova gamad uspjela 2/3 odigrati 0 : 0mandraX je napisao/la:Troja/Ljungby IF - Boras HC (-5.5+) z2 1.60![]()
Medveščak - Linz (-5.5+) z2 1.55![]()
Koln - DEG (-5.5+) z2 1.65![]()
kvota: 4
1/3 - 3:0
2/3 - 0:0
3/3 - 1:1
FT: 4 : 1
Bozeeeeeeeeeeeeee!!!
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
E kako je ova gamad uspjela 2/3 odigrati 0 : 0mandraX je napisao/la:Troja/Ljungby IF - Boras HC (-5.5+) z2 1.60![]()
Medveščak - Linz (-5.5+) z2 1.55![]()
Koln - DEG (-5.5+) z2 1.65![]()
kvota: 4
Valjda je neko ispratioEmir_ZENICA je napisao/la:Napoli - Cesena 1 1,25![]()
Real M - Sociedad 1 1,15![]()
Groningen - Willem II 1 1,20![]()
FC Porto - Rio Ave 1 1,15![]()
Olympiakos - Xanthi 1 1,20![]()
ZA VECI ULOG !
Sanchez_8 je napisao/la:Imam Howarda preko i ne vjerujem da je za poluvrijeme dao 22 poena i presao granicu jel moguce
I imam Montreal kp1 gube 0-2 prva trecina za neku sicu 45 maraka
..trebalo bi ovo ispratit,nezna niko ubost x-a ko tiEmir_ZENICA je napisao/la:Za sutra mi se najvise svidja Exeter-Brentford ,tu bi lahko moglo doci do X-a
pa Rule, što pola marke ,jesi dobio ovoRule_hz je napisao/la:Sanchez_8 je napisao/la:Imam Howarda preko i ne vjerujem da je za poluvrijeme dao 22 poena i presao granicu jel moguce
I imam Montreal kp1 gube 0-2 prva trecina za neku sicu 45 maraka
jeste moguce je ja imam listic proso wadea preko, grangera ispod, da nece la clipersio dat preko 95p, piercea preko 18,8 garnerta preko 15,5 howarda preko 22 i richradsona ispod 15,5 na 1km je 74km dobitek ja uplatio 0,50 37 km cekam...
Jesu u utorak i srijedu. Za vikend se opet igraju lige.Romaigenk je napisao/la:vikend pusiona..Sta je ove semice, prijateljske jel??
Novi vikend, nova nada..Monolog je napisao/la:Jesu u utorak i srijedu. Za vikend se opet igraju lige.Romaigenk je napisao/la:vikend pusiona..Sta je ove semice, prijateljske jel??
ma to je bacanje para, ti seljacki turniri, najbolje igrati kvote 3.00 i ne sikirati se mnogo ako izgubis...Nista za danas, samo cu pogleadti parove za prijateljske, moram nesto da pogodim...tipster je napisao/la:danas za mene
Tursunov -Golubev 1
Tursunov prošao kvale, i prije toga uzeo jedan challenger,čini se u Ok formi
Davydenko - LLodra 11.50
Iako je Rus popljugao zadnje dvije od llodre,računam danas na njega ,ima on materijala u sebi još da dobije ovakve igrače
Hajd eto ti profesionalac igraj te zicere sa teniskih turnira u Cekrcicima pa cu ti se ja poslije smijati kad se budes nervirao za pare sto ih dajes kladionici....tipster je napisao/la:čuj seljački turniri ...hajd se malo edukuj ,pa se vrati da komentarišemo tenis, nogomet igrati prijateljske može samo teški amater...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.