..trebalo bi ovo ispratit,nezna niko ubost x-a ko tiEmir_ZENICA je napisao/la:Za sutra mi se najvise svidja Exeter-Brentford ,tu bi lahko moglo doci do X-a
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ajmo Montreal srcem do pobjede

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jel ima neko osim @Devila da je prosao danas
rezultati katastrofa isto ko i jucer
rezultati katastrofa isto ko i jucer
Za zivot cijeli!
- legenda reala
- Kontakt:
pa Rule, što pola marke ,jesi dobio ovoRule_hz je napisao/la:Sanchez_8 je napisao/la:Imam Howarda preko i ne vjerujem da je za poluvrijeme dao 22 poena i presao granicu jel moguce
I imam Montreal kp1 gube 0-2 prva trecina za neku sicu 45 maraka
jeste moguce je ja imam listic proso wadea preko, grangera ispod, da nece la clipersio dat preko 95p, piercea preko 18,8 garnerta preko 15,5 howarda preko 22 i richradsona ispod 15,5 na 1km je 74km dobitek ja uplatio 0,50 37 km cekam...
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Juce bio siguran par Zadar-Igokea steta sto ne stavih vise para.
vikend pusiona..Sta je ove semice, prijateljske jel??
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jesu u utorak i srijedu. Za vikend se opet igraju lige.Romaigenk je napisao/la:vikend pusiona..Sta je ove semice, prijateljske jel??
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Novi vikend, nova nada..Monolog je napisao/la:Jesu u utorak i srijedu. Za vikend se opet igraju lige.Romaigenk je napisao/la:vikend pusiona..Sta je ove semice, prijateljske jel??
Ostale tekme nisam gledao, no naslagat cu nekakvih tiketa..
danas za mene
Tursunov -Golubev 1
Tursunov prošao kvale, i prije toga uzeo jedan challenger,čini se u Ok formi
Davydenko - LLodra 11.50
Iako je Rus popljugao zadnje dvije od llodre,računam danas na njega ,ima on materijala u sebi još da dobije ovakve igrače
Tursunov -Golubev 1
Davydenko - LLodra 11.50
Iako je Rus popljugao zadnje dvije od llodre,računam danas na njega ,ima on materijala u sebi još da dobije ovakve igrače
ma to je bacanje para, ti seljacki turniri, najbolje igrati kvote 3.00 i ne sikirati se mnogo ako izgubis...Nista za danas, samo cu pogleadti parove za prijateljske, moram nesto da pogodim...tipster je napisao/la:danas za mene
Tursunov -Golubev 1
Davydenko - LLodra 11.50
čuj seljački turniri ...hajd se malo edukuj ,pa se vrati da komentarišemo tenis, nogomet igrati prijateljske može samo teški amater...
LA Lakers & Boston Celtics dvice
Moguće je da danas hajduk ispuši protiv lecha. Hajduku fali podosta igrača, još su prodali dvojicu najboljih u zimskom prijelaznom roku. Kvota više nego solidna (2,7).
Moguće je da danas hajduk ispuši protiv lecha. Hajduku fali podosta igrača, još su prodali dvojicu najboljih u zimskom prijelaznom roku. Kvota više nego solidna (2,7).
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Kasnije cu postaviti parove za VECI ULOG,parove za manji ulog i parove za sistema
Na prvi pogled :
Almere - Maastricht 3+
Tours - Evian Thonon Gaillard 1
Exeter - Brentford GG
Kvota oko 6
Moguce : E. Asteras - Diagoras 2 4.30
Na prvi pogled :
Almere - Maastricht 3+
Tours - Evian Thonon Gaillard 1
Exeter - Brentford GG
Kvota oko 6
Moguce : E. Asteras - Diagoras 2 4.30
A C A B !
Hajd eto ti profesionalac igraj te zicere sa teniskih turnira u Cekrcicima pa cu ti se ja poslije smijati kad se budes nervirao za pare sto ih dajes kladionici....tipster je napisao/la:čuj seljački turniri ...hajd se malo edukuj ,pa se vrati da komentarišemo tenis, nogomet igrati prijateljske može samo teški amater...
Davydenko-Lodra 1 1.55
Hajduk-Lech 2 2.55 ili x2 1.45 za one koje nece da rizikuju
CFR Cluj - Rijeka 1 2.15 po meni najsigurniji par danas , Rijeka je igrala neki kup tako da ce igrati sa rezervnim sastavom
Blake J. - Levine J 1 1.40
Kvota 11
Sretno ko isprati
Hajduk-Lech 2 2.55 ili x2 1.45 za one koje nece da rizikuju
CFR Cluj - Rijeka 1 2.15 po meni najsigurniji par danas , Rijeka je igrala neki kup tako da ce igrati sa rezervnim sastavom
Blake J. - Levine J 1 1.40
Kvota 11
Sretno ko isprati
-
padobranac1978
- Kontakt:
sta hoces reci da je turnir koji se odrzava u mojem mjestu (Čekrčići) niđe veze,jeliAnalitico je napisao/la:Hajd eto ti profesionalac igraj te zicere sa teniskih turnira u Cekrcicima pa cu ti se ja poslije smijati kad se budes nervirao za pare sto ih dajes kladionici....tipster je napisao/la:čuj seljački turniri ...hajd se malo edukuj ,pa se vrati da komentarišemo tenis, nogomet igrati prijateljske može samo teški amater...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
ma to vazi dok niste promjenili podlogu, sada imate ipak jedan od jaciih svjetskih turnira...Cujem da i Federer trazi plac za vikendicu u okolici Cekrcica...padobranac1978 je napisao/la:sta hoces reci da je turnir koji se odrzava u mojem mjestu (Čekrčići) niđe veze,jeliAnalitico je napisao/la:Hajd eto ti profesionalac igraj te zicere sa teniskih turnira u Cekrcicima pa cu ti se ja poslije smijati kad se budes nervirao za pare sto ih dajes kladionici....tipster je napisao/la:čuj seljački turniri ...hajd se malo edukuj ,pa se vrati da komentarišemo tenis, nogomet igrati prijateljske može samo teški amater...
evo me jaran zeza porukom, kaze odero guzove kladionicama juce..Valjda uzeo neke dojave od nekog na fajsbooku i prosli mu svi parovi...Moram se malo raspitat...
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Evo nekih prijedloga od mene:
Munchen 1860-F.Dusseldorf 1 2,05
Charlotte-Boston 2 1,50
Ramirez Hidalgo-Romboli 1 1,85
Munchen 1860-F.Dusseldorf 1 2,05
Charlotte-Boston 2 1,50
Ramirez Hidalgo-Romboli 1 1,85
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.