Džamal će sa 25 godina biti kao De Bruyne iz zadnje 2-3 sezone. Nadam se da će biti kod nas kad bude najbolji. A Leon da bude golgeter, napraviti od njega nekog ko daje 20 golova u ligi. Isturiti ga.
Prestajem s atacima na Leona i poređenjima.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Džamal će sa 25 godina biti kao De Bruyne iz zadnje 2-3 sezone. Nadam se da će biti kod nas kad bude najbolji. A Leon da bude golgeter, napraviti od njega nekog ko daje 20 golova u ligi. Isturiti ga.
Lakrdijaši od vrha do dna...Uli Hoeneß calls for Bayern to ban journalists with critical reporting...
Pogubio se Uli robija od kad je doveo Salihamidžića i kasnije Nagelsmanna
Vazda se svadjao s novinarima. Jesu jako toksicni al jbg to je cijena toga da si stalno u vrhu.
Da je mali prajm Nikola Žigićedo07 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 08:29Sramota je uopste dovoditi u vezu Kalajdzica sa Bayernom..ja ne znam sta ova uprava vidi,radi i gleda..pa taj Kalajdzic je totalno bezveze igrac..napadac zabio 6 golova za sezonu, trom, spor, nepokretan, slab sut, iako 2m visok los glavom..taj igrac se nikako ne moze nazvati pojacanjem..jos navodno obestecenje 20-25mil€ i poslije govore kako klub nema para?! Bolje onda dati priliku Zirkzeu koji je za 10 klasa bolji napadac..ovdje jedino moze biti da se Brazzo utalio sa menadzerima i da ima procenat..jer ovo stvarno nema smisla..
PS: moje subjektivno misljenje je da bi Lukaku prebijao u Bayernu ali kazu da im je on preskup a Kalajdzic kao navodno nije![]()
Pratim ga od Rome, hodajuca bolnica. I ove sezone dosta puta nije igrao zbog povrede. Dobar igrac, ali veliki hendikep je ovo sa povredama. Podsjeca na Dzeku samo sto je ljevak, bolja tehnika od Edina, losiji u skoku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.