FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ajlaaa yebem li te u šu.pak
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Picke jedne .
Svaka cast za skaut sluzbu **** vam Secerovic oca mrtvog
Svaka cast za skaut sluzbu **** vam Secerovic oca mrtvog
Maroon Brothers 1946
Nemam ni snage da nesto vise pisem. odo malo iz foruma.nadam se da se cujemo opet. nek ste mi zivi i zdravi.
Yebo te Sejo u šupak Mirviću, a ti Baketa! Idi kandiduj se više na izborima sa ovim svojim starletama i kurvama!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
sta ovo bi u drugom poluvremenu, gdje su izmjene? gdje je bilo sta????
kakav je ovo odabir sutera, prvo ovaj nehljeb a onda nezagrijan igrac?

kakav je ovo odabir sutera, prvo ovaj nehljeb a onda nezagrijan igrac?

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SarajevoForza
- Kontakt:
Nista od trofeja, nista od autobusa, nista od koliko ono, 900k KM od Evrope, koeficijent 0 ćemo vući narednih 5 godina.
Neki ce reci vratilo nam se za penal seriju lanjskog finala protiv borca, ali sami smo sebi krivi zbog forsiranja Ahme, Hebe, Sabana genijalca i ekipe. Svaka čast Mourinhu za taktiku u 2. poluvremenu, za pravovremene izmjene i što je maga Dalaru koji se vidio nije danas ostavio 90 min i dao mu jos penal da puca.
Do nekih boljih vremena, volim te Saraj'vo
Neki ce reci vratilo nam se za penal seriju lanjskog finala protiv borca, ali sami smo sebi krivi zbog forsiranja Ahme, Hebe, Sabana genijalca i ekipe. Svaka čast Mourinhu za taktiku u 2. poluvremenu, za pravovremene izmjene i što je maga Dalaru koji se vidio nije danas ostavio 90 min i dao mu jos penal da puca.
Do nekih boljih vremena, volim te Saraj'vo
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Da Bog da ti babo umro Varesanovicu kad te odvede na prvi trening **** li ti familiju
Dženo je taman trener za ubleharca Mirvića, mahalski onako kao i sve u klubu nam. Evropu gledati na televiziji, ovo je umjetnost šta su **** uspjeli. Muzi Ajla debila, zadnju marku mu izvucite kad je maloumnik.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Rijesite se amatera iz ovog kluba sta trebate da nas u grob otjerate, boli vas **** curice jedne, nikad niste igrali srcem muski, uvijek ko picke sve poraz, za porazom !!!!!!!!
Ne treba ni 500 ljudi biti na tekmi , i to vam je previse, bolje vam je da skinete dresove i idite iz kluba, dovedite ko zna igrati !!!!!!!
Ne treba ni 500 ljudi biti na tekmi , i to vam je previse, bolje vam je da skinete dresove i idite iz kluba, dovedite ko zna igrati !!!!!!!

04.10.2009 !
Eno neko sranje na nasoj tribini, puuu
- f0rest1946
- Kontakt:
Picketine od igraca , ko ode na sljedecu utakmicu zbog ovih retarda nije dobar.
3 gola smo mogli zabiti u prvom poluvremenu retardi retardirani, Mirvicu ako ne otjeras idiote iz kluba mrs i ti boli me qrcina koliko si para dao!
3 gola smo mogli zabiti u prvom poluvremenu retardi retardirani, Mirvicu ako ne otjeras idiote iz kluba mrs i ti boli me qrcina koliko si para dao!
Ja ne znam sta se desava sa nama i drugim poluvremenom. Prvo ih ubijea ,mogli smo dati 2 gola a drugo katastrofa. Gdje su izmjene ? Pa 2022 nama igra Oremuš,dal ,ahmo i hebibovic. Mirvicu prvo njih otjeraj aa dovodi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
E tako ga i mi dojkimo sa tvojim ženama u klubu i ženama na terenu...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Majstorski smo koeficijent ukanalali za ove dvije godine
Nemam rijeci, sta pozeliti, razbiti, opsovati.. Odoh na spavanje, odnosno odoh na zmirenje jer spavanja nema
NEMA NAZAD
I bez ovog debila smo igrali Evropu, goni ga u pi.zdu materinu
Kloc obicni.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ako je to uslov da ode, isplati se kredit dignuti i snimiti video u Universal studiju, platit da se emituje svaki dan na najvećim svjetskim medijima.
PS ja sam za to da se u sljedeću sezonu uđe sa komplet juniorima, neće ispasti iz lige garantujem životom, ja ove kvazifudbalere ne mogu vise gledat, nek idu svi u...i stručni štab i uprava i cijeli tim komplet. Juniore (bez Dzene naravno) i lagano.
Pustite se Mirvica ,sta je on kriv? Da otjera u pola sezone 10 igrača? Psujte dalu majku i hebibovicu a njemu nemojte
FC United Of Manchester !
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kraj koji najbolje opisuje našu sezonu...
Ovčini od prečku uđe u gol, Dalov penal se odbije golmanu od leđa pored gola..
Ovčini od prečku uđe u gol, Dalov penal se odbije golmanu od leđa pored gola..
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, OzmoodPinglewood, supervizor, Vanja8 i 49 gostiju.