FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U ekipi imamo bar 10 igrača da moraju oticie. Hoće li iko imati muda i sam otići na svoju štetu a ne da mu klub isplati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Jeste li vi realni da pljujete Mirvica, covjek je dosao izvukao nas iz ****, dao im je dobre plate, premije su obećane, ljudi se natovare i na ovu novu direktoricu a to su stvari koje najmanjeg utjecaja imaju na ovo sto se desava, imamo realno i na papiru ekipu Sigurno najbolju u ligi.brojjedan je napisao/la: ↑19 maj 2022, 23:22Zašto je tu gdje jeste, FK Sarajevo
Novi predsjednik popisa i otjera trenera Sablica jer mu nije igralo mladunce
Novi predsjednik popisa novog trenera i natjera ga da igra mladunce jer ce ga nalupati zalizani
Novi predsjednik popisa novog trenera zato sto je ovaj suspendovao jednog od legendi kluba (krle, hebib, glupovac...)
Novi predsjednik pravi festu sa kuravama iz kluba pred derbi
Novi predsjednik ogleda u soljicu, javno, sa plavim go.nom hoce li mu klub pobjediti
Novog predsjednika gledaju igraci kako to sve radi ...
Što smo mi?
Ko smo mi?
FK Sarajevo trenutno predstavljaju jos samo navijaci...i to svi mi, i Istok (koji s pravom trenutno psuje) i Sjever (posebno) i Zapad.
Ostalo je sve kyrac goli...
I ne smijemo im dopustiti da nam ga ovakvi i slicni ljudi otmu...fuujj
Sad treba odrediti trenera i naci SDa koji ce da sklope ekipi za iducih sezonu, da prodju pripreme sa ekipom pa da vidimo sta ce biti iduce godine.
**** vas Instagram, sta me boli **** za marketingom
U prvom dijelu se utakmica morala riješiti. Sada treba izvršiti veliki remont i sezonu krenuti kako treba. Mirvić radi sve pogrešno, još ćemo mi lutati.
Pozdrav do nekih boljih vremena.

Ma brate stranac i velike pare jbg.Ako cemo stranca trebamo boljeg Bgm.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 maj 2022, 23:16Sta fali brate Lazicu?Momak skroz korektan,danas skoro bez greske.Protiv Zelje odigrao utakmicu zivota.Van terena isto veliki gospodin i profesionalac.Trenutno je u formi u kakvoj je bio u prvom mandatu.Nikada ne pravi neke belaje ni ispade i po meni je zasluzio produzenje ugovora kad su isti dobili mutavi Hebibovic,Merso od 37 godina,Krle...mma_hz je napisao/la: ↑19 maj 2022, 23:07Vakat je da i ja pocnem pricati pricu koju svi vrte a to je da nam je potreban skroz remont ekipe.Znaci sa najmanje 15 tak igraca nazalost se treba nekako dog da idu ovo ljeto.
Redom Lazic,Dupovac,Hebibovic,Secerovic,Bodul,Velkoski,Ahmetovic,Palic,Oremus,Kobiljar,Cmiljanic,Bagaric,uz odlaske Pidre,Sabana i Djokanovica i naravno KaRinic golman ako je jos tu.
Mogu ostati Dizdarevic,Mujakic,Kapic,Suljic,Avramovski,Dal i Catakovic.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Daj ne serite, kad je pocela sezona, dali bi lijevo mudo za ove igracespezial je napisao/la: ↑19 maj 2022, 23:26Ali nase strasno pojacanje catakovic nema mjesta medju 16 igraca koji su dobili sansu igrati![]()
Pokenjam se ovom strucnjaku menadzeru kepciji u labrnju, umjesto da nam je doveo 5 trkaca da preoru teren, on doveo sminkere suljica, secerovica, mujakica, catakovica koji ne mogu duze od 7 minuta trcat, i avramovskog koji ne moze svezat poluvrijeme ozbiljnog fudbala bez da se povrijedi.
Dodaj na to invalide koje smo vec imali u vidu merse hebe dupovca bodula i krleta, uz neizostavne palica i kobiljara, horor!
Dal varesanovic i oremus pucaju penale. Pa dudic da je biro ne bi bolje izabro![]()
Na stub srama treba ove debile od igraca rijetko koja generacija je uspjela da se ne plasira u evropu
Iskreno prema prikazanoj igri kroz cijelu sezonu i nismo zaslužili Evropu a naročito uz sve ove turbulencije oko trenera, vlasnika i sl. Mi smo Evropu morali izboriti kroz ligu, od početka smo se oslonili na kup a vidjeli smo vcrs kako se završilo. Moza sve ovo i nije lose ako ce donijeti neke sistemske promjene. I jos jednom nije kriv Sablic, ni Vasoski ni Dzeno krivi su Hebibovic Velkoski, Ahmetovic, Dupovac I kompanija, godinama nas hebu i jos ih Sabra nagri ovim ugovorom, ma bježi. Sportski direktor je pod moranjee koliko sutra.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
**** ga Mirvic i sve kad vidim da je Ayla stavila na instagram “CEO @fksarajevo”.
Slika Hebibovica kao kapitena to je ujedno slika i prilika naseg tima od morala,karektera i igre
-
- Kontakt:
Sunce ti yebem, sa Omarom Pršešom i yebenim Mehmedom Ćosićem ljudi slave. Uspiju se sačuvati i dobiti na penale.
Pa fuj.
Nije meni žao njih i kluba. Meni je žao onih ljudi što smo se sakupili, ostavili sve svoje obaveze, na 90 minuta poderali i grlo i dlanove i na kraju ništa. Fuj. Oni će večeras mirno svi zaspat i čekat kraj mjeseca da poprave svoj finansijski saldo.
Jedna jedina utakmica kad su trebali sakupit mu.da i pokazat ih na terenu. Znači jedna jedina i ni to nisu u stanju.
Pa fuj.
Nije meni žao njih i kluba. Meni je žao onih ljudi što smo se sakupili, ostavili sve svoje obaveze, na 90 minuta poderali i grlo i dlanove i na kraju ništa. Fuj. Oni će večeras mirno svi zaspat i čekat kraj mjeseca da poprave svoj finansijski saldo.
Jedna jedina utakmica kad su trebali sakupit mu.da i pokazat ih na terenu. Znači jedna jedina i ni to nisu u stanju.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Da su prošle godine u januaru bile ove pare kao sad u klubu, osvojila bi se dupla kruna, a na jesen igrale grupe Konferencijske lige. Vjerovatno bi sad slavili novu duplu krunu i planirali možemo li u grupnu fazu Evropa lige sad, al ybg. Cirkus od kluba je napravljen u zadnjih godinu dana, sve su srozali, a posebno u zadnjih pola godine.napoleon72 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 21:57Ma Mirvic je ubleha. Sto kaze jedan brat, pametna i inteligentna osoba se ne moze slucajno okruzit ublehama i kriminalcima, zna on jako dobro koga dovodi. Ova Ajla za pare reklamirala Magodu preko ZOI84, sad isto radi predsjedniku, reklamira ga preko FKS. Otkako je dosao, brukamo se na svim poljima.
Samo poredjenja radi, sjetite se eksplozije kluba kad je Tan dosao, pa onda poslije i Nam, u roku 2-3 mjeseca nagli rast na svim poljima. Mirvic dosao, mi pali na svim poljima, nista bolji klub nismo nego u martu prosle godine. Samo je tuga jos veca jer su plate ogromne.
Najbolji put je mijenjati trenere svaka 2-3 mjeseca a Hebib i Velkoski neka igraju.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kako neki ofirno pišu. Haha. Joj, presmiješno
Tačno vidiš kako nije došao ovdje da piše ko navijač FKS, nego da mu je drugi motiv

Tačno vidiš kako nije došao ovdje da piše ko navijač FKS, nego da mu je drugi motiv

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Baš ružan osjecaj, bolji smo danas bili al djaba ostali smo kratki rukava. Velez razvikana ekipa, vise sretno nego spretno su nas dobili. Mi moramo počistiti ekipu imamo puno nespremni i istrošeni igraca. Od ove ekipe moze se ostaviti 10 tak igraca dovesti 3-4 prava i ostalo popunjavati s juniorima.
Po Hebibu ce sve stadion zvati, koliko je nas taj covjek zaduzio.
You are someone else I am still right here
- PapirnaMarka
- Kontakt:
I ide sad standardni, vec poznati scenarij:
- Dovedi novog trenera
- Otjeraj nekoliko igrača
- Dovedi bruku novih igrača
- Počni sezonu sa neuigranom ekipom (jer ko može novih 10 igrača uigrat za mjesec)
- Uveži par loših rezultata
- Otjeraj trenera
- Dovedi novog trenera
- Dovedi nove igrače
- Igraj sa neuigranom ekipom opet
- Syebi sezonu
I idemo opet novi krug. Nismo se metra pomakli od 2012. Svaka uprava isto radi i isto griješi, od Dine, preko Sabrine, pa sad do Ismira.
- Dovedi novog trenera
- Otjeraj nekoliko igrača
- Dovedi bruku novih igrača
- Počni sezonu sa neuigranom ekipom (jer ko može novih 10 igrača uigrat za mjesec)
- Uveži par loših rezultata
- Otjeraj trenera
- Dovedi novog trenera
- Dovedi nove igrače
- Igraj sa neuigranom ekipom opet
- Syebi sezonu
I idemo opet novi krug. Nismo se metra pomakli od 2012. Svaka uprava isto radi i isto griješi, od Dine, preko Sabrine, pa sad do Ismira.
Zadnja izmjena: PapirnaMarka, dana/u 19 maj 2022, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Uscuplicu treba zabraniti da nas vodi i na ove preostale dvije utakmice. Neka ide sam hodati po planinama, taman je za toga.HeraklitMracni je napisao/la: ↑19 maj 2022, 23:15Das mu šansu on odmah vrati svoje havere , mislim da je Dženan svoje zavrsio , Hebib , Ahmet i slični dosta
Dizdarevića prodati odmah, ako ga neko hoće. I otjerati 15 igrača, zamoliti Vinka da se vrati.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, enzo1, Grbavac, mire971, misstianopenaldo, nedimmmm1337, NeSamSafetee, SamoDaKazeem, Sarajevo_BiH, ShofaII, skoJaa, Tarapi, Tatamata1946, Vanja8 i 159 gostiju.