FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

benko21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la benko21 » 19 maj 2022, 23:59

Ovdje treba izaci Mirvic s novim trenerom na press i reci ove godine fokus nam je da afirmisemo sto vise akademaca u prvi tim ali da to bude pokazano na terenu a ne ono deklarativno smo za mlade a ovamo ne terenu druga prica

Ove igrace kojima isticu ugovori se zahvaliti,vidjeti za ove tipa Hebiba i ostalih pokusati dogovorit raskid ugovora na obostrano zadovoljstvo.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 20 maj 2022, 00:00

Mersudinu i Hebibovicu produžiti ugovore!!!!

Meeeeersooooo
Meeeeeeeersoo

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 20 maj 2022, 00:00

Nevjerovatno koliko plitki mozgovi tipkaju postove ovdje. Ili ste plitki ili to radite sa namjerom.

Znači, kriv je Mirvić, koji je tu par mjeseci tek. Koji je uskočio, dao keš, spasio klub na neki način, uvezao se sa Kepčijom koji je napravio neke fine izlazne transfere... itd itd. Ali nisu krivi Hebib, Krle, Šaban, nisu krivi oni koji su produžavali ugovore igračima koji su odavno trebali biti daleko od našeg kluba. Nije kriva Sabrina koja nas je unazadila 5 godina, nije kriv Hadžija zbog promašenih pojačanja i talova itd itd.

Znači, čovjek za ovo vremena što je u klubu, još uvijek nije uspjeo da rasčisti sve lopovluke i gluposti koje su ostavili ovi prije njega, a kamo li da počne da radi sistemski i transparentno.
Uostalom, za šta vi njega krivite konkretno ?
Vasoskog je preporučio Kepčija lično, ni tu Ismir nije na svoju ruku radio. Ne vjerujem da je čovjek mađioničar pa da za 7/8 mjeseci može od nas napravit PSG.

Od ove utakmice večeras treba da počne remont, kako u igračkom tako i u administrativnom segmentu.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 maj 2022, 00:04

ajdohordas je napisao/la:
20 maj 2022, 00:00
Nevjerovatno koliko plitki mozgovi tipkaju postove ovdje. Ili ste plitki ili to radite sa namjerom.

Znači, kriv je Mirvić, koji je tu par mjeseci tek. Koji je uskočio, dao keš, spasio klub na neki način, uvezao se sa Kepčijom koji je napravio neke fine izlazne transfere... itd itd. Ali nisu krivi Hebib, Krle, Šaban, nisu krivi oni koji su produžavali ugovore igračima koji su odavno trebali biti daleko od našeg kluba. Nije kriva Sabrina koja nas je unazadila 5 godina, nije kriv Hadžija zbog promašenih pojačanja i talova itd itd.

Znači, čovjek za ovo vremena što je u klubu, još uvijek nije uspjeo da rasčisti sve lopovluke i gluposti koje su ostavili ovi prije njega, a kamo li da počne da radi sistemski i transparentno.
Vasoskog je preporučio Kepčija lično, ni tu Ismir nije na svoju ruku radio. Ne vjerujem da je čovjek mađioničar pa da za 7/8 mjeseci može od nas napravit PSG.

Od ove utakmice večeras treba da počne remont, kako u igračkom tako i u administrativnom segmentu.
:hmmmmm:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 maj 2022, 00:05

Dasmo mi od pocetka sezone ovako mi tabelarno osvoili evropu a kup bi uzeli..

Pogledajte sve ekipe od 2002 godine pa do 2022 koje su bile prvaci, vidjecete da su to ekipe u 99% slucajeva bile poletne i imale su kondiciju..

Ovi sto govori dudic uvidio slabosti i onda uveo igrace i dominirao.. to je dokaz i posle utakmice da se zakljucit da je to bio veliki promasaj, velika kocka..

Ko misli da bi velez nas dobio da smo mi poveli 1-0 ili 2-0 a imali smo 2 [•100% sanse u prvom poluvremenu, ako je ostalo 0-0 u drugom gdje su bili dominantni i kad nisu bili pod pritiskom i kad su pravili velike greske i u tim uslovima zamislite sta bi radili kod 1-0 ili 2-0. Sto se tice Dzene nemamu se sta prigovorit. Dudic je pokazao da je ispod prosjecan trener jer ponovo kazem 3 godine u klubu imaju finu podrsku nemaju nikakav pritisak od navijaca ili da moraju imat nekakav uspjeh (opstat u ligi), tu je lahko radit i lahko imat neki rezultat..al ako velezu odgovara(a odgovara im) uredu, al nemozese ovde pricat kako je fedja pojeo dzena i razvalio nas velez fedja uvidio neke mane itd.. rezultat je nio 00 sigurno sad kad sve sagledas da smo poveli 1-0 u prvom poluvremenu uzeli bi kup a imali sansu zato..

Takodje dokazali smo da smo navijaci rezultata ne kluba sramota..

Mi ako prokockamo ISMIRA mi cemo zavrsit ko celik..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 maj 2022, 00:07

bibula je napisao/la:
19 maj 2022, 23:53
fera je napisao/la:
19 maj 2022, 23:51
Po Hebibu ce sve stadion zvati, koliko je nas taj covjek zaduzio.
Stadion “Anel Hebibovic Heba”
Da nam je jos oar igraca kao on bili bi redovan ucesnik grupne faze :mrgreen:
You are someone else I am still right here

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 maj 2022, 00:10

Bravo, to i jest naš problem sto ne znamo pronaci krivce. To jest udri po svemu, svi su krivi i ko jest i ko nije, sve tjeraj. A nije baš tako, evo i veceras mi smo izdominirali velez znaci ima tu materijala, treba dobro izvagati sta ne valja i odstraniti a dobre momke ostaviti. Kako igrace, tako je i s upravom. Kljuc je pronaci trenera kojem cemo dati mandat 3 godine i ne dirati ga pa sta god da se desi, samo probaj jednom da imamo kontinuitet s trenerom.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 maj 2022, 00:12

Danas su trebali da grizu,udaraju,da ginu za svaku loptu ali balerine to nisu uradile. Mirvicu,moras baletanima objasniti za koga igraju,da za ove bravure nece biti plata,moras pokazat autoritet i poslat odredjene balegare na tribinu da znaju na cemu su,i sto je najbitnije moras naci ljude iz sporta,sa vezama

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 20 maj 2022, 00:17

Znas za sta ga krivim? Sto mu Klub vise sluzi za samopromociju nego bilo sta drugo, sto se okruzio retardima i glupacama (citaj sfk) koji/e samo gledaju da se ogrebu i uzmu neku paru, sto se bruka (citaj video sa sejom brajlovicem j.ebo mu zeljo nenu njegovu), sto se ponasa isto onaj debeli klinjo na igralistu cija je lopta pa sto mu nije po volji uzme je i duri se. Svaka cast, usao si u Klub, odlucio si pumpati pare ali ako vec hoces neku dobit od toga nadji ljude strucne oko sebe koji ce voditi sve kako treba. Pogledaj samo nase objave po mrezama, isto da se neko za.**** u paintu.

O fudbalskom segmentu i da ne pricam, toliko je sve truhlo u i oko Kluba da to postaje nepodnosljivo. Retardi koji imaju snage za 45 minuta fudbala, a nakon toga isto krepale macke, igraci sa pivskim stomacinama, igraci koji nemaju ni jedan promila fudbalske ili bilo kakve inteligencije uopste kojima je FK Sarajevo je.beni vrhunac te jadne karijere. Fuj, fuj i fuj, samo nek se strucni stab mijenja al nek heba vedri i oblaci, j.ebo ga dan kad je obukao nas dres. Kako njega tako i 70% "igraca".

Jedina svjetla tacka danas - Horde zla!
Zadnja izmjena: leo1946, dana/u 20 maj 2022, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
1946-1987

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 20 maj 2022, 00:17

Dođe čovjek u momentu kad nam visi sezona, tužbe od igrača, plate... upumpa milionski iznos, stabilizuje nas i najavi dodatna ozbiljna ulaganja, ovdje ga raja proziva za svaki mogući detalj do kojeg dođe.

Mi smo fakat zaslužili onog turčina iz Čelika da nas uzme pod svoje pa da igramo sa Mošćanicom za dvije godine.
Samo naprijed Saraj'vo!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 20 maj 2022, 00:18

zagor1987 je napisao/la:
20 maj 2022, 00:12
Danas su trebali da grizu,udaraju,da ginu za svaku loptu ali balerine to nisu uradile. Mirvicu,moras baletanima objasniti za koga igraju,da za ove bravure nece biti plata,moras pokazat autoritet i poslat odredjene balegare na tribinu da znaju na cemu su,i sto je najbitnije moras naci ljude iz sporta,sa vezama
Prvih 15/20 minuta odlično. Onako treba da izgleda pravo Sarajevo u svim utakmicama. Bilo je i borbe i želje i htijenja, pokušavali i napadali sa svih strana, bilo i prilika. Nakon prvih 20 minuta mislio sam strpat ćemo 2 komada do poluvremena i kasnije mirno kraju privest.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 20 maj 2022, 00:22

Nije da se nisu borili i zalagali. Problem je sto su njihovi dometi toliki koliki su, da to sve lici na ovo na sta lici.
Malo ko od njih moze osjetno bolje. To je poenta. A ne htjenje i borbenost, barem ne na ovoj utakmici.
- FKS -

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 20 maj 2022, 00:23

Lazic, Bodul, Cmiljanic i Bagarić su igrači kojima istice ugovor na kraju sezone, vidjeti sa Ahmetovicem, Dupovcem, Valkoskim, Hebubovicem, Cmiljanicem, Palicem i Oremusom ako moze da se dogovori neki sporazumni raskid ugovora barem pola para da im se isplati ako treba samo nek idu.
Pidro ide, Sabanovic, Dizdarević, Djokanovic i Varesanovic ako mogu nekom da se uvale ovi za neke pare bilo bi super.
Dovesti SDa i trenera koji ce da rade skupa i da prave ekipu oko Mujakica, Kapica, Suljica, Avramovskog i Catakovica, gurnuti Traku, Ramica i mozda ove bekove iz akademije Jovasevica i Mulalica i dovesti nekih 5 6 novih igrača, proci kroz pripreme sa njima ali da trener bude neko ko ce im nabiti malo kondicije i polako u iducu sezonu

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 maj 2022, 00:25

Ma najmanje 90% navijaca nije ocekivalo da cemo uzeti Kup,uostalom 1 utakmica sve je tu moguce.
Razocarenje je zbog neizlaska u Evropu,gubitka ogromnog novca zbog toga i generalno loseg stanja u klubu,lutanja sa igrackim kadrom,dovodenje raznoraznih ubleha u klub i akademiju itd. Klub koji vodi milioner,koji daleko najvise izdvaja za plate igraca i koji je po tm- najvrijedniji nece igrati Evropu…najblaze receno bruka i sramota.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 20 maj 2022, 00:25

leo1946 je napisao/la:
20 maj 2022, 00:17

Znas za sta ga krivim? Sto mu Klub vise sluzi za samopromociju nego bilo sta drugo, sto se okruzio retardima i glupacama (citaj sfk) koji/e samo gledaju da se ogrebu i uzmu neku paru, sto se bruka (citaj video sa sejom brajlovicem j.ebo mu zeljo nenu njegovu), sto se ponasa isto onaj debeli klinjo na igralistu cija je lopta pa sto mu nije po volji uzme je i duri se. Svaka cast, usao si u Klub, odlucio si pumpati pare ali ako vec hoces neku dobit od toga nadji ljude strucne oko sebe koji ce voditi sve kako treba. Pogledaj samo nase objave po mrezama, isto da se neko za.**** u paintu.

O fudbalskom segmentu i da ne pricam, toliko je sve truhlo u i oko Kluba da to postaje nepodnosljivo. Retardi koji imaju snage za 45 minuta fudbala, a nakon toga isto krepale macke, igraci sa pivskim stomacinama, igraci koji nemaju ni jedan promila fudbalske ili bilo kakve inteligencije uopste kojima je FK Sarajevo je.beni vrhunac te jadne karijere. Fuj, fuj i fuj, samo nek se strucni stab mijenja al nek heba vedri i oblaci, j.ebo ga dan kad je obukao nas dres. Kako njega tako i 70% "igraca".

Jedina svjetla tacka danas - Horde zla!
Ali brate kakvu samopromociju ? Pa čovjek ima izgrađen kakav takav ugled u Americi, tamo je i zaradio sav taj keš, šta će mu promocija u ovoj popišanoj državi, na kraju krajeva kome da se ovdje promoviše
To se slažem da se okružio glupačama i to mu ja jedino i zamjeram. Što se tiče stručnih ljudi eto pokušano je sa Kepčijom i sam on je rekao da ima previše obaveza i ne stiže sve.
Ovo za igrače ne treba ni pisati. 90% njih on nije doveo, a nemoguće je bilo svih njih se riješiti prije početka ove polusezone.
Po meni je premali period prošao da bi on mogao neke aman velike stvari uradit da se toliko situacija promjeni na bolje.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 20 maj 2022, 00:26

Mrzim sam sebe 🤣 kakav debil 🤦‍♂️
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 maj 2022, 00:30

Ma imali smo 5 odlicni situacija u prvom poluvremenu.
Kapić sut s 16 metara malo kraj stative.
Hebibovic sam na povratnoj isto milimetri pored gola
Mujakic 3 na 1 umjesto da doda on oklijeva pa u golmana. Kapic sut s penala kad su blokirali na liniji, Suljic promasuje odbijanac na prazan gol. Još je tu bilo ubacaja, kornera, centarsuteva, bas smo ih ubili prvo poluvrijeme, Oni nista nisu napravili. Drugo puno lošije pali smo snagom oni se malo podigli imali neke prekide 2 polu sanse, mi mozda jednu i to je to sto se tice 90 min

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 20 maj 2022, 00:31

Nek se oni nama smiju na treningu, Bože moj ima iduća sezona.
🇵🇸

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 20 maj 2022, 00:40

Ismiru samo zamjeram gluposti "izvan ureda", sta ce ti sjedenje pored Bakira? Sta ce ti onakva sprdnja sa Brajlovicem i gatanjem u toz od kafe, pa daj malo

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 maj 2022, 00:41

Ajd kad njima nije vokri nema veze,manje cu ih gledat utakmica a oni evropu neka na tv gledaju svakako im je mrsko igrat i trcat

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, skoJaa, Vanja8 i 53 gosta.