udario Salihamidzica na poluvremnu protiv Francuske na Kosevu
Brazzo se vise nikad nije vraito u repku
ja letio sa njim dan poslije sa aerodroma u Sarajevu
covjek u soku bio od Spahica
ali kome valja neka ga dovede
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
udario Salihamidzica na poluvremnu protiv Francuske na Kosevu
supernapoleon72 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 09:01Bas suprotno, znam ga i znam da je prije svega velika ljudina i covjek sa karakterom.
najbolje pljuvace sa Istoka direkt u upravunapoleon72 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 09:18Nama i treba kabadahija poput Emira.
Zato dovest nekog ko ce za vrat hvatat ako treba. Bosnjo samo jezik batine razumije, na lijep nacin niko nista ovdje nije postigao.
dati nekome sansu dvije godinebordobijeli je napisao/la: ↑20 maj 2022, 09:23Mozemo mi dovesti koga hocemo al ako ne bude strpljenja i kontinuiteta djaba velika imena.
Nije ljudina nego je supcina na kvadratLutakSutko je napisao/la: ↑20 maj 2022, 09:23supernapoleon72 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 09:01Bas suprotno, znam ga i znam da je prije svega velika ljudina i covjek sa karakterom.
divno
jedva cekam da te demantujem nakon sto napravi haos u klubu
a pravio ga je gdje je stigao
j.e.b.o vas emir spahic s.m.e.c.e od covjeka
e taman to i trebamoLutakSutko je napisao/la: ↑20 maj 2022, 09:21udario Salihamidzica na poluvremnu protiv Francuske na Kosevu
Brazzo se vise nikad nije vraito u repku
ja letio sa njim dan poslije sa aerodroma u Sarajevu
covjek u soku bio od Spahica
ali kome valja neka ga dovede
Ono sto sam ja vidjeo u posljednjim utakmicama, naš problem je kondicija i istrošeni igraci. Vecina nije adekvatno spremna a jedan dio igraca je istrošen jednostavno godine cine svoje. Protiv zrinjskog prvo ok u drugom raspad, Zeljo i Velez isto prvo top u drugom pad. Ne mogu izdrzati tempo utakmice, a to je kljucno u sadašnjem fudbalu.hurem je napisao/la: ↑20 maj 2022, 09:454 trenera na klupi Sarajeva u posljednih godinu dana maltene...previše je. S dr.strane kasno se pozdravljalo s nekima.
Ne moze se reci da nemamo ekipu za prve 3 pozicije.
Neophodno je pronaći ofanzivnog trenera, ako se tako može nazvati. Mirvic treba otići Kodri i moliti ga da preuzme Sarajevo.
Sarajevo je defanzivno dobro izgledalo...tamo i gdje su primili više od 1-og gola to je usljed crvenog kartona i igranja s igračem manje.
Ofanziva je totalno zakazala i tu leži ključ neuspjeha i u ligi i u kupu, što smo mogli i sinoć vidjeti.
Bit ce interesantno ljeto s obzirom da se ne igraju evropske utakmice i teže ces privući neka imena.
Da smo u prvim poluvremenima znali iskoristiti sanse u ovoj polusezoni bili bi u top 3. Kondicija nam je najgora. Pola igraca ne moze vise od 60 min igratibordobijeli je napisao/la: ↑20 maj 2022, 09:57Ono sto sam ja vidjeo u posljednjim utakmicama, naš problem je kondicija i istrošeni igraci. Vecina nije adekvatno spremna a jedan dio igraca je istrošen jednostavno godine cine svoje. Protiv zrinjskog prvo ok u drugom raspad, Zeljo i Velez isto prvo top u drugom pad. Ne mogu izdrzati tempo utakmice, a to je kljucno u sadašnjem fudbalu.hurem je napisao/la: ↑20 maj 2022, 09:454 trenera na klupi Sarajeva u posljednih godinu dana maltene...previše je. S dr.strane kasno se pozdravljalo s nekima.
Neophodno je pronaći ofanzivnog trenera, ako se tako može nazvati. Mirvic treba otići Kodri i moliti ga da preuzme Sarajevo.
Sarajevo je defanzivno dobro izgledalo...tamo i gdje su primili više od 1-og gola to je usljed crvenog kartona i igranja s igračem manje.
Ofanziva je totalno zakazala i tu leži ključ neuspjeha i u ligi i u kupu, što smo mogli i sinoć vidjeti.
Bit ce interesantno ljeto s obzirom da se ne igraju evropske utakmice i teže ces privući neka imena.
Pa to vise govori da i nije toliko do trenera nego od previse skarta. Najvise mi je zao igraca koji fkt nisu losi ali ih gusi ostatak ekipe. Treba zaliti za koeficijentom europskim jer smo ga bili fino nakucali, ali opet ko zna mozda je ovo dobar samar svima da se fino sjedne i spremi iduca sezona. Imaju vremena ne igraju europu, dobar trener i mora se igracki kadar popraviti dosta ovo ljeto. Nadam se da ce bar trako i tarik ramic biti malo vise uzeti u obzir vec od pocetka sezone. Tu su svakako sahinovic, irfan ramic i nez koliko ce racunati novi trener na ostale juniore. Na ljeto moramo dovesti lijevog beka sigurno, desnog isto ako ode sabanovic jer na oremusa i hebu nmgu ni u snu vise racunati...Treba dobar stamen stoper da donese usput samopouzdanje svojom sigurnoscu i mujakicu i traki... kapica i andreja bih ostavio u vezi iako je izgledno da andrej odlazi. Ne bih imao nista protiv da u napadu ostanu suljic, dal i avramovski uz dovodjenje kvalitetnog golgetera koji bi sinoc sigurno zabio bar jedan gol. I nemamo sirinu na krilima to se vidjelo cim se avramovski povrijedio da smo to morali krpiti raspalim igracima.hurem je napisao/la: ↑20 maj 2022, 09:454 trenera na klupi Sarajeva u posljednih godinu dana maltene...previše je. S dr.strane kasno se pozdravljalo s nekima.
Dženo je rekao da su se igrači dogovorili ko će pucatimnon46 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:05Prvo, ko god misli da je Ismir kriv za ono sinoć je debil.
Drugo, svi MI (prvi ja) koji smo tjerali Vinka, Gorana ili Aleksandra smo debili.
Treće, igrači su zaslužili pred svaku tekmu da se ode u Butmir i da se lekcija očita (ne fizički naravno).
Četvrto, zna li neko na koji način se izabralo ovih pet igrača da pucaju? Je li bilo ko digne ruku ili je ranije odlučeno? Ako se dizala ruka, pichke su i Dupovac i Bagarić što kao iskusniji i stariji nisu pucali prije Oremuša koji lopte nije dohvatio kako treba ove polusezone ili Dala. Ako je ranije odlučeno, onda yebiga.
Peto, penali nisu lutrija, udari je ko Asmir ili Adnan i da su dvojica na golu ne bi je skinuli, dakle il znaš, il ne znaš, kakva sreća i lutrija, šta treniraš čitav život ako penal ne znaš zabit.
Šesto, DARKO LAZIĆ!
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, Serha i 11 gostiju.