FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

LutakSutko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la LutakSutko » 20 maj 2022, 09:21

donDondon je napisao/la:
20 maj 2022, 09:10
Ovo za Spahica takodjer covjek koji je vedrio i oblacio u svlacionici repke,u pola klubova vezan za afere
udario Salihamidzica na poluvremnu protiv Francuske na Kosevu
Brazzo se vise nikad nije vraito u repku
ja letio sa njim dan poslije sa aerodroma u Sarajevu
covjek u soku bio od Spahica

ali kome valja neka ga dovede

LutakSutko
Kontakt:

Post Postao/la LutakSutko » 20 maj 2022, 09:23

napoleon72 je napisao/la:
20 maj 2022, 09:01
Bas suprotno, znam ga i znam da je prije svega velika ljudina i covjek sa karakterom.
super
divno
jedva cekam da te demantujem nakon sto napravi haos u klubu
a pravio ga je gdje je stigao

j.e.b.o vas emir spahic s.m.e.c.e od covjeka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 maj 2022, 09:23

Mozemo mi dovesti koga hocemo al ako ne bude strpljenja i kontinuiteta djaba velika imena.

LutakSutko
Kontakt:

Post Postao/la LutakSutko » 20 maj 2022, 09:25

donDondon je napisao/la:
ko god napise ista protiv Ismira taj je budala ili neki isfrustrirani drvosjeca
ja sam pogrijesio
cijenim Ismira
mrzim Bakira
kad sam ga vidio sa njim, u afektu sam napisao da se gubi
izvinjavam se

LutakSutko
Kontakt:

Post Postao/la LutakSutko » 20 maj 2022, 09:28

20 maj 2022, 09:18
Nama i treba kabadahija poput Emira.
Zato dovest nekog ko ce za vrat hvatat ako treba. Bosnjo samo jezik batine razumije, na lijep nacin niko nista ovdje nije postigao.
najbolje pljuvace sa Istoka direkt u upravu
i dati im puno para :urnebes:
da ih Tan i Ismir pripaze

LutakSutko
Kontakt:

Post Postao/la LutakSutko » 20 maj 2022, 09:31

bordobijeli je napisao/la:
20 maj 2022, 09:23
Mozemo mi dovesti koga hocemo al ako ne bude strpljenja i kontinuiteta djaba velika imena.
dati nekome sansu dvije godine

zatvoriti Istok na dvije godine (pozeljno i duze)
pandemija je pokazala da se igralo bolje bez psovanja mrtvih majki

istrpiti Traku i ostalu djecu uz neke starije koji vrijede

uvesti reda u klub
da nam se ne dovode ranjeni Cmiljanici i slicni

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 20 maj 2022, 09:37

LutakSutko je napisao/la:
20 maj 2022, 09:23
20 maj 2022, 09:01
Bas suprotno, znam ga i znam da je prije svega velika ljudina i covjek sa karakterom.
super
divno
jedva cekam da te demantujem nakon sto napravi haos u klubu
a pravio ga je gdje je stigao

j.e.b.o vas emir spahic s.m.e.c.e od covjeka
Nije ljudina nego je supcina na kvadrat

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 20 maj 2022, 09:42

sad ni spahic ne valja hahahhaha
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 maj 2022, 09:43

LutakSutko je napisao/la:
20 maj 2022, 09:21
donDondon je napisao/la:
Ovo za Spahica takodjer covjek koji je vedrio i oblacio u svlacionici repke,u pola klubova vezan za afere
udario Salihamidzica na poluvremnu protiv Francuske na Kosevu
Brazzo se vise nikad nije vraito u repku
ja letio sa njim dan poslije sa aerodroma u Sarajevu
covjek u soku bio od Spahica

ali kome valja neka ga dovede
e taman to i trebamo :kafa:
inače, dok je spahic "vladao svlacionicom" ginulo se na terenu i islo na svjetsko prvenstvo
Danas nam svlacionicu vode .... fini, pa vidimo gdje smo

ja da se pitam klub bi bio ko ZATVOR, pa ko hoce da potpise, potpise
šnjure, bureci, pizze i mrvica bi im bili zabranjeni da razmisljaju o njima a ne da trpaju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 20 maj 2022, 09:44

ovom je spahic negdje udario par samara, ne vidim drugo objasnjenje :rol:

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 20 maj 2022, 09:44

ma Hadzibegić SD Susić ŠSŠ

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 maj 2022, 09:45

4 trenera na klupi Sarajeva u posljednih godinu dana maltene...previše je. S dr.strane kasno se pozdravljalo s nekima.
Ne moze se reci da nemamo ekipu za prve 3 pozicije.
Neophodno je pronaći ofanzivnog trenera, ako se tako može nazvati. Mirvic treba otići Kodri i moliti ga da preuzme Sarajevo.

Sarajevo je defanzivno dobro izgledalo...tamo i gdje su primili više od 1-og gola to je usljed crvenog kartona i igranja s igračem manje.
Ofanziva je totalno zakazala i tu leži ključ neuspjeha i u ligi i u kupu, što smo mogli i sinoć vidjeti.

Bit ce interesantno ljeto s obzirom da se ne igraju evropske utakmice i teže ces privući neka imena.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 20 maj 2022, 09:53

ni Kodro ni Susic ni VUle ne igraju ofanzivno. Sve je na silu to. Sreca je pa sezona odmah skoro krece,nema puno odmora iako bi i to ukinuo ovim balerinama. Treba pokusati Tatara vratiti jer znate kako smo igrali sa njim.

Iskreno ja ne znam da li je Dudic za nas. Nista posebno Velez ne igra samo sto imaju zajednistvo i ginu na terenu a to je nesto sto nam je najvise potrebno
Zadnja izmjena: FCUM, dana/u 20 maj 2022, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 maj 2022, 09:57

hurem je napisao/la:
20 maj 2022, 09:45
4 trenera na klupi Sarajeva u posljednih godinu dana maltene...previše je. S dr.strane kasno se pozdravljalo s nekima.
Neophodno je pronaći ofanzivnog trenera, ako se tako može nazvati. Mirvic treba otići Kodri i moliti ga da preuzme Sarajevo.

Sarajevo je defanzivno dobro izgledalo...tamo i gdje su primili više od 1-og gola to je usljed crvenog kartona i igranja s igračem manje.
Ofanziva je totalno zakazala i tu leži ključ neuspjeha i u ligi i u kupu, što smo mogli i sinoć vidjeti.

Bit ce interesantno ljeto s obzirom da se ne igraju evropske utakmice i teže ces privući neka imena.
Ono sto sam ja vidjeo u posljednjim utakmicama, naš problem je kondicija i istrošeni igraci. Vecina nije adekvatno spremna a jedan dio igraca je istrošen jednostavno godine cine svoje. Protiv zrinjskog prvo ok u drugom raspad, Zeljo i Velez isto prvo top u drugom pad. Ne mogu izdrzati tempo utakmice, a to je kljucno u sadašnjem fudbalu.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 20 maj 2022, 09:59

bordobijeli je napisao/la:
20 maj 2022, 09:57
hurem je napisao/la:

Ono sto sam ja vidjeo u posljednjim utakmicama, naš problem je kondicija i istrošeni igraci. Vecina nije adekvatno spremna a jedan dio igraca je istrošen jednostavno godine cine svoje. Protiv zrinjskog prvo ok u drugom raspad, Zeljo i Velez isto prvo top u drugom pad. Ne mogu izdrzati tempo utakmice, a to je kljucno u sadašnjem fudbalu.
Da smo u prvim poluvremenima znali iskoristiti sanse u ovoj polusezoni bili bi u top 3. Kondicija nam je najgora. Pola igraca ne moze vise od 60 min igrati

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 20 maj 2022, 10:01

hurem je napisao/la:

Pa to vise govori da i nije toliko do trenera nego od previse skarta. Najvise mi je zao igraca koji fkt nisu losi ali ih gusi ostatak ekipe. Treba zaliti za koeficijentom europskim jer smo ga bili fino nakucali, ali opet ko zna mozda je ovo dobar samar svima da se fino sjedne i spremi iduca sezona. Imaju vremena ne igraju europu, dobar trener i mora se igracki kadar popraviti dosta ovo ljeto. Nadam se da ce bar trako i tarik ramic biti malo vise uzeti u obzir vec od pocetka sezone. Tu su svakako sahinovic, irfan ramic i nez koliko ce racunati novi trener na ostale juniore. Na ljeto moramo dovesti lijevog beka sigurno, desnog isto ako ode sabanovic jer na oremusa i hebu nmgu ni u snu vise racunati...Treba dobar stamen stoper da donese usput samopouzdanje svojom sigurnoscu i mujakicu i traki... kapica i andreja bih ostavio u vezi iako je izgledno da andrej odlazi. Ne bih imao nista protiv da u napadu ostanu suljic, dal i avramovski uz dovodjenje kvalitetnog golgetera koji bi sinoc sigurno zabio bar jedan gol. I nemamo sirinu na krilima to se vidjelo cim se avramovski povrijedio da smo to morali krpiti raspalim igracima.

Nabrojao sam puno dolazaka sto nikad ne zvuci dobro jer to valja uigrati, ali realno je stanje da klub treba napustiti bar 10 igraca (isticanje ugovora, sporazumni raskid, prodaja:belmin, halid, andrej i ko vec jos), a trebamo dovesti jedno 6 pojacanja ali bas pojacanja i jedno 3 pozicije popuniti nasom djecom. A sto se tice trenera i sd ne bih nista imao protiv hadzibegica i spahica/topica ali vidjet cemo jos.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 20 maj 2022, 10:05

Prvo, ko god misli da je Ismir kriv za ono sinoć je debil.
Drugo, svi MI (prvi ja) koji smo tjerali Vinka, Gorana ili Aleksandra smo debili.
Treće, igrači su zaslužili pred svaku tekmu da se ode u Butmir i da se lekcija očita (ne fizički naravno).
Četvrto, zna li neko na koji način se izabralo ovih pet igrača da pucaju? Je li bilo ko digne ruku ili je ranije odlučeno? Ako se dizala ruka, pichke su i Dupovac i Bagarić što kao iskusniji i stariji nisu pucali prije Oremuša koji lopte nije dohvatio kako treba ove polusezone ili Dala. Ako je ranije odlučeno, onda yebiga.
Peto, penali nisu lutrija, udari je ko Asmir ili Adnan i da su dvojica na golu ne bi je skinuli, dakle il znaš, il ne znaš, kakva sreća i lutrija, šta treniraš čitav život ako penal ne znaš zabit.
Šesto, DARKO LAZIĆ!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 20 maj 2022, 10:09

Jedino to malo nelogicno, vidis da se ide na penale i ubacujes Bagarica umjesto Hamze koji ima projektil u nozi
Citava zadnja linija ima zuti karton sem Mujakica i njega mijenjas (mozda umor, ali si trebao dozirati, prebacit ga na stopera ranije, a Pidru na beka)
Ahmo do 82 igra ako se ne varam i sl

Lako je biti general poslije bitke kazu, ali mislim da je i pola stadiona vidjelo da smo pali, a da se nista ne poduzima.
I bacanje topovskog udara medju nase na zapadu gdje je palo pored djeca od 13-14 godina je sramotno.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 20 maj 2022, 10:11

mnon46 je napisao/la:
20 maj 2022, 10:05
Prvo, ko god misli da je Ismir kriv za ono sinoć je debil.
Drugo, svi MI (prvi ja) koji smo tjerali Vinka, Gorana ili Aleksandra smo debili.
Treće, igrači su zaslužili pred svaku tekmu da se ode u Butmir i da se lekcija očita (ne fizički naravno).
Četvrto, zna li neko na koji način se izabralo ovih pet igrača da pucaju? Je li bilo ko digne ruku ili je ranije odlučeno? Ako se dizala ruka, pichke su i Dupovac i Bagarić što kao iskusniji i stariji nisu pucali prije Oremuša koji lopte nije dohvatio kako treba ove polusezone ili Dala. Ako je ranije odlučeno, onda yebiga.
Peto, penali nisu lutrija, udari je ko Asmir ili Adnan i da su dvojica na golu ne bi je skinuli, dakle il znaš, il ne znaš, kakva sreća i lutrija, šta treniraš čitav život ako penal ne znaš zabit.
Šesto, DARKO LAZIĆ!
Dženo je rekao da su se igrači dogovorili ko će pucati
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 16 gostiju.