Navijacki izvjestaji (PL BIH)

zagor1987
Kontakt:

Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)

Post Postao/la zagor1987 » 20 maj 2022, 00:46

DoGroba je napisao/la:
20 maj 2022, 00:41
slika
Kakve ovo veze sa bilo cime ima?

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 20 maj 2022, 00:55

Jesul to robijasi nesto pokusali
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 20 maj 2022, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 20 maj 2022, 01:01

Dobar navijački dan u Zenici

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 20 maj 2022, 03:15

Kako je bilo na maturi?

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 20 maj 2022, 07:21

MrkiMedo je napisao/la:
20 maj 2022, 03:15
Kako je bilo na maturi?
:urnebes:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 20 maj 2022, 07:42

Aduka87 je napisao/la:
20 maj 2022, 00:55
Jesul to robijasi nesto pokusali
Ako se taj pokušaj odnosi na ovo nakon utakmice, onda je navijačka scena u većem qrcu nego sam to mislio. Bukvalno smijurija.

Inače Hz sjajne, svaka čast :thumbup:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

marun90
Kontakt:

Post Postao/la marun90 » 20 maj 2022, 08:33

Po meni, mozda sam subjektivan, ali navijacki tekmu smo odradili skoro pa perfektno. Od kortea, koreografije, bakljade, navijanja, brojnosti kopa. Kad sam usao na tribinu, do pocetka tekme su rodjeni grmili ispod krova i mislio sam da ce takvim tempom nastaviti ali iskreno bolji smo puno na tribini bili. Jedini minus tuca na kraju jbg nervoza desava se.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 20 maj 2022, 08:38

Red je da se i pohvale kad se kritikuju citavu sezonu. Hz odlicna koreo i navijanje. Sa druge strane sad se vidi koliko je Red Army ustvari mala grupa. Prednost im je bila i tribina sa krovom sa puno vise svojih simpatizera i jedva da su se culi u historijskoj utakmici.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

marun90
Kontakt:

Post Postao/la marun90 » 20 maj 2022, 08:43

KONTRASVIH je napisao/la:
20 maj 2022, 08:38
Red je da se i pohvale kad se kritikuju citavu sezonu. Hz odlicna koreo i navijanje. Sa druge strane sad se vidi koliko je Red Army ustvari mala grupa. Prednost im je bila i tribina sa krovom sa puno vise svojih simpatizera i jedva da su se culi u historijskoj utakmici.
Ma ovako masovan kop kao sto smo mi jucer imali, realno toliko ljudi mozemo skupiti samo mi i manijaci.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 20 maj 2022, 08:51

marun90 je napisao/la:
20 maj 2022, 08:43
Ma ovako masovan kop kao sto smo mi jucer imali, realno toliko ljudi mozemo skupiti samo mi i manijaci.
Tacno. Mislim da poslije nas Robijasi i Lesinari mogu skupiti najveci kop. Ovo ostalo sve tanko.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 maj 2022, 08:54

20 maj 2022, 08:51
marun90 je napisao/la:
Tacno. Mislim da poslije nas Robijasi i Lesinari mogu skupiti najveci kop. Ovo ostalo sve tanko.
Kod armije se vidjelo na euro tekmama na Grbavici da je mala baza navijaca a ogromna simpatizera.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 20 maj 2022, 09:35

Da napisem utiske sa jucerasnje tekme kao navijac Veleza,..

Iskreno mi smo jucer bili domacini u Zenici a Sarajlije gosti!

Sto se tiice navijanja Hz su bile recemo mnogo bolje 2:0 za njih..svaka cast

mislim da je Red Army jucer izgorio u putu do Zenice,jos su mnogo kasnili na tekmu.

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 20 maj 2022, 09:39

MrkiMedo je napisao/la:
20 maj 2022, 03:15
Kako je bilo na
Zadnja izmjena: curvanord, dana/u 20 maj 2022, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.

marun90
Kontakt:

Post Postao/la marun90 » 20 maj 2022, 10:03

mma_hz je napisao/la:
20 maj 2022, 08:54
20 maj 2022, 08:51
marun90 je napisao/la:

Kod armije se vidjelo na euro tekmama na Grbavici da je mala baza navijaca a ogromna simpatizera.

Kako je ono isla parola, pozdrav za najbolje simpatizere.... A gdje su vam navijaci? :D

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 20 maj 2022, 10:06

Cestitke Velezovcima na osvajanju kupa. Velika stvar za rast njihovog kluba je osvojiti trofej nakon dugo vremena i igrati 2 puta Evropu zaredom, jer to znaci da se polako namecu i da mogu biti konkurentni i u narednim godinama za vrh. A sad na temu, iz neutralnog ugla...

Jako dobro finale kupa u smislu posjete. Prava fudbalska atmosfera kakva treba da bude cesce na stadionima. Lijepo je vidjeti gostovanja u velikim brojkama u nasoj drzavi. Fin broj i jednih i drugih. Mostaraca je bilo vise, tu mislim na simpatizere i svakako pohvala, ali Hz su napravili bolji navijacki ugodjaj. Ipak se osjeti razlika u kvalitetu grupa. Hz su bili na nivou, sadrzajno i pjesmom veoma dobro izdanje, a RA se malo utopio u masu. Dobro je to bilo i s njihove strane, ali u tom navijackom duelu Hz su bili bolji. Generalno, kad je u pitanju TV prenos, znam da na Bilinom uvijek stavljaju mikrofone blize sjeveru. Iz prve ruke, jednom prilikom na nekoj nasoj tekmi smo ih na foru premjestali, ali uvijek vrate levati i to je vjerovatno razlog sto su se RA na TV-u uglavnom fino culi kad bi im se prikljucio ostatak tribine. Nazalost, svjesno ili nesvjesno, TV kuce tu favorizuju one na sjeveru. Na stranu sve, svaka grupa na Bilinom polju je imala svoje momente, ali oni koji su na stadionu na tribinama za simpatizere uvijek imaju najbolji uvid kako to izgleda i zvuci s obje strane. S ovim detaljem, ne umanjujem nista za Hz, imali su izdanje kakvo dolikuje finalu kupa, ali zelim reci da su i RA bili sigurno vise konkurentni na stadionu nego na TV prijemnicima. Glupo sve to mozda zvuci, ali i takav detalj za gledatelje putem TV prijemnika o nekom navijackom dojmu pravi razliku.

Inace, nadat se da ce i u buducnosti biti vise ovakvih finala kupa gdje se osjeti borba za prestiz i na terenu i na tribinama, a ne da to bude kao i svaka druga random tekma u ligi.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 20 maj 2022, 10:12

Hz su bile odlične, a bez obzira kako to na tv-u izgledalo, Red Army je bio daleko od lošeg. Sasvim dobro izdanje, bez ozbiljnije zamjerke.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 20 maj 2022, 11:18

Samo da čestitam Hordama. Prelijepa koreografija za istinsku legendu grada. Svaka čast!
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 20 maj 2022, 11:27

gledao sam tekmu na tv i iznijet cu svoj koment.. znam da se nekima nece dopasti ali ovdje sam cisto neutralno da prokomentarisemo..
sto se tice navijanja HZ ubile nogama.. RA imao krov RA imao i većinu svojih na toj tribini.. RA imao i kameru na svojoj tribini.. ali culi se samo kad HZ pravi pauzu.. iskreno.. nisam tu da provociram ali ona predstava jucer u finalu kupa nakon 36 godina se ne moze nazvati ozbiljnom navijackom grupom.. loše skroz loše..
što se tiče terena rajvo je trebao riješiti tekmu već u prvom poluvremenu.. i jedinog krivca moraju tražiti u sebi tj svojim igračima koji su bukvalno bili nesposobni da utjeraju loptu u mrežu (ala moj željo haha).. što se tiče veleža čestitke ali realno nisu zaslužili titulu i mogu samo Bogu zahvaliti što ih je pogledao u prvom pol..

Ali pored svega zanima me samo jedna stvar.. bratske grupe vole se paze se.. belaj na sjeveru a zapad zagrmi CIGANI CIGANI.. nisam tu da provociram ali ne možete reći da je to bilo upućeno policiji kad ona nije bila ni usla na sjever kad je zapad grmio CIGANI.. kakva izdaja.. kakva podmuklost :urnebes: rođeni se brane tim da su skandirali policiji ali evo bezbroj video zapisa i mogućnost premotavanja na tv i shvatit ćemo svi da kornjače uopste nisu bile na sjeveru kad je zapad skandirao :mrgreen:
Mi smo Željini, Željo je naš !

RAdolinaSunca
Kontakt:

Post Postao/la RAdolinaSunca » 20 maj 2022, 11:54

manijacikonjic87 je napisao/la:
20 maj 2022, 11:27
gledao sam tekmu na tv i iznijet cu svoj koment.. znam da se nekima nece dopasti ali ovdje sam cisto neutralno da prokomentarisemo..
sto se tice navijanja HZ ubile nogama.. RA imao krov RA imao i većinu svojih na toj tribini.. RA imao i kameru na svojoj tribini.. ali culi se samo kad HZ pravi pauzu.. iskreno.. nisam tu da provociram ali ona predstava jucer u finalu kupa nakon 36 godina se ne moze nazvati ozbiljnom navijackom grupom.. loše skroz loše..
što se tiče terena rajvo je trebao riješiti tekmu već u prvom poluvremenu.. i jedinog krivca moraju tražiti u sebi tj svojim igračima koji su bukvalno bili nesposobni da utjeraju loptu u mrežu (ala moj željo haha).. što se tiče veleža čestitke ali realno nisu zaslužili titulu i mogu samo Bogu zahvaliti što ih je pogledao u prvom pol..

Ali pored svega zanima me samo jedna stvar.. bratske grupe vole se paze se.. belaj na sjeveru a zapad zagrmi CIGANI CIGANI.. nisam tu da provociram ali ne možete reći da je to bilo upućeno policiji kad ona nije bila ni usla na sjever kad je zapad grmio CIGANI.. kakva izdaja.. kakva podmuklost :urnebes: rođeni se brane tim da su skandirali policiji ali evo bezbroj video zapisa i mogućnost premotavanja na tv i shvatit ćemo svi da kornjače uopste nisu bile na sjeveru kad je zapad skandirao :mrgreen:
Itekako si tu da provociraš što ne znači da nisi upravu ovo za navijanje, ugasili su nas u prvom poluvremenu pogotovo!
Po čemu to Velež nije zaslužio osvajanje Kupa, imali mnogo teži put do finala, razbili Široki i Tuzlu. Sinoć sretno i spretno, Sarajevo nije iskoristilo svoje šanse i to je to.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 20 maj 2022, 11:57

manijacikonjic87 je napisao/la:
20 maj 2022, 11:27

Par debila je povelo to cigani..a onda je Red army i ostali simpatizeri gestikulacijom i bubnjevima prekinulo to seljaštvo.
U tom trenutku nikom na tribini nije bilo jasno šta se dešava kod hordi.
Inače, mi smo kasnili na utakmicu, bilo je problema na ulasku u Zenicu..namjerno su nam namjestili da zakasnimo..nevjerovatno.
Hvala i Zeničanima..vrlo topao doček na ulicama, balkonima... :salut:

Što se tiče same utakmice, da je Haskić bio spreman za 90 min, utakmica bi bila drugačija u prvom pol.
To i amater vidi.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: aqarius, Bing [Bot], Kaunas, legendarnadruga, leo1946, NebeskaSila96, prisonbreak, Vaya i 65 gostiju.