hahaha stvarno ako promasis penal ostavi kopacke idi beri maline... nema igraca na planeti da nije promasio penal kakva prica gluho bilomnon46 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:05Prvo, ko god misli da je Ismir kriv za ono sinoć je debil.
Drugo, svi MI (prvi ja) koji smo tjerali Vinka, Gorana ili Aleksandra smo debili.
Treće, igrači su zaslužili pred svaku tekmu da se ode u Butmir i da se lekcija očita (ne fizički naravno).
Četvrto, zna li neko na koji način se izabralo ovih pet igrača da pucaju? Je li bilo ko digne ruku ili je ranije odlučeno? Ako se dizala ruka, pichke su i Dupovac i Bagarić što kao iskusniji i stariji nisu pucali prije Oremuša koji lopte nije dohvatio kako treba ove polusezone ili Dala. Ako je ranije odlučeno, onda yebiga.
Peto, penali nisu lutrija, udari je ko Asmir ili Adnan i da su dvojica na golu ne bi je skinuli, dakle il znaš, il ne znaš, kakva sreća i lutrija, šta treniraš čitav život ako penal ne znaš zabit.
Šesto, DARKO LAZIĆ!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
**** ga Bakir da ga ****!LutakSutko je napisao/la: ↑20 maj 2022, 09:25ja sam pogrijesio
cijenim Ismira
mrzim Bakira
kad sam ga vidio sa njim, u afektu sam napisao da se gubi
izvinjavam se
Ja se ne izvinjavam, sjesti sa onim **** javno na tribinu je samoubistvo i sebe i nas sa njim.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovčina je sinoć pravo dobro odigrao, nadam se da je istina da smo ponovno s njim u pregovorima.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Evropu cemo iskihati dobro ovom pauzom pa mozda ako se ekad plasiramo ima da kukamo kad odma izvuces nekog giganta i tako sve u krug malene bordo ckapi koje su se i prije krile iza Rahmana,Fanima,Tatarakeli je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:01Pa to vise govori da i nije toliko do trenera nego od previse skarta. Najvise mi je zao igraca koji fkt nisu losi ali ih gusi ostatak ekipe. Treba zaliti za koeficijentom europskim jer smo ga bili fino nakucali, ali opet ko zna mozda je ovo dobar samar svima da se fino sjedne i spremi iduca sezona. Imaju vremena ne igraju europu, dobar trener i mora se igracki kadar popraviti dosta ovo ljeto. Nadam se da ce bar trako i tarik ramic biti malo vise uzeti u obzir vec od pocetka sezone. Tu su svakako sahinovic, irfan ramic i nez koliko ce racunati novi trener na ostale juniore. Na ljeto moramo dovesti lijevog beka sigurno, desnog isto ako ode sabanovic jer na oremusa i hebu nmgu ni u snu vise racunati...Treba dobar stamen stoper da donese usput samopouzdanje svojom sigurnoscu i mujakicu i traki... kapica i andreja bih ostavio u vezi iako je izgledno da andrej odlazi. Ne bih imao nista protiv da u napadu ostanu suljic, dal i avramovski uz dovodjenje kvalitetnog golgetera koji bi sinoc sigurno zabio bar jedan gol. I nemamo sirinu na krilima to se vidjelo cim se avramovski povrijedio da smo to morali krpiti raspalim igracima.hurem je napisao/la: ↑20 maj 2022, 09:454 trenera na klupi Sarajeva u posljednih godinu dana maltene...previše je. S dr.strane kasno se pozdravljalo s nekima.
Ne moze se reci da nemamo ekipu za prve 3 pozicije.
Neophodno je pronaći ofanzivnog trenera, ako se tako može nazvati. Mirvic treba otići Kodri i moliti ga da preuzme Sarajevo.
Sarajevo je defanzivno dobro izgledalo...tamo i gdje su primili više od 1-og gola to je usljed crvenog kartona i igranja s igračem manje.
Ofanziva je totalno zakazala i tu leži ključ neuspjeha i u ligi i u kupu, što smo mogli i sinoć vidjeti.
Bit ce interesantno ljeto s obzirom da se ne igraju evropske utakmice i teže ces privući neka imena.
Nabrojao sam puno dolazaka sto nikad ne zvuci dobro jer to valja uigrati, ali realno je stanje da klub treba napustiti bar 10 igraca (isticanje ugovora, sporazumni raskid, prodaja:belmin, halid, andrej i ko vec jos), a trebamo dovesti jedno 6 pojacanja ali bas pojacanja i jedno 3 pozicije popuniti nasom djecom. A sto se tice trenera i sd ne bih nista imao protiv hadzibegica i spahica/topica ali vidjet cemo jos.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Stiglo nas je sve. Loša sezona od starta mora imati takav kraj i to je tako.
Tjeranje Sablića onako kad nije zaslužio i nakon svega što je prošao, a na kraju je uzeo više bodova sa lošijom ekipom nego što je Vasoski, a davno sam rekao da smo se ogriješili od njega i da će nas to stići na kraju. Zatim tjeranje istog tog Vasoskog, pa onda kako su okrivili Velkoskog za rezultate i nemir u ekipi i onda nakon 10 dana istog vratili.
Okupljanje u i oko kluba deklarisanih navijača željezničara i ljudi koji samo ganjaju korist, a ne vole ovaj klub ili za njega nisu ni čuli (Ajla, Topić, Kepčija, Potura i SFK ekipa, itd.), te slušanje savjeta istih. Ostavljanje u klubu ljudi iz Sabrininog perioda, svako u klubu ko je došao u njenom periodu trebao se otjerati zajedno sa njom i krenuti sa restartom i na tom polju, a poluigrače koji su se tad doveli i potpisali ugovore sa klubom samo odstraniti.
Sa druge strane Veležu se vratilo za onu nepravdu koju im je radio savez na čelu sa vicom od početka sezone.
Bez iskrene želje ne može doći ni uspjeh, ne može niko ko ima nečasne namjere doći do trofeja - i ne mislim ovdje na Ismira, u njega i njegove namjere ne sumnjam ni sekunde. Mislim na ljude kojima se okružio i kojima je cilj da ga opeljuše, kao i na one prije Ismira koji su nas i doveli u ovakvu situaciju.
Tjeranje Sablića onako kad nije zaslužio i nakon svega što je prošao, a na kraju je uzeo više bodova sa lošijom ekipom nego što je Vasoski, a davno sam rekao da smo se ogriješili od njega i da će nas to stići na kraju. Zatim tjeranje istog tog Vasoskog, pa onda kako su okrivili Velkoskog za rezultate i nemir u ekipi i onda nakon 10 dana istog vratili.
Okupljanje u i oko kluba deklarisanih navijača željezničara i ljudi koji samo ganjaju korist, a ne vole ovaj klub ili za njega nisu ni čuli (Ajla, Topić, Kepčija, Potura i SFK ekipa, itd.), te slušanje savjeta istih. Ostavljanje u klubu ljudi iz Sabrininog perioda, svako u klubu ko je došao u njenom periodu trebao se otjerati zajedno sa njom i krenuti sa restartom i na tom polju, a poluigrače koji su se tad doveli i potpisali ugovore sa klubom samo odstraniti.
Sa druge strane Veležu se vratilo za onu nepravdu koju im je radio savez na čelu sa vicom od početka sezone.
Bez iskrene želje ne može doći ni uspjeh, ne može niko ko ima nečasne namjere doći do trofeja - i ne mislim ovdje na Ismira, u njega i njegove namjere ne sumnjam ni sekunde. Mislim na ljude kojima se okružio i kojima je cilj da ga opeljuše, kao i na one prije Ismira koji su nas i doveli u ovakvu situaciju.
- LutakSutko
- Kontakt:
pravaspezial je napisao/la: ↑20 maj 2022, 09:37Nije ljudina nego je supcina na kvadratLutakSutko je napisao/la: ↑20 maj 2022, 09:23supernapoleon72 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 09:01Bas suprotno, znam ga i znam da je prije svega velika ljudina i covjek sa karakterom.
divno
jedva cekam da te demantujem nakon sto napravi haos u klubu
a pravio ga je gdje je stigao
j.e.b.o vas emir spahic s.m.e.c.e od covjeka
dovedu li ga biti ce sranja
to je taj tip covjeka
-
- Kontakt:
Ko god je ikad u zivotu sutnuo loptu i omirisao krec zna da je isfucana fraza penal lutrija.
Ni jedan golman na svijetu se ne baca pod precku,svi idu dole pri bacanju.
Postoje golmani koji znaju citati stranu i oni koji se bacaju
napamet. Ali opet sve i jedan ide dole.
Zapucaj je iznad polovine gola,bilo gdje pa cak i po sredini,jer ne pravi zvijezdu prilikom bacanja u stranu pa da je izbije gornjom nogom.
Nasi mentalni patuljci prvo ne znaju opucati u stranu kad vec sutiras dole,drugo to je preblago.
Sve sto smo dali otislo je gore,i sve sto smo fulili islo je u visini ruku golmana kao naručeno kao i kod Veleza isto,a onaj cita strane zato je i usao.
Budala je znala da cemo ispusiti kup jer napamet znas ako i odigraju dobro poluvrijeme i ne zabiju da ce kasnije grohnuti.
Pa mi aut ne znamo izvesti,kamoli penal.
Predugo su tu vecina njih. Dosta nama njih,i njima nas.
Bez kondicije,bez ideje,bez uigranosti,bez vodje na terenu i na klupi,sve individualno.
Ono je njihov maksimum sinoc.
I bolje za klub sto je ovako zavrsilo,da neko ne pomisli da mozemo.
Jednostavno skup nicega ni s cim.
Ni jedan golman na svijetu se ne baca pod precku,svi idu dole pri bacanju.
Postoje golmani koji znaju citati stranu i oni koji se bacaju
napamet. Ali opet sve i jedan ide dole.
Zapucaj je iznad polovine gola,bilo gdje pa cak i po sredini,jer ne pravi zvijezdu prilikom bacanja u stranu pa da je izbije gornjom nogom.
Nasi mentalni patuljci prvo ne znaju opucati u stranu kad vec sutiras dole,drugo to je preblago.
Sve sto smo dali otislo je gore,i sve sto smo fulili islo je u visini ruku golmana kao naručeno kao i kod Veleza isto,a onaj cita strane zato je i usao.
Budala je znala da cemo ispusiti kup jer napamet znas ako i odigraju dobro poluvrijeme i ne zabiju da ce kasnije grohnuti.
Pa mi aut ne znamo izvesti,kamoli penal.
Predugo su tu vecina njih. Dosta nama njih,i njima nas.
Bez kondicije,bez ideje,bez uigranosti,bez vodje na terenu i na klupi,sve individualno.
Ono je njihov maksimum sinoc.
I bolje za klub sto je ovako zavrsilo,da neko ne pomisli da mozemo.
Jednostavno skup nicega ni s cim.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Ne priča čovjek o tome uoopšte.keli je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:13hahaha stvarno ako promasis penal ostavi kopacke idi beri maline... nema igraca na planeti da nije promasio penal kakva prica gluho bilomnon46 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:05Prvo, ko god misli da je Ismir kriv za ono sinoć je debil.
Drugo, svi MI (prvi ja) koji smo tjerali Vinka, Gorana ili Aleksandra smo debili.
Treće, igrači su zaslužili pred svaku tekmu da se ode u Butmir i da se lekcija očita (ne fizički naravno).
Četvrto, zna li neko na koji način se izabralo ovih pet igrača da pucaju? Je li bilo ko digne ruku ili je ranije odlučeno? Ako se dizala ruka, pichke su i Dupovac i Bagarić što kao iskusniji i stariji nisu pucali prije Oremuša koji lopte nije dohvatio kako treba ove polusezone ili Dala. Ako je ranije odlučeno, onda yebiga.
Peto, penali nisu lutrija, udari je ko Asmir ili Adnan i da su dvojica na golu ne bi je skinuli, dakle il znaš, il ne znaš, kakva sreća i lutrija, šta treniraš čitav život ako penal ne znaš zabit.
Šesto, DARKO LAZIĆ!
I ovo što je rekao upravu je. Penali nisu lutrija i neće nikada biti. Penal treba znati izvesti.
Almir Bekić je sirovina samo takva, pa ne znam da li je ikada promašio, jednostavno čovjek zna kako se to izvodi.
Dženi zamjeram jedino kasne izmjene. Od 65 minute mi smo u zadnjoj liniji od 4 igrača, 3 imali sa kartonima, plus Đokanovića koji je na osjetljivoj poziciji.
Odmah tu smo izgubili na agresivnosti. Plus kad dodas istrošene Hebibovića i Ahmetovića na to sve, nemoguće je bilo nastaviti onaj tempo koji smo držali prvo poluvrijeme.
- LutakSutko
- Kontakt:
Haj i ovo, nego me i Hertha obori 1x za 640 maraka. Ja dana usranog juče..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Klix
Obavljeni su razgovori s nekoliko kandidata, a kako saznajemo, trenutno je klupi najbliži Vule Trivunović.
Ako bude on trener ja idem. to je samo dokaz da Mirvic ne zna sta radi. i ja to necu svoje pare i zivce vise dati za ovaj klub.
Obavljeni su razgovori s nekoliko kandidata, a kako saznajemo, trenutno je klupi najbliži Vule Trivunović.
Ako bude on trener ja idem. to je samo dokaz da Mirvic ne zna sta radi. i ja to necu svoje pare i zivce vise dati za ovaj klub.
- LutakSutko
- Kontakt:
Pa nije lud sad da dode, bolje mu je odigrati Evropu i pokusati se negdje vani prodati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:22Ovčina je sinoć pravo dobro odigrao, nadam se da je istina da smo ponovno s njim u pregovorima.
svi igraci vjerujem vjezbaju penale na treningu i osutali ih su milion, ali nema tog igraca na svijetu za kojeg ces reci da zabija 100% penal. vjerujem i statisticki da nema igraca da ga nije promasio, jer jednostavno u bitnoj tekmi je tu nabrijana atmosfera, znacaj utakmice, golmani koji su dosta napredovali itd pa jbmu kad sa rajom igrate nabrijan termin pa pucate penal puca vas nervoza a ne u bitnim utakmica. Npr penal secerovica da je golman pogodio stranu skino bi ga 90% ali eto imao je tu srecu da golman promasi stranu. Nikad necu zamjeriti promasen penal u bitnoj tekmi jer je to samo trazenje da se krivica prebaci na pojedince umjesto na citav kolektiv. da je citav kolektiv bio na nivou do penala ne bi ni doslo.ajdohordas je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:27Ne priča čovjek o tome uoopšte.keli je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:13hahaha stvarno ako promasis penal ostavi kopacke idi beri maline... nema igraca na planeti da nije promasio penal kakva prica gluho bilomnon46 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:05Prvo, ko god misli da je Ismir kriv za ono sinoć je debil.
Šesto, DARKO LAZIĆ!
I ovo što je rekao upravu je. Penali nisu lutrija i neće nikada biti. Penal treba znati izvesti.
Almir Bekić je sirovina samo takva, pa ne znam da li je ikada promašio, jednostavno čovjek zna kako se to izvodi.
Dženi zamjeram jedino kasne izmjene. Od 65 minute mi smo u zadnjoj liniji od 4 igrača, 3 imali sa kartonima, plus Đokanovića koji je na osjetljivoj poziciji.
Odmah tu smo izgubili na agresivnosti. Plus kad dodas istrošene Hebibovića i Ahmetovića na to sve, nemoguće je bilo nastaviti onaj tempo koji smo držali prvo poluvrijeme.
Kakav Ovcina velika pic... plako hoce da ide iz Veleza i sada prica ko da nije steo da ide i odbio ponude da ostane u Velezu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ok, ali istice mu ugovor bratezagorski je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:34Pa nije lud sad da dode, bolje mu je odigrati Evropu i pokusati se negdje vani prodati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:22Ovčina je sinoć pravo dobro odigrao, nadam se da je istina da smo ponovno s njim u pregovorima.

E sad, on će sigurno gledati neki klub koji igra Europu, ali u velezu nece ostati.
Ne znam vala jel Vule dobar izbor, bolji Kodro 100 puta, ali.. ko da nas iko išta i pita.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bravo,sve recenomnon46 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:05Prvo, ko god misli da je Ismir kriv za ono sinoć je debil.
Šesto, DARKO LAZIĆ!

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
ko nema ambicija i zelje za napretkom, pobjedom i rezultatima sigurno nece! Ali to i jeste cilj takvih rezima
primjer je (bio) juventus, gdje je disciplina bukvalno kao u vojsci gdje ne smijes ni van trening centra i terena napraviti eksces niti smijes da te neko vidi da jedes pijes nesto sto nije dozvoljeno... tamo su uvijek isli fajteri i zeljni trofeja i rada...
kada budemo klub u kojem znas da ces krv propišati i da su neke stvari zabranjene, bit ce od nas nesto
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vazno je da nisu htjeli na pripreme u bus da udju,cudo ih tad kapiten nije nagovarao da krenu na pripreme i cudo i tad nisu bili mirni kao sto su sada placipi.cke. Nek gurnu crijevo u dupe,samarima i batinama im se moze objasniti za koga igraju balerine,curice bez obraza dali ste dupe svakome,nadam se da cemo vase ogavne face gledat sto manje po instagramu i drustvenim mrezama,da ce nas nas svjetski marketing postediti tog cemeraTorino je napisao/la: ↑20 maj 2022, 03:49Kad mogu tražiti papire i tužbe ganjat kad nema plata, mogu vala i sad tražiti papire da napuste klub, ali neće plaćenici. Nema tu ljubavi prema klubu sekunde, nema to obraza da kažu halo ja sam invalid, ja sam za GOŠKa, daj ti meni papire da ne ispadnem pakšu. Dosta sam izmuzo Sarajevo.
Sve što se može prodati, prodati, nema ovdje dva tri igrača koji su za Sarajevo.
Dolaze valjda taj golman, i lijevi bek crnac sigurno.
Spahić pred potpisom.
Ne znam jel bio sastanak Hordi i Mirvića znam da se spominjao. Znam da će fasovat svaki igrač kojeg zateknemo iza 10h vani. Moglo bi se i na trening uletiti da se malo prepadnu. Tražit će oni papire na koljenim.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO, VI ŽIVITE OD SARAJEVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.