Mislim da je sinoćnjom proslavom penala pokazao da od toga nema ništa, baš je naglasio ljubljenje grba veležaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:22Ovčina je sinoć pravo dobro odigrao, nadam se da je istina da smo ponovno s njim u pregovorima.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- PapirnaMarka
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/velez-zrin ... bih/425942
Najbolji pokazatelj na šta je spao fudbal u Sarajevu, a i sport generalno.
Nije bitno ko je trener dok su ovi bijednici igraci Sarajeva a to se pokazalo vise puta. Karakterne,igracke nule bez imalo zara,emocija igraju sto je i normalno sigurna plata za nista. Prije nam je Rahmanovic smetao vidim sad bi i Spahic smetao,ako nista doveo bi Spahica da im svaki dan hebe mame da imaju barem razlog placip.icke da kukajuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:37Ok, ali istice mu ugovor bratezagorski je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:34Pa nije lud sad da dode, bolje mu je odigrati Evropu i pokusati se negdje vani prodati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:22Ovčina je sinoć pravo dobro odigrao, nadam se da je istina da smo ponovno s njim u pregovorima.![]()
E sad, on će sigurno gledati neki klub koji igra Europu, ali u velezu nece ostati.
Ne znam vala jel Vule dobar izbor, bolji Kodro 100 puta, ali.. ko da nas iko išta i pita.
Pa bolje mu je onda otici u Zrinjski il u neku drugu ligu, nismo mi Bayern pa da mozes to raditPantelija je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:38ko nema ambicija i zelje za napretkom, pobjedom i rezultatima sigurno nece! Ali to i jeste cilj takvih rezima
primjer je (bio) juventus, gdje je disciplina bukvalno kao u vojsci gdje ne smijes ni van trening centra i terena napraviti eksces niti smijes da te neko vidi da jedes pijes nesto sto nije dozvoljeno... tamo su uvijek isli fajteri i zeljni trofeja i rada...
kada budemo klub u kojem znas da ces krv propišati i da su neke stvari zabranjene, bit ce od nas nesto
Treba se zahvaliti brdjanima koji vode grad i kanton vjerovatno pojma nemaju ni sta je fudbal i kosarka.PapirnaMarka je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:42https://sportsport.ba/fudbal/velez-zrin ... bih/425942
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Sarajevo je najveći grad u BiH, sa najvećim i historijski najuspješnijim sportskim kolektivima u državi. I umjesto da se iskoristi to za dobru stvar, kod nas je iskorišteno da se paraziti kojekakvi nakače na te klubove i kunu se u njih i ljubav prema njima, a samo da bi ukrali i izvukli što više para preko njih. Ovdje prije svega mislim na KK Bosnu, RK Bosnu, Željezničar, a i nas do prije 10 godina. A sve to se dešava jer smo došli u situaciju da je sada izvorna sarajevska raja manjina u ovom gradu.zagor1987 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:45Treba se zahvaliti brdjanima koji vode grad i kanton vjerovatno pojma nemaju ni sta je fudbal i kosarka.PapirnaMarka je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:42https://sportsport.ba/fudbal/velez-zrin ... bih/425942
- LutakSutko
- Kontakt:
naravnoFkSa46 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:44Pa bolje mu je onda otici u Zrinjski il u neku drugu ligu, nismo mi Bayern pa da mozes to raditPantelija je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:38ko nema ambicija i zelje za napretkom, pobjedom i rezultatima sigurno nece! Ali to i jeste cilj takvih rezima
primjer je (bio) juventus, gdje je disciplina bukvalno kao u vojsci gdje ne smijes ni van trening centra i terena napraviti eksces niti smijes da te neko vidi da jedes pijes nesto sto nije dozvoljeno... tamo su uvijek isli fajteri i zeljni trofeja i rada...
kada budemo klub u kojem znas da ces krv propišati i da su neke stvari zabranjene, bit ce od nas nesto
nece ti niko doci na taj rezim
to je jasno kao dan
da ga navijaci maltretiraju, jer misle da je tako ispravno
nema od toga nista
Spahic i Vule . Vala ne znam ni sta reci na ovo. Spahic problematican a Vule bez ikakvog iskustva a vala ni autoriteta . Samo mi je zao sto Mirvic ima para ali ne zna ih iskoristiti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Najgluplja floskula "dao svoje pare moze dovodit koga hoce".
Doci ce vakat jos malo kad ce sam sjedit na zapadu i gledat bravure svoje investicije
Nije mi jasno kako je uspio toliko para zaraditi, ako zna posao valjda je naucio sa kakvim ljudima treba i moze raditi, ovdje ga svi iskoristavaju, da je tamo radio tako ne bi imao marke. Fudbal il koji drugi biznis je slicno u pogledu finansija, rada sa ljudima i slicno
- LutakSutko
- Kontakt:
i sta ces postici?
ti ces nekome zabraniti da bude van kuce nakon 22 sata
ma nemoj
"fasovati" - sebi navuci muriju na vrat ili si jedan od onih koji svakako ima pun qrac prijava od murije
dok nam ovaj mentalitet bude oko kluba, nema od kluba nista
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Vidi, ja kontam atmosfera, pritisak, značaj tekme da utiču na to sve, nije mi problem kad golman odbrani penal u ovom slučaju Oremuš, iako mi nije jasno što on šuta kad nema 100 minuta u 10+ tekmi al haj. Meni je problem što neko ko je standardan, ko ti igra desetku ovu polusezonu, nije u stanju sa 11 metara pogodit u okvir gola. Šta vježbaš poslije treninga? Dobro evo momak ranije reče, Bekić aut nije znao bacit, al se znalo kad je penal, jaka, visoka i gol je.keli je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:35svi igraci vjerujem vjezbaju penale na treningu i osutali ih su milion, ali nema tog igraca na svijetu za kojeg ces reci da zabija 100% penal. vjerujem i statisticki da nema igraca da ga nije promasio, jer jednostavno u bitnoj tekmi je tu nabrijana atmosfera, znacaj utakmice, golmani koji su dosta napredovali itd pa jbmu kad sa rajom igrate nabrijan termin pa pucate penal puca vas nervoza a ne u bitnim utakmica. Npr penal secerovica da je golman pogodio stranu skino bi ga 90% ali eto imao je tu srecu da golman promasi stranu. Nikad necu zamjeriti promasen penal u bitnoj tekmi jer je to samo trazenje da se krivica prebaci na pojedince umjesto na citav kolektiv. da je citav kolektiv bio na nivou do penala ne bi ni doslo.ajdohordas je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:27Ne priča čovjek o tome uoopšte.
I ovo što je rekao upravu je. Penali nisu lutrija i neće nikada biti. Penal treba znati izvesti.
Almir Bekić je sirovina samo takva, pa ne znam da li je ikada promašio, jednostavno čovjek zna kako se to izvodi.
Dženi zamjeram jedino kasne izmjene. Od 65 minute mi smo u zadnjoj liniji od 4 igrača, 3 imali sa kartonima, plus Đokanovića koji je na osjetljivoj poziciji.
Odmah tu smo izgubili na agresivnosti. Plus kad dodas istrošene Hebibovića i Ahmetovića na to sve, nemoguće je bilo nastaviti onaj tempo koji smo držali prvo poluvrijeme.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ElCartel11
- Kontakt:
Mirvic je dobar samo da daje pare, za sportski segment se ne bi smjeo mjesati jer je ocito da ne zna. Al i sportski segment je kar.ina jer se je okruzio debilima.
Ako dodje Spahic to je vec ozbiljno ali nedovoljno. Treba nam jos kvalitetnih bivših igraca, a ne ovih picoka koje nisu ni za marketing dobre, a o sportu da ne govorim.
Ako dodje Spahic to je vec ozbiljno ali nedovoljno. Treba nam jos kvalitetnih bivših igraca, a ne ovih picoka koje nisu ni za marketing dobre, a o sportu da ne govorim.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Mirvić kako vrijeme prolazi sve više liči na klasičnog dijasporca iz Amerike. Ima para, bahati se sa njima, nije mu žao trošiti, al će zato preplatiti sve živo i može ga svako izlevatit, posebno naši mahalci.
Vjerovatno zna za Spahića da je bio kapiten "repstacije", a za Vuleta mu neko rekao da je bio kapiten kluba; pa je u fazonu haj da probamo trebali bi valjat. Uspjeha u poslovima koje bi trebali dobiti kod nas ni jedan ni drugi nemaju, a da ne pričamo da Spahić nikad sličnu funkciju ovoj nije imao. Nek nam je Bog na pomoći, nama treba doći neko ko zna posao, a ne ko se uči.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Neko je vec spominjao. Za poziciju SDa ti je najbitnije da imaš veze. Eno onaj u velezu sto radi sportski dio je bio rukometaš prije, dosao u Velez i vidi rezultata. Vule samo nek im majke yebe manekenske, za mene je dosta.PapirnaMarka je napisao/la: ↑20 maj 2022, 11:05Mirvić kako vrijeme prolazi sve više liči na klasičnog dijasporca iz Amerike. Ima para, bahati se sa njima, nije mu žao trošiti, al će zato preplatiti sve živo i može ga svako izlevatit, posebno naši mahalci.
Vjerovatno zna za Spahića da je bio kapiten "repstacije", a za Vuleta mu neko rekao da je bio kapiten kluba; pa je u fazonu haj da probamo trebali bi valjat. Uspjeha u poslovima koje bi trebali dobiti kod nas ni jedan ni drugi nemaju, a da ne pričamo da Spahić nikad sličnu funkciju ovoj nije imao. Nek nam je Bog na pomoći, nama treba doći neko ko zna posao, a ne ko se uči.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mislim da se vec jutros pila kafa u Moloku na Novoj Otoci, pao koji story, selfie......Vjerovatno utakmicu nisu ni spomenuli.Suki46 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 07:24Jutro balerine , gdje su slike sa treninga ? Da vidimo kako pobjednička ekipa 2 dobije pobjedničku ekipu 1 , kako Krste prica viceve i puca cvoke , kako Dal pimpla loptu ? Veceras petak , ide lagana shisha u Dibeku i Damasku , neko ce otici i do Mostara otvaranje Daleke obale pa da se ne propusti a i uskoro ce i SFF treba biti spreman za Summer lounga na Skenderiji.
Život je bumerang i sve se vraca kad tad.Bijednici odlazite !!
Trenutno korisnika/ca: Sazg, StarmoCity i 24 gosta.