FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 20 maj 2022, 18:20

Treba vratit sve iz sezone duple krune. Hadzija, Husref, Sabrina, Jahic i igrace Rahmanovic, Tatar, Crepulja
Ja bi sad to potpisao :D :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 maj 2022, 18:22

bozovic10 je napisao/la:
20 maj 2022, 18:19
mma_hz je napisao/la:
20 maj 2022, 18:16
E ako dodje Emir Hadzic onda je Mirvic puko po svim savovima.Bolje neka pare podjeli pomozi.ba nego da ih trosi na Ajle,poture hadzice i ostale samoprozvane strucnjake.
Kad si bio sretniji? Prije dvije godine ili danas?
Vidimo sta nam je donijelo to prije 2 godine.Nije niko postao bivsi jer je valjao.Vrtimo se u krug isto debili ba.Da je valjalo prije 2 godine danas bi bio sretniji nego tad.Kontas.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 maj 2022, 18:28

Arnelv52 je napisao/la:
20 maj 2022, 17:45
Samozdravlje je napisao/la:
20 maj 2022, 15:48
Arnelv52 je napisao/la:
20 maj 2022, 15:28
Ne znam kako Krste, Hebibović i Ahmetović mogu biti krivi kad ti momci i ne igraju izuzev Anela koji zadnje vrijeme igra malo više. A po meni od zadnje tri Anelove utakmice on je loše odigrao samo ovu zadnju, utakmicu pred ovom je bio jedan od boljih na terenu. U svakom slučaju nisu njih trojca ti igrači koji će redovno igrati i rješavati utakmice.

U tome i jeste problem. Dodaj jos Oremusa,pa i Bagarica i Bodula. Da li igraju na bankomatu ?
Bez ove sestorice bi mozda imali neki bod manje, a mozda i ne.
Uvjeren sam da njih sestorica i donose qrcobolju i da bi bez njih imali bolju atmosferu medju igracima, a i trener bi bio vise uvazavan.
Ne igraju u smislu da imaju male minutaže.
Zasto imaju male minutaze ? Mrze ih ? Izvini, samo polemisemo :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

bozovic10
Kontakt:

Post Postao/la bozovic10 » 20 maj 2022, 18:34

mma_hz je napisao/la:
20 maj 2022, 18:22
bozovic10 je napisao/la:
20 maj 2022, 18:19
mma_hz je napisao/la:
20 maj 2022, 18:16
E ako dodje Emir Hadzic onda je Mirvic puko po svim savovima.Bolje neka pare podjeli pomozi.ba nego da ih trosi na Ajle,poture hadzice i ostale samoprozvane strucnjake.
Kad si bio sretniji? Prije dvije godine ili danas?
Vidimo sta nam je donijelo to prije 2 godine.Nije niko postao bivsi jer je valjao.Vrtimo se u krug isto debili ba.Da je valjalo prije 2 godine danas bi bio sretniji nego tad.Kontas.
Zato sto smo mi krelci. Mi mislimo da smo najbolji na svijetu opcenito. Vidi nas gdje smo. Bavimo se Tanovim i Ismirovim parama, koliko trose. Sta me boli kara kolike su plate, hocu da smo prvi, da igramo Evropu. Boli me kara i hocemo li prodati nekog ili necemo. Kontas me. Ne valja nam dupla kruna, ali valja nam da nema Evrope samo nek u klubu nema onih koje mi ne volimo jer smo strucnjaci i znamo sta treba klubu.

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 20 maj 2022, 18:37

bordobijeli je napisao/la:
20 maj 2022, 18:20
Treba vratit sve iz sezone duple krune. Hadzija, Husref, Sabrina, Jahic i igrace Rahmanovic, Tatar, Crepulja
Ja bi sad to potpisao :D :D
A nek Rahmanovica vrate i onda slobodno postave Amara Osima za trenera, a Seju Brajlovica za direktora kluba i ne bi se bunio. #jedanjeRahman

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 maj 2022, 18:40

Cuj nece Spahica hoce Hadzica ublehu hahaha pa za njega je Ibrakovic doktor. Dzabe i SD i sve kad imamo skupinu jadova na terenu,kao i skupinu zena u klubu. Milion nekih uposlenih niko nista ne doprinosi,pa sve otpusti dovedi 2 trenera da valjaju i 3l2 osobe sposobne da vode a ne Oruce,Ajle i ostale zenske ublehe,jos nam samo neki derpe fali kao onaj Ceric. Svaki privatnik koji izgubi pare u svojoj firmi bi haos napravio,svi bi ko vojnici stajali,padali bi otkazi nadam se da je Mirvic toga svjestan i da mora bit cvrste ruke,autoritet.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 20 maj 2022, 18:47

'' Evo me u Milanu, čuo sam o čemu se radi, zovu me navijači i novinari. Ali, stvarno nemam ništa konkretno da kažem na tu temu”, rekao je Trivunović
Sarajevo ljubavi moja.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 20 maj 2022, 18:49

Lucas je napisao/la:
20 maj 2022, 17:50
Ovo za Hadžiju je ili neka šala ili neka novinarska greška, nema trece opcije.
Ima, brate. Portal koji je iznio ovu informaciju je ku.rac, i cilj mu je da raja sto vise napada Mirvica da bi on digao ruke.
Mi ne kontamo koliko imamo dušmana, pa ja gledam u mahali navijači Zelje slave nas poraz kao svoju pobjedu.
Ismir, mora biti sad pametan i donijeti dobre odluke.
Njima je cilj da što više negative naprave, a ovaj je portal dokazani dušmani klubu.
Ne treba se pecati na ovo
Evo i oni tebe selame!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 maj 2022, 18:50

Ma nece oni imenovati ni trenera ni sd prije 8-9.juna i ide opet prica "ekipa nije uigrana","pojacanja kasno dovedena", "ne mozemo uigrati 5+novi igraca poslije 7-8 otjerani za mjesec dana" itd.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 20 maj 2022, 18:51

zagor1987 je napisao/la:
20 maj 2022, 18:40
Cuj nece Spahica hoce Hadzica ublehu hahaha pa za njega je Ibrakovic doktor. Dzabe i SD i sve kad imamo skupinu jadova na terenu,kao i skupinu zena u klubu. Milion nekih uposlenih niko nista ne doprinosi,pa sve otpusti dovedi 2 trenera da valjaju i 3l2 osobe sposobne da vode a ne Oruce,Ajle i ostale zenske ublehe,jos nam samo neki derpe fali kao onaj Ceric. Svaki privatnik koji izgubi pare u svojoj firmi bi haos napravio,svi bi ko vojnici stajali,padali bi otkazi nadam se da je Mirvic toga svjestan i da mora bit cvrste ruke,autoritet.
Sve ok i za sve se slažem, samo nemoj Oruča u isti koš stavljati sa ostalim ubleharima, posebno ovim zenskim. Ako nista, barem voli klub i kakav god da je vec godinama, pa i decenijama tu i pravi je vojnik kluba, tu je bio i kad smo bili pred gasenjem i kad je bilo plata i kad su kasnile, a i u omladinskom pogonu i prvom timu.

To što nema uloge u stručnom štabu je drugi par rukava, al sigurno da nije ni parazit neki i da neće pogoršati ništa, a sa tim da njemu daju platu milju, dvije mislim da niko nema problem, neka ga do penzije, još i njega treba tjerati. Bogila, Šoja, Oruč, onaj ekonom jel Haćko, sve su to neke "sitne legende kluba".

Sa druge strane te žene koje spominješ prvo što pojma o poslu nemaju, drugo što imaju sigurno veće plate od ovih svih nabrojanih zajedno, a treće što za klub ne bi ni znale da se nisu uhljebile u njega.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 20 maj 2022, 18:55

Ma i to za Hadžića je ubleha, kao i ovo za Vuleta. Sjetite se gađanja imenima raznoraznim za trenera, pa nam se ukaza ona makedonska nesreća.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 maj 2022, 19:02

ElCartel11 je napisao/la:
20 maj 2022, 15:52
Tele33 je napisao/la:
20 maj 2022, 14:52
Heba, Krste, Dupovac, Ahmetović hvala, doviđenja i prijatno.
Oremus, Bagaric, Kanuric, Kobiljar, Bodul, Cmiljanic.
Ovih 10 minimum mora otici i rasteretiri budžet za nova pojacanja.

Tako je svih 10 van, sto ne znaci da ovi bold nece u Laznih biti Bilbije. Nazalost u FKS je qrcobolja, zahvaljujuci bh gradjanima koji su vodili FKS.
Sve same interescije i poluljudi.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 20 maj 2022, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.

bozovic10
Kontakt:

Post Postao/la bozovic10 » 20 maj 2022, 19:05

MaroonBjelave je napisao/la:
20 maj 2022, 18:55
Ma i to za Hadžića je ubleha, kao i ovo za Vuleta. Sjetite se gađanja imenima raznoraznim za trenera, pa nam se ukaza ona makedonska nesreća.
Sad se nagadja, stalno je tako. Eto vidis i za Vuleta i Spahica se ispostavi suplja. Moguce i za Hadzica da bude iako bih volio da nije. Samo on i Ibrakovic u ovom momentu mogu voditi klub, a Ismir lagano u Ameriku. Kako je dosao i okruzio se mahalasima samo iz greske u gresku srlja.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 20 maj 2022, 19:07

Cuj Hadzic ? Pa zar on nije Sabrinin igrac ? E cuj da ga nasa velelepna direktorica vrati... Ma nema sanse, pa s Hadzicem ne mozemo biti za 2 godine najbolji na Balkanu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 20 maj 2022, 19:14

Cuo sam da je sef akademije novi Aco postrojio tamo sve i više urađeno u toku ovih par mjeseci nego u toku pet godina. I po prvi put nam nije otišao niti jedan igrač. Svi su na okupu. Kadeti izvrsni, juniori, koji su bili loši uzeli kup i imaju šansu i za prvenstvo. Formira se U-8.......
12. igrač kluba iz Titove 38b

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 20 maj 2022, 19:22

Hadzija je meni itekako drag kao igrač bio, što zbog igre u klubu, što zbog toga jer je za kone prvo igrao pa onda kasnije došao kod nas.

Kao sportski direktor pokvario je tu sliku o sebi, ali treba biti realan i reći da smo najbolje rezultate u historiji ostvarili sa njim. Znači nešto je i dobro uradio, nije sve loše, ali opet ga pamtimo po lošem.

Zbog toga ne bi volio da Vule bude novi trener, jer kakav god bude i da ima dobre rezultate, kad-tad će doći serija loših i na kraju i on će otići iz kluba i mnogima postati omražen.

Takvi smo mi navijači i takav je ovo klub, koliko god si dobar ili loš na kraju nekom ne valjaš, a u nerijetkim situacijama završiš tako da ne valjaš nikom.

Sicparvismagna
Kontakt:

Post Postao/la Sicparvismagna » 20 maj 2022, 19:26

Ko god da je bio trener u ovome Sarajevu, ili ko god bude direktor samo se isti igraci forsiraju. Vasoski, Sablic, Musemic, Uscuplic, Marinovic, ko god da dodje uvjek isto.
Dovedis Hamzu kao pojacanje a on ti sjedi na klupu, jer mora da igra ahmetovic, hebibovic, samo je falilo da ubaci jos velkoski u finalu. Protiv Siroki da forsiras mlade nove igrace za buducnost, ne trener nastavlja po starom sa velkoski u 11.
To sto fulas 100 prilika to vise nema veze sa srecom, to je neznanje i nemas kvalitet i to godinama vec. A ta uprava je isto skup neznalica, napises na instagram najdominantniji klub a nemozes ni evropu izboriti i onda izbrises to, direktorica izjavi da ce Sarajevo biti za 2 godine najbolji klub u balkanu a nemozes ni da uspijes evropu a kamoli da pobjedis tamo nekoga iz moldavije..
Neozbiljan klub, i kao navijac sarajeva nemam sta ocekivat tu, uvjek isto i to godinama vec, sarajevo ti je ko hertha berlin, dzabe tebi investitor i milione kad uvjek se forsiraju iste stvari, imaju srecu sto igraju u bih ligi, inace bi bili ko hertha u zonu ispadanje...

bozovic10
Kontakt:

Post Postao/la bozovic10 » 20 maj 2022, 19:30

PapirnaMarka je napisao/la:
20 maj 2022, 19:22
Hadzija je meni itekako drag kao igrač bio, što zbog igre u klubu, što zbog toga jer je za kone prvo igrao pa onda kasnije došao kod nas.

Kao sportski direktor pokvario je tu sliku o sebi, ali treba biti realan i reći da smo najbolje rezultate u historiji ostvarili sa njim. Znači nešto je i dobro uradio, nije sve loše, ali opet ga pamtimo po lošem.

Zbog toga ne bi volio da Vule bude novi trener, jer kakav god bude i da ima dobre rezultate, kad-tad će doći serija loših i na kraju i on će otići iz kluba i mnogima postati omražen.

Takvi smo mi navijači i takav je ovo klub, koliko god si dobar ili loš na kraju nekom ne valjaš, a u nerijetkim situacijama završiš tako da ne valjaš nikom.
Poenta je koga boli **** ko je nama dobar. To treba **** za sva vremena. Skupi se nas 30 na forumu i palamudimo nesto. Od nas 30 jedno 23 Sarajeva nije vidilo osim na dnevniku face televizije. Glavna nam tema koliko ko ima platu i ko koga guzi. Najgori smo sami sebi.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 20 maj 2022, 19:37

20 maj 2022, 18:28
Arnelv52 je napisao/la:
20 maj 2022, 17:45
20 maj 2022, 15:48
Ne igraju u smislu da imaju male minutaže.
Zasto imaju male minutaze ? Mrze ih ? Izvini, samo polemisemo :thumbup:
Niko ih ne mrzi nego nisu to igrači koji su planirani da imaju velike minutaže. Kad je trebalo imati oni su imali i naosvajali se trofeja sa FK Sarajevom sad su tu da uskoče gdje treba kad se neko ozlijedi ili umori, da zamijene na deset minuta i tako to.

Sa druge strane njihov doprinos je u tome što su već dugo u klubu i ako ne vole barem poštuju klub i doprinose stabilnosti unutar ekipe.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 20 maj 2022, 19:47

Ali kako je grmilo :shock:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”