Ja bi sad to potpisao

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vidimo sta nam je donijelo to prije 2 godine.Nije niko postao bivsi jer je valjao.Vrtimo se u krug isto debili ba.Da je valjalo prije 2 godine danas bi bio sretniji nego tad.Kontas.
Zasto imaju male minutaze ? Mrze ih ? Izvini, samo polemisemoArnelv52 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 17:45Ne igraju u smislu da imaju male minutaže.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 maj 2022, 15:48Arnelv52 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 15:28Ne znam kako Krste, Hebibović i Ahmetović mogu biti krivi kad ti momci i ne igraju izuzev Anela koji zadnje vrijeme igra malo više. A po meni od zadnje tri Anelove utakmice on je loše odigrao samo ovu zadnju, utakmicu pred ovom je bio jedan od boljih na terenu. U svakom slučaju nisu njih trojca ti igrači koji će redovno igrati i rješavati utakmice.
U tome i jeste problem. Dodaj jos Oremusa,pa i Bagarica i Bodula. Da li igraju na bankomatu ?
Bez ove sestorice bi mozda imali neki bod manje, a mozda i ne.
Uvjeren sam da njih sestorica i donose qrcobolju i da bi bez njih imali bolju atmosferu medju igracima, a i trener bi bio vise uvazavan.
Zato sto smo mi krelci. Mi mislimo da smo najbolji na svijetu opcenito. Vidi nas gdje smo. Bavimo se Tanovim i Ismirovim parama, koliko trose. Sta me boli kara kolike su plate, hocu da smo prvi, da igramo Evropu. Boli me kara i hocemo li prodati nekog ili necemo. Kontas me. Ne valja nam dupla kruna, ali valja nam da nema Evrope samo nek u klubu nema onih koje mi ne volimo jer smo strucnjaci i znamo sta treba klubu.mma_hz je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:22Vidimo sta nam je donijelo to prije 2 godine.Nije niko postao bivsi jer je valjao.Vrtimo se u krug isto debili ba.Da je valjalo prije 2 godine danas bi bio sretniji nego tad.Kontas.
A nek Rahmanovica vrate i onda slobodno postave Amara Osima za trenera, a Seju Brajlovica za direktora kluba i ne bi se bunio. #jedanjeRahmanbordobijeli je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:20Treba vratit sve iz sezone duple krune. Hadzija, Husref, Sabrina, Jahic i igrace Rahmanovic, Tatar, Crepulja
Ja bi sad to potpisao![]()
![]()
Ima, brate. Portal koji je iznio ovu informaciju je ku.rac, i cilj mu je da raja sto vise napada Mirvica da bi on digao ruke.
Sve ok i za sve se slažem, samo nemoj Oruča u isti koš stavljati sa ostalim ubleharima, posebno ovim zenskim. Ako nista, barem voli klub i kakav god da je vec godinama, pa i decenijama tu i pravi je vojnik kluba, tu je bio i kad smo bili pred gasenjem i kad je bilo plata i kad su kasnile, a i u omladinskom pogonu i prvom timu.zagor1987 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:40Cuj nece Spahica hoce Hadzica ublehu hahaha pa za njega je Ibrakovic doktor. Dzabe i SD i sve kad imamo skupinu jadova na terenu,kao i skupinu zena u klubu. Milion nekih uposlenih niko nista ne doprinosi,pa sve otpusti dovedi 2 trenera da valjaju i 3l2 osobe sposobne da vode a ne Oruce,Ajle i ostale zenske ublehe,jos nam samo neki derpe fali kao onaj Ceric. Svaki privatnik koji izgubi pare u svojoj firmi bi haos napravio,svi bi ko vojnici stajali,padali bi otkazi nadam se da je Mirvic toga svjestan i da mora bit cvrste ruke,autoritet.
ElCartel11 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 15:52Oremus, Bagaric, Kanuric, Kobiljar, Bodul, Cmiljanic.
Ovih 10 minimum mora otici i rasteretiri budžet za nova pojacanja.
Sad se nagadja, stalno je tako. Eto vidis i za Vuleta i Spahica se ispostavi suplja. Moguce i za Hadzica da bude iako bih volio da nije. Samo on i Ibrakovic u ovom momentu mogu voditi klub, a Ismir lagano u Ameriku. Kako je dosao i okruzio se mahalasima samo iz greske u gresku srlja.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:55Ma i to za Hadžića je ubleha, kao i ovo za Vuleta. Sjetite se gađanja imenima raznoraznim za trenera, pa nam se ukaza ona makedonska nesreća.
Poenta je koga boli **** ko je nama dobar. To treba **** za sva vremena. Skupi se nas 30 na forumu i palamudimo nesto. Od nas 30 jedno 23 Sarajeva nije vidilo osim na dnevniku face televizije. Glavna nam tema koliko ko ima platu i ko koga guzi. Najgori smo sami sebi.PapirnaMarka je napisao/la: ↑20 maj 2022, 19:22Hadzija je meni itekako drag kao igrač bio, što zbog igre u klubu, što zbog toga jer je za kone prvo igrao pa onda kasnije došao kod nas.
Kao sportski direktor pokvario je tu sliku o sebi, ali treba biti realan i reći da smo najbolje rezultate u historiji ostvarili sa njim. Znači nešto je i dobro uradio, nije sve loše, ali opet ga pamtimo po lošem.
Zbog toga ne bi volio da Vule bude novi trener, jer kakav god bude i da ima dobre rezultate, kad-tad će doći serija loših i na kraju i on će otići iz kluba i mnogima postati omražen.
Takvi smo mi navijači i takav je ovo klub, koliko god si dobar ili loš na kraju nekom ne valjaš, a u nerijetkim situacijama završiš tako da ne valjaš nikom.
Niko ih ne mrzi nego nisu to igrači koji su planirani da imaju velike minutaže. Kad je trebalo imati oni su imali i naosvajali se trofeja sa FK Sarajevom sad su tu da uskoče gdje treba kad se neko ozlijedi ili umori, da zamijene na deset minuta i tako to.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:28Zasto imaju male minutaze ? Mrze ih ? Izvini, samo polemisemo![]()
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Aduka87, BungaBum, johntravolta123, laznokrilo, MaroonBjelave, N3R3D, PAPE3, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, strahmeipomisliti, USB, Varijantas8, zagorski i 148 gostiju.