Pa da, hoću reći da nema neki WC igrač koji je slobodan na ljeto. Eto eventualno 1.
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Re: La Liga
- HuseinKapetan9
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
TIC TAC
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ovo dizanje dresa i svake druge godine Liga 1 će mu biti najveći uspjesi u karijeri
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- HuseinKapetan9
Kad su tolike pare u pitanju,nije bitno hocel osvojiti ikada i jedan trofej
Nego forumski katalonci se sažalili izgleda,vide koliko je realovcima krivo pa ne pisu nista
Ja kao bavarac najvise se sprdam sa ovom situacijom
,neocekivana reakcija katalonaca
Nego forumski katalonci se sažalili izgleda,vide koliko je realovcima krivo pa ne pisu nista
Ja kao bavarac najvise se sprdam sa ovom situacijom
Tic tac, tic tac
Situacija i jest za sprdanciju jbga,ako nista mozda ga pogodi 400k folowera manje na instagramu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Loš Photoshop.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nema slobodnih WC ako u WC ubrajate samo Messi, Ronaldo, Mbappe, KDB, Haaland, Lewa i Salah.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑22 maj 2022, 00:21Pa da, hoću reći da nema neki WC igrač koji je slobodan na ljeto. Eto eventualno 1.
Doduse ova posljednja 2 su dostupni.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DzananMusa11
- Kontakt:
Više se upalio predsjednik lige, nego Pero
Ovako smo se i mi sprdali, te uzet cemo Veratija, te ovog, te onog, pa nam pokupise Neya, sad kad im Nasser ludi uzme Kurtou i Benza
Tako se dolazi do toga da je penal kad god je gusto na raspolaganju.
Ali ima nesto sto je meni presmjesno, svi navijači reala, navijaju za lejkerse, vjerovatno i u snukeru navijaju za O'salivena. To nesto govori o tim ljudima
Ovako smo se i mi sprdali, te uzet cemo Veratija, te ovog, te onog, pa nam pokupise Neya, sad kad im Nasser ludi uzme Kurtou i Benza
Ali ima nesto sto je meni presmjesno, svi navijači reala, navijaju za lejkerse, vjerovatno i u snukeru navijaju za O'salivena. To nesto govori o tim ljudima
- Shategabri
- Kontakt:
Ne navijaju.DzananMusa11 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 06:28Više se upalio predsjednik lige, nego Pero![]()
![]()
![]()
Ovako smo se i mi sprdali, te uzet cemo Veratija, te ovog, te onog, pa nam pokupise Neya, sad kad im Nasser ludi uzme Kurtou i Benza![]()
![]()
Ali ima nesto sto je meni presmjesno, svi navijači reala, navijaju za lejkerse, vjerovatno i u snukeru navijaju za O'salivena. To nesto govori o tim ljudima![]()
Generališeš.
Previše se svršava na crkla Realu krava, pogotovo ovi iz još jedne Ligue 1 zvane Bundesliga.
Ismijava se institucija za psg i bayligu.
Koševo Zapad
Sto neko rece na nekoj od prethodnih stranica, predsjednik La Lige je veci navijac Reala od Pere, kao kod nas Vico i Borac.DzananMusa11 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 06:28Više se upalio predsjednik lige, nego Pero![]()
![]()
![]()
Ovako smo se i mi sprdali, te uzet cemo Veratija, te ovog, te onog, pa nam pokupise Neya, sad kad im Nasser ludi uzme Kurtou i Benza![]()
![]()
Ali ima nesto sto je meni presmjesno, svi navijači reala, navijaju za lejkerse, vjerovatno i u snukeru navijaju za O'salivena. To nesto govori o tim ljudima![]()
15.10.2013.
Najbolje da dobijemo neku listu koga smijemo pratit i simpatisatShategabri je napisao/la: ↑22 maj 2022, 09:25Ne navijaju.DzananMusa11 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 06:28Više se upalio predsjednik lige, nego Pero![]()
![]()
![]()
![]()
Generališeš.
Previše se svršava na crkla Realu krava, pogotovo ovi iz još jedne Ligue 1 zvane Bundesliga.
Ismijava se institucija za psg i bayligu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Biće zanimljivija liga bez Mbappeta. Sada šansu za osvajanje imaju i Betis i Sevilla. Barcelona je otpisana davno.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
15.10.2013.
L
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- HuseinKapetan9
Ako umjesto Darwina ili Nkunku dovedete neke starce iz engleske mahrez,sane itd
Bice to jos veca sprdnja
Puši ga pe.deru pristrasni. [Izjava iz februara 2022. godine] Javier Tebas (predsjednik La Lige): "Real Madrid će dovesti Erlinga Haalanda i Kyliana Mbappea
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Fasista definitivno ne moze nize pasti od ovog.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Smjesna vam prica.
Njemu je berac pamuka bio bitan radi marketinga, Primera treba novo lice.
Benzema je na zalasku, Vini jos to nije, u Barci vecinom debili, ostali nebitni.
Mada ne znam sta ce im, imali su deceniju CR7 i Mesi pa ni to nisu iskoristili.
Njemu je berac pamuka bio bitan radi marketinga, Primera treba novo lice.
Benzema je na zalasku, Vini jos to nije, u Barci vecinom debili, ostali nebitni.
Mada ne znam sta ce im, imali su deceniju CR7 i Mesi pa ni to nisu iskoristili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.