Pauza od svega na 10ak dana i neki obračuni sa samim sobom brate, čuda čine. Svi mi imamo svoje probleme i terete,samo nikad ne treba odustati od sebe.CYN3 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:40Danas si bas raspolozenRomagnoli13 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:37Sa prosjekom od 26 godina, ovo je najmlađi tim koji je osvojio scudetto.
Dok je prvih 11 najčešće u prosjeku imalo 24 godine.
Budućnost je blistava braćo.nevezano za utakmicu. Drago mi je da si bolje.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Vjeruj mi drug da sam ja u puno tezoj situaciji od tebe ali uspjesno potiskujem emocijeRomagnoli13 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:48Pauza od svega na 10ak dana i neki obračuni sa samim sobom brate, čuda čine. Svi mi imamo svoje probleme i terete,samo nikad ne treba odustati od sebe.CYN3 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:40Danas si bas raspolozenRomagnoli13 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:37Sa prosjekom od 26 godina, ovo je najmlađi tim koji je osvojio scudetto.
Dok je prvih 11 najčešće u prosjeku imalo 24 godine.
Budućnost je blistava braćo.nevezano za utakmicu. Drago mi je da si bolje.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Borba, ne odustaj ni u kojem slučaju. Svako dobro ti želim
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Hvala tiRomagnoli13 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:58Borba, ne odustaj ni u kojem slučaju. Svako dobro ti želim
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
milanisti, cestitam vam osvajanje scudetta i nadam se da uzivate maximalno, ne mogu ni zamisliti kakav je osjecaj kad ti klub 10 godina nije faktor u talijanskom fudbalu, ali i na evropskoj sceni, trebalo je ostati uz klub citavu dekadu, gledati, slusati i citati sve i svasta i ne izgubiti volju za gledanjem svog kluba, ali, svemu dodje kraj, pa tako je i taj uzasan vremenski period iza milana
Chinaglia je napisao/la: ↑23 maj 2022, 00:10milanisti, cestitam vam osvajanje scudetta i nadam se da uzivate maximalno, ne mogu ni zamisliti kakav je osjecaj kad ti klub 10 godina nije faktor u talijanskom fudbalu, ali i na evropskoj sceni, trebalo je ostati uz klub citavu dekadu, gledati, slusati i citati sve i svasta i ne izgubiti volju za gledanjem svog kluba, ali, svemu dodje kraj, pa tako je i taj uzasan vremenski period iza milana
embrace the chaos
- Beduin
- Kontakt:
Znate kako kazu, u krizna vremena uvijek se mozemo zaputiti unutra, u sebe, u velicanstvene predjele srca.CYN3 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:55Vjeruj mi drug da sam ja u puno tezoj situaciji od tebe ali uspjesno potiskujem emocijeRomagnoli13 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:48Pauza od svega na 10ak dana i neki obračuni sa samim sobom brate, čuda čine. Svi mi imamo svoje probleme i terete,samo nikad ne treba odustati od sebe.zato sam dobio gerb...Ovo danas je prva dobra stvar koja mi se desila u zadnjih sedam godina
.
Ja i dan danas uzivam citati Rumija, vazda neku pouku/ideju izvucem. Kako Rumi ono kaze: „Trebao bih u svoje želje sumnjati."
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- OldFashioned
- Kontakt:
- Sve faktički krenulo od one petarde protiv Atalante
- Pioli nam svima začepio labrnju i jedva čekam da vidim šta može napraviti u LP sa 20% jačim timom iduće sezone jer svi se nadamo finom ljetnom mercatu.
- Zlaji babuki neizmjerno hvala jer bez njegove pomoći kako na tako i pored terena, ništa ovo ne bi bilo moguće. Baš se vidi njegov potpis kod mnogih igrača, pogotovo Leaoa, prije svega u ponašanju, profesionalizmu.
- Kako mi je drago što sam bio u krivu zbog Tonalija, koliko je samo važnih golova dao u posljednje vrijeme
- Theo jako mnogo napredovao na defanzivnoj strani terena i lagano ali sigurno postaje jedan od najboljih wingbackova svijeta.
- Krunićeva prekomanda na AMF o čemu sam trubio mjesecima uveliko pomogla u seriji nepobjedivosti. Mnogo je značila njegova smirenost na obe strane terena. I dalje sam uvjeren da mu je to jedina pozicija gdje može pružiti najbolje od sebe. Drago mi je i da je to Pioli sada uvidio.
- Šta reći za stoperski dvojac, nevjerovatni su zaista a Tomori mi svojom srčanošću, proslavama golova i generalno ljubavi prema klubu postaje najdražiji igrač ovog Milana.
- M.M uskoro najbolji golman svijeta, pa čovjek nema mane na golu, kompletan je !
Paolo Maldini : )))))))))))))) najveći, ovo je njegov pečat!!
Drago mi je da nam je Rom odlično, imao sam i sam puno zdrastvenih problema pa ga mogu razumjeti.
Forza Milan!
- Pioli nam svima začepio labrnju i jedva čekam da vidim šta može napraviti u LP sa 20% jačim timom iduće sezone jer svi se nadamo finom ljetnom mercatu.
- Zlaji babuki neizmjerno hvala jer bez njegove pomoći kako na tako i pored terena, ništa ovo ne bi bilo moguće. Baš se vidi njegov potpis kod mnogih igrača, pogotovo Leaoa, prije svega u ponašanju, profesionalizmu.
- Kako mi je drago što sam bio u krivu zbog Tonalija, koliko je samo važnih golova dao u posljednje vrijeme
- Theo jako mnogo napredovao na defanzivnoj strani terena i lagano ali sigurno postaje jedan od najboljih wingbackova svijeta.
- Krunićeva prekomanda na AMF o čemu sam trubio mjesecima uveliko pomogla u seriji nepobjedivosti. Mnogo je značila njegova smirenost na obe strane terena. I dalje sam uvjeren da mu je to jedina pozicija gdje može pružiti najbolje od sebe. Drago mi je i da je to Pioli sada uvidio.
- Šta reći za stoperski dvojac, nevjerovatni su zaista a Tomori mi svojom srčanošću, proslavama golova i generalno ljubavi prema klubu postaje najdražiji igrač ovog Milana.
- M.M uskoro najbolji golman svijeta, pa čovjek nema mane na golu, kompletan je !
Paolo Maldini : )))))))))))))) najveći, ovo je njegov pečat!!
Drago mi je da nam je Rom odlično, imao sam i sam puno zdrastvenih problema pa ga mogu razumjeti.
Forza Milan!
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 23 maj 2022, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
apples & orangesDenno je napisao/la: ↑23 maj 2022, 00:15:urnebes:Chinaglia je napisao/la: ↑23 maj 2022, 00:10milanisti, cestitam vam osvajanje scudetta i nadam se da uzivate maximalno, ne mogu ni zamisliti kakav je osjecaj kad ti klub 10 godina nije faktor u talijanskom fudbalu, ali i na evropskoj sceni, trebalo je ostati uz klub citavu dekadu, gledati, slusati i citati sve i svasta i ne izgubiti volju za gledanjem svog kluba, ali, svemu dodje kraj, pa tako je i taj uzasan vremenski period iza milana
milan i lazio ne mogu da se porede u bilo kom smislu, lazio nije imao 18 osvojenih scudetta i 7 osvojenih lp, dakle, onih najvecih trofeja i lazio nije klub koji se konstantno nalazi u borbi za trofeje, pa da mi tesko padne susni period od 10 godina, kao navijacima milana
mene takodjer nerviraju mnoge stvari, ali, ne moze to da se poredi sa situacijom u kojoj su bili milanisti
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rom jel to ne spavas citavu noc 
-
RAGIBIZSTRMINA
- Kontakt:
Čestitke svim navijačima Milana
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
3-4 godine staza imam vise
Cini mi se 89-te da sam gledao prve utakmice Milana, i zaljubio se u boje...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Tu smo negdje
Al moram priznati ovaj Scudetto mi je najdraži.
Il Club più titolato al mondo!
Svaki je drag na svoj nacin ali ovaj... nakon 11 godina patnje i zuljanja ociju bas dodje kao melem...
Sinoc kontam, ja sam zadnjih 15 godina pogledao u Udinama po jednu utakmicu Milana . Gledam slike Dide, Ronalda, Ibre, Pata,Vierija...zagrijavanje pred utakmicu, na par metara od mene.
Pa 15 km sam napravio juce hodajuci po sobi, nije bilo lahko izdrzati sve ove godine. Zena je cijelu subotu cistila stan, mora se scudetto docekati kao na Bajram
Sinoc kontam, ja sam zadnjih 15 godina pogledao u Udinama po jednu utakmicu Milana . Gledam slike Dide, Ronalda, Ibre, Pata,Vierija...zagrijavanje pred utakmicu, na par metara od mene.
Pa 15 km sam napravio juce hodajuci po sobi, nije bilo lahko izdrzati sve ove godine. Zena je cijelu subotu cistila stan, mora se scudetto docekati kao na Bajram
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Od 1988-89 sezone sam zavolio AC Milan. Svi u kući C.Zvezda ovo ono, ja jedini kontra. Otac me iz kuće htio izbaciti što sam navijač kluba koji igra protiv "naših". Pa onda dode Savićević i Boban u Milan i nekako preživjet. Ovih 11 godina patnje, podbadanja od strane rodbine, prijatelja i radnih kolega, gledanja kojekakvih nazovi igrača u crveno-crnom dresu. Konačno se sve isplatilo, valjda nastave ovako da igraju iduće godine. I da drago mi je da se objasnilo da igrač NE MOŽE biti veći od AC MILANA.
P.S. igrač zbog kojeg sam zavolio i jedini dres sa brojem i imenom koji imam je Paolo. Valjda onaj njegov bude trećina njega.....
P.S. igrač zbog kojeg sam zavolio i jedini dres sa brojem i imenom koji imam je Paolo. Valjda onaj njegov bude trećina njega.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ja sam ga zavolio kad je Savicevic poceo da igra, to mi je bio omiljeni igrac i uz njaga sam zavolio crveno crne boje
Genije kakav je bio Dejo se rijetko radja
Ja pratim Milan od kada je Eliot preuzeo, ono sve prije se brise....hahahahah....ljubim vas....usplahiren sam jos uvijek....idemooooooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.