Mokes je napisao/la: ↑23 maj 2022, 17:28
GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 maj 2022, 17:14
Samo još na taj drugi pasus slobodno dodaj da je i konkurencija u Italiji bila prosječna. Da nije, Milan titule ne bi vidio, pogotovo da je tu Juve. Svaka njima čast, meni isto simpatična ekipa, ali tako je. Bruku bodova su izgubili na malim ekipama, rijetko kad to konkurencija nije znala kazniti.
Pozdravljam potez produživanja ugovora Busquetsu.
Napolija, koji je treća ekipa te lige, nabila, kako on voli reći smiješna i prosječna ekipa. Plus, Milan ispao u grupnoj fazi CL.
Ja sviju mi vise retarda na jednom mjestu od ove teme nisam vidio u zivotu.
Debilima ne mozes ni nacrtati.
Pohvalis koncept jednog giganta , kako su svoju filizofiju okrenuli pod 180* , kako su se okrenuli mladim igracima i dobrom skautingu , kako su vec 2 godine sama krema Serije A sa tim konceptom , kako im se sve to isplatilo za razliku od dovodjenja bivsih igraca i starohana , i onda dodje neandertalac i na to kaze Milan nema konkurenciju , mi nabili Napolija mi ovo mi ono.
Pa i nas je Eintrech isavijao i ?
Kakve to veze ima sa nacinom igre Milana , sa njihovom snagom u Italiji?
Brane Barcu i ove njihove bolide i kada ih ne spomenes i kada ih ne napadnes.Kakva skupina botova na ovoj temi se nakotila.Po defaultu odgovaraju.
Ti napises Milan dobro igra , top mlada ekipa , on ti kontru spuca yebo Milan mi jaci , oni kanta , Italija kanta.
Kakvi debili tita mi .